Mrb herkese ... çalışan bir anneyim kv nin altkatında oturuyorum ev 1+1 ve eski kötü durumda çocuğum şuan 3,5 yaşında kv bakıcağı için taşınmıştım idare ediyodum o evde şimdi kv de yorulduğunu kaçmak için sürekli bahaneler uydurmaya başlayınca evi taşımaya karar verdik çocuğumda kreşe başladı kreşe yakın bir ev bulduk kiraladık ben işe giderken kv aşağıya inip karnını doyurup kreşe bırakıyor akşamda alıyordu şimdi taşınınca bu durum ortadan kalkıcak ben bırakıp akşamda artık babası ben yada babaannesi alıcak .. sorunum şu ki dün kv bana sen çok zorlanıcaksın sabahları bırakıp gidiyodun ben çocuğun keyfine göre kreşe bırakıyodum sen sabah işe nasıl yetişiceksn ya çocuk gitmek istemzse napıcaksın diye moralimi bozdu aldı beni bir düşünce

ama böylede çocuk çok düzensiz geç gidiyo sabah kalkmıyo gece geç yatıyo doğru düzgün bir düzeni olmadı kayınvaldemde mızmızlanıodu bende şimdi kışın sabahları zorlanırmıyım çocuğu harab edermiyim diye korkmaya başladım :/ çocuğu kreşe bırakıp işe giden annelerden yada bu durum hakkında yorumlarınızı bekliyorum