Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında nerden başlayacağımı bilemiyorum doğru yeremi açtım konuyu onuda bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var![]()
2,5 yıllık evliyim 9 aylık bebeğim var sorun eşimin isteksizliği hamilelik öncesi cinsel yaşamımız çok iyidi eşim çok istekliydi benim teklif etmeme fırsat bırakmazdı doğum yaptım haliyle kilolar emzirme derken ayda bir oluyodu bendede çok istek yoktu o yüzden pek umursamıyodum. sonra kilo vermeye başladım hamilelik öncesi kiloma döndüm. (tabi evlendikten sonra aldığım kilolar duruyo onlarda gidecek inş.) şimdi ben istiyorum kocamda bi isteksizlik 15 günde bir 3 haftada bir oda aklına gelirse bizimkinde tık yok:) hazırlandım süslendim aşkım çok seksisin ama yorgunum çok stresliyim hem hergün hergün olurmu dedi ki 1 haftadır bişe yapmamıştık benim gururum incildi haliyle bir hışımla üstümü değiştirdim ağzım gelenide söyledim ohh iyi yaptım . biraz açık yazdım ama sorunumu başka şekilde nasıl anlatırım bilemedimşimdi bnm asıl sizden duymak istediğim bu adam niye böyle oldu acaba benmi biyerde hata yapıyorum aldatma olmadığını biliyorum teli hep ortada şifresiz, kocamın eski haline dönmesini nasıl sağlayabilrim psikolojim bozuldu
![]()
evli insanların yanıt vermesi daha mantıklı :)
bencede :) ama kimseden ses çıkmadı![]()
aslında genelde bu tarz konulara yorum atarlardı ama şansınıza :)
bende şans yok belli :) bahtsız bedeviye döndüm zaten
![]()
konuyu güncel tutmaya çalışın görmemişlerdir :)
onu nasıl başarıcam daha yeni üyeyim pek bilgim yok açıkcası konu başlığımı cazip değil acaba başlığı değiştirip tekrarmı açsam konuyu :)
arada sırada kimse yok mu diye yazın, ozaman zaten görünür forum kısmında :) ya da yeni başlıklı açın inş görürler :)
aslında nerden başlayacağımı bilemiyorum doğru yeremi açtım konuyu onuda bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var![]()
2,5 yıllık evliyim 9 aylık bebeğim var sorun eşimin isteksizliği hamilelik öncesi cinsel yaşamımız çok iyidi eşim çok istekliydi benim teklif etmeme fırsat bırakmazdı doğum yaptım haliyle kilolar emzirme derken ayda bir oluyodu bendede çok istek yoktu o yüzden pek umursamıyodum. sonra kilo vermeye başladım hamilelik öncesi kiloma döndüm. (tabi evlendikten sonra aldığım kilolar duruyo onlarda gidecek inş.) şimdi ben istiyorum kocamda bi isteksizlik 15 günde bir 3 haftada bir oda aklına gelirse bizimkinde tık yok:) hazırlandım süslendim aşkım çok seksisin ama yorgunum çok stresliyim hem hergün hergün olurmu dedi ki 1 haftadır bişe yapmamıştık benim gururum incildi haliyle bir hışımla üstümü değiştirdim ağzım gelenide söyledim ohh iyi yaptım . biraz açık yazdım ama sorunumu başka şekilde nasıl anlatırım bilemedimşimdi bnm asıl sizden duymak istediğim bu adam niye böyle oldu acaba benmi biyerde hata yapıyorum aldatma olmadığını biliyorum teli hep ortada şifresiz, kocamın eski haline dönmesini nasıl sağlayabilrim psikolojim bozuldu
![]()
cnm teşşekürler cvp verdiğin için :) hergün beklemiyorum zaten beklesemde bişe olamaz hafta içi annemlerde kalıyoruz bebeğime annem bakıyo perşembe akşamından evime gidiyorum yani hafta sonundan hafta sonuna beklentim ama oda olmuyo dediğim gibi haftada 1 de razıyım ama yok9 aylık evli olarak sorunuza kendi fikrimi belirtiyorum
Haftada iki veya iç kez ilişkinin olması normal bence. her gün yada günaşırı olması sıkabilir. Sen her gün mü bekliyosun ?
Bnm eşimde 9 saat çalışıyo vardiyalı çalışıyo hamile değilim ama genellikle bn yanasıyorum yorgun oluyo stresli oluo. Valla askım kolumu kıpırdatacak halim yok diyo . Napim adamı kendime japon yapıstırıcısıyla yapıstıramam ki.![]()
![]()
anlayıslı olmak lazım bide evlendgmden beri sunu farkettim zaman ilerledikçe ilişki daha da seyreklesiyo ilk evlendiğimzki zamanla smdiki zaman arasnda cok fark var o kadar kafamıza takarsak sıyırırız acaba abartıyo musunuz ki ? kafaya mı takıyosunuz ?
teşekkürler sende olmasan :)
cnm teşşekürler cvp verdiğin için :) hergün beklemiyorum zaten beklesemde bişe olamaz hafta içi annemlerde kalıyoruz bebeğime annem bakıyo perşembe akşamından evime gidiyorum yani hafta sonundan hafta sonuna beklentim ama oda olmuyo dediğim gibi haftada 1 de razıyım ama yokgerçketen iyice takıntı yaptım kendime olan güvenim gitgide bitiyo
![]()
paslanmis anlasilan esin. sanilanin aksine; uzun sure iliskiye girmeyen degil duzenli iliskiye giren daha istekli olur. sana tavsiyem cogunlugun dedigi gibi seksi gecelik giyip sirtini donup yatmak degil, esini tamamen sekse hazirladiktan sonra sirtini donup yatmandir. o durumdayken esin yorgunluk vs dusunmez. boylelikle hem gurur problemi yasamazsin hem istedigini alirsin, hem de isin keyfini alan esin eski haline geri doner zamanla.![]()
Yanlış anlamayın da neden annenizde kalıyorsunuz?
Bu şekilde karı koca arasına soğukluk girmez mi?
Bana göre her gece cinsel ilişki olmaz ama her yatağa uzandığınızda oynaşma olabilir.
Ama siz annenizde kaldığınız sürece bu nasıl olacak?
Her haftasonu otomatiğe bağlamış gibi hissediyordur kendini belki de...
yok cnm nie yanlış anlayayım bebeğim var dokuz aylık çalışıyorum kv ben bakamam dediği için annem bakıyo onun için kalıyorum mecburiyetten yaniayrıca bnm kocam o işi yapmaycaksa oynaşmaz ölede bi huyu var
![]()
canım seksi geceliği görünce adam zaten hemen başlıyo yorgunum bilmem ne öle dedikten sonra ben onu nasıl sekse hazırlayıp arkamı dönüp yatayım nasıl yapıcam onu![]()