- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Kizlar benim ev kiracım evlenip kendi yerleşecekmis bu ramazandan sonra. Bana simdiden belirtti cikicam. Annemin babasindan kalan bi evi var o ev suan boş ama eski bina 20 yıllık falan dayimlar yillarca kaldi 1 yil once baska eve tasindilar bos suan (kredi borcum var birde hamileyim)
Siz olsaniz eskide olsa kredi borcum bitene kadar magdem suanki evden cikiyorum oraya tasinsam mi diye düşündüm
(Evin kapisi ve tuvalet sorunu var onu yaptircam sadece)nekadar tutar acaba?
Bide dayimlar bisey der mi annemin dayimlarin hakki var o ev 1 senedir bos kirada tutari az olur diyede vermiyolar cekiniyorum ? Ama cok iyi insanlar sorun yapmazlar ama ben cekindim
Bebegim 1 yasindayken kredimiz bitiyor INŞALLAH kredi bitimi kadar 1 yil eskide olsa kalirmiydiniz?
Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim❤
Siz olsaniz eskide olsa kredi borcum bitene kadar magdem suanki evden cikiyorum oraya tasinsam mi diye düşündüm
(Evin kapisi ve tuvalet sorunu var onu yaptircam sadece)nekadar tutar acaba?
Bide dayimlar bisey der mi annemin dayimlarin hakki var o ev 1 senedir bos kirada tutari az olur diyede vermiyolar cekiniyorum ? Ama cok iyi insanlar sorun yapmazlar ama ben cekindim
Bebegim 1 yasindayken kredimiz bitiyor INŞALLAH kredi bitimi kadar 1 yil eskide olsa kalirmiydiniz?
Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim❤
Son düzenleme: