Fikirlerinize ihtiyacım var bayanlar :)

Luthian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
154
10
33
Konya
Bu konuları silemiyo muyuz ya :10:

Son düzenleme:
cnm sole dusun sen bu stresi 1 yıl daha yasıcaksın belki 2 yıl daha aılenle gorustrmuceksın sırf aılem ayrı dıe ama sonunda yıne olan olcak bence sevgilinin sozunu dınle olacak neyse olsun ve sende bu belirsizlikten kurtul ... cunki belirsizlik insanı sıkıntıya sokar olcakmı olmucakmı yaparmıyım yapamazmıyım ınsan kafasını yer sen ztn bu kişiyle evliligi dusunuyorsan en azından adını koy ve yoluna dvm et aılen hakkında sorun cıkarsada ztn sımdıde yapsan 2 yıl sonrada yapsan yıne aynı seylerı yasıcaksın ...

Haklısınız eninde sonunda bi araya gelmeleri gerekicek bakalım nası olcak :(

bu konuda seni en iyi anlayacak kişi sanırım benim:1: okulum 5 yıl olduğundan bu sene 4teym erkek arkadaşım ise son sınıf.Yaşıtız biz ve ona kalsa o da bu yıl aileme söylememi ve söz, nişan olmasını seneye benim okul bitince ise evlenmemizi istiyor ama daha iş bulmak askerlik var ve nişanlılık dönemini okulda geçirmek istemiyorum açıkçası:63: daha bazı şeyler yerine oturmadan bence gerek yok.Çünkü çevremde okurken nişanlananlardan biliyorum gereksiz bir sürü sorun yaşadılar.Okulumu bitirip işe başladıktan o da askerden döndükten sonra babamla konuşmayı düşünüyorum.Acele edip bunca yıl hayal ettiğim şeylerin olmadan sırf evlenmiş olmaak için evlenmek istemiyorum.Bunu niye söyledim sen de aynı karmaşadasın belki yardımım olur diye düşünüyorum:34: hakkımızda hayırlısı olsun:3:

Son düzenleme:
Canım sözlenme konusunda bir tavsıyede bulunmak ıstemem sonucta her ınsanın ıdeallerı farklıdır bence sende ideallerin ve ilişkinizin gidişatı dogrultusunda kendı kararını vermelisin.. Ama eger böyle bir durum olacaksa bence anne ve babanı fazla sıkıntı yapma. Benımde annem ve babam ayrı ve birbirine tamamen düşman durumdalar şuan. Ama onların arasında ne olduysa oldu, o orda kalır ve sen onların kızısın.Senin mutlulugunu senden çok düşündüklerine eminim :) Eminim onlarda bunu göz önünde tutacaklardır. Aynı seyleri bende yasıyorum elbette ki insan geriliyor ikisi bir aradayken ama olması gereken böyle buna da şükür :)

Back
X