Yeni komşum hakkinda duyduklarim!

Belki kadın önceki kiracılarla genel anlamda anlaşamadığı için her yaptıklarına takacak hale gelmiştir. Konuşup dikkat çekmenize gerek yok bence.

Başkalarının lafına göre hareket etme bence kendin yaşa gör. Benimde başıma geldi apartmana yeni taşınan biriyle hemen tanışma fırsatım olmadı diğer komşumuz hakkımızda atmış tutmuş, sonunda tanıştığımızda hiç anlatılanlar gibi değilsiniz demişti şok olmuştum gayet iyiyiz şimdi. Kendin yaşa gör ama mesafeni de koru tanımadan da çok yüz göz olma rahatsız olursan mesafe koymak daha zor olur.

Kendimi kasamam evde ama istedigimi yaparim kimseyi rahatsiz etmem ama tv de acarim terlikle de gezerim misafir de agirlarim. O binada uzun sure otursam cocugum olsa sorunmu yapacaklar yolarim vallahi

Bende de vardı ona benzer bir komşu samimiyet kurarsan sana laf söylemeyi hak bilir
Tavsiyem resmi ol Merhaba Merhaba

2 sefer daha gittim eve islerim vardi oglen is yaparken bizim icin yemek getirdi annem ve kayinvalidem cok isindilar kadina. Iyi bir kadin bana nasil davranirsa bende ona oyle davranirim

Bizim karşı binada vardı. Bizim evde uyuyamazdık...
bende sessiz hu çekme deyince herhalde bende bir gariplik var demiştim.zaten işin tekniği itibariyle nasıl sessiz olunabilir ki.mümkün değil.bizimkiler daha bir enteresandı eşimin günlük dışarda giyilebilen şortuna kafayı takmışlardı.burda kadın var bir daha böyle gezme buralarda deyip kendileri bildiğin baksırla dolanıyorlardı apartman koridorlarında.kısa sürede çıktıkta kurtuldum.

Back
X