Yok vermediler 20 yil kaldilar dimi anneminde hakki var sorun olcagini sanmiyorum bende 1 yil kalrm sornada kredi bitince tasnrm diye düşündüm cok sağolunBen kalırdım zaten 2 sene kadar kalacaksınız sanırım en fazla.
Dayınız niye laf etsin ki geçen seneye kadar onlar kalıyormuş anneniz laf etmediyse onlar da size etmezler. Eğer onlar kira verdilerse sizin ailenize siz de onlara verirsiniz olur biter.
Dayimlar ton ton cok tatlilar ama ben çekindim bian annemin babasindan miras . Ay fikrimin guzel bulunmasına cok mutlu oldum cok sagolunDayınızla konuşun,boş duruyor,kapı ve tuvalet gibi eksiklerini yaptırıp 1 sene oturalım diyin bakalım tepkisi nasıl olacak.
Sonuçta boş duruyormuş,bu sayede ufakta olsa tadilat görür ev,kiraya verilebilecek hale gelir. Zaten annenizinde hakkı varmış evde,dayınız oturabildiğine göre size sorun çıkarmaz/çıkarmamalı diye düşünüyorum.
İmkanınız olursa 20 yıllık bina diye bakmayın,düze çıkana kadar oturun derim.
Ne güzel işte,ton ton tatlı insanlarsa sorun çıkarmazlar size,sizde toparlanır kendi evinize çıkarsinız zamanı gelince.Dayimlar ton ton cok tatlilar ama ben çekindim bian annemin babasindan miras . Ay fikrimin guzel bulunmasına cok mutlu oldum cok sagolun
Bugun bu konuyu konusucam annemde dayımlarla konuşalım hayirlisiNe güzel işte,ton ton tatlı insanlarsa sorun çıkarmazlar size,sizde toparlanır kendi evinize çıkarsinız zamanı gelince.
En mantıkli olan bu sizin durumunuzda.
Rica ederim
Ev annemle dayinin ortak anladigim kadarıyla. Yani dayin ne kadar kaldiysa annenin de o kadar kalmaya hakki var. Annen bu hakki sana devrediyorsa git orada kal. En azindan biraz da olsa tasarruf edersin.Kizlar benim ev kiracım evlenip kendi yerleşecekmis bu ramazandan sonra. Bana simdiden belirtti cikicam. Annemin babasindan kalan bi evi var o ev suan boş ama eski bina 20 yıllık falan dayimlar yillarca kaldi 1 yil once baska eve tasindilar bos suan (kredi borcum var birde hamileyim)
Siz olsaniz eskide olsa kredi borcum bitene kadar magdem suanki evden cikiyorum oraya tasinsam mi diye düşündüm
(Evin kapisi ve tuvalet sorunu var onu yaptircam sadece)nekadar tutar acaba?
Bide dayimlar bisey der mi annemin dayimlarin hakki var o ev 1 senedir bos kirada tutari az olur diyede vermiyolar cekiniyorum ? Ama cok iyi insanlar sorun yapmazlar ama ben cekindim
Bebegim 1 yasindayken kredimiz bitiyor INŞALLAH kredi bitimi kadar 1 yil eskide olsa kalirmiydiniz?
Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim❤
Sizde destek verince kafama dahada cok yatti annemle paylaştım anneminde aklina gelmis ama cok eski diye yeni evlym ya istemem diye düşünmüş bende kalrm ne olcak diyince konuşurum ben dayinla tasiriz hemen dedi valla mutlu oldum. Cok teşekkür ederim ❤bence tadilatı yaptırıp oturun ben bi sıkıntı göremedim. dyaınız kira vermeden oturmuş sonuçta yıllarca ha siz ha anneniz oturmak hakkınız bence. kredi bitene, siz rahatlayana kadar. 20 yıllık ev de çok eski sayılmaz hem.
hakkınızda hayırlısı. umarım rahat edersiniz.Sizde destek verince kafama dahada cok yatti annemle paylaştım anneminde aklina gelmis ama cok eski diye yeni evlym ya istemem diye düşünmüş bende kalrm ne olcak diyince konuşurum ben dayinla tasiriz hemen dedi valla mutlu oldum. Cok teşekkür ederim ❤
Evet canim babalarindan miras kalmis dedem vefat edeli cok oldu ALLAH rahmet eylesin❤O ev simdi bosta bende boyle düşündüm size sormak istedim sizdende mantikli diye konusma gelince kararimi kesinlestrdm annemle konustum anneminde aklinda varmis boyle bisi oda konusup dayimlarla tasicaz nasipse çok teşekkür ederim ❤Ev annemle dayinin ortak anladigim kadarıyla. Yani dayin ne kadar kaldiysa annenin de o kadar kalmaya hakki var. Annen bu hakki sana devrediyorsa git orada kal. En azindan biraz da olsa tasarruf edersin.
AMiN cok sagolun eksik olmayın❤hakkınızda hayırlısı. umarım rahat edersiniz.
Bana en fazla kredi bitene kadar beni cok rahatlatcak bian cekindim ama haklisiniz cekincek bi durum yok yazik bos duran bi ev hayirlisyla tasincam gibi gorunuyor annemle konustum onunda kafasina yatti konuyu dayimla konuscak çok teşekkür ederim ❤Bence ck mantikli.
20 senelik evde pek eski denilemez.
Ne kdr istersem o kdr kalabilmeliyim.
Cekinmeyin bilgilendirme amacli olrak annen/ dayinlara acin bu konuyu.
AMiN cok sağolun Aynen kira en azindan 500 600 tl vermektense bebegime harcarim ALLAHIN izniyle ❤ cok tesekkur ederim ❤Bu tasarruf sizi rahatlatacaksa eğer gayet yerinde bi fikir en azından kiraya vereceginiz para ile bebeğinizin masrafı olsun hafifler..Ailenizle konuşun..Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?