• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var durum vahim :((

Yazdıklarına kısmen katılıyorum korkum var evet ama kocami gerçekten özlüyorum çünkü en savunmasız en masum birbirimize en çok yakın olduğumuz anlar sevismelerimiz ben beni sevmesini özlüyorum arzulamasini dediğin gibi korku da olunca kendimi ispat etme cabasida giriyo işin içine ışte karisiyo duygular :26:ondan dolayı bende hata varmı diye fikirlerinize ihtiyaç duydum ve tessekkur ediyorum güzel yorumun icin

Canım benim ne demek asıl ben teşekkür ederim dikate alıp cevap verdiğin için
Ama inan bana hiç bir sorun yok ne sende nede eşinde
Sadece çok doğal bir süreç bu hissettiklerinde yaşadıklarında çok doğal
Ama sen bu süreci sakince atlatmaya çalış
o kadar iyi anlıyorum ki seni aslında özlediğin şey sana dokunması sana bakması saçlarına dokunması
insan çok sevince çok ta özlüyo haliyle kocasını kuzum benim
ama biraz zaman biraz sabır en gizli iksirden bile en kuvvetli silahtan bile çok işe yarar çoğu durumda

kocamannnn öperim seni bebişini de kokla benim için ohhh cennettir şimdi onun kokusu

Canım benim ne demek asıl ben teşekkür ederim dikate alıp cevap verdiğin için
Ama inan bana hiç bir sorun yok ne sende nede eşinde
Sadece çok doğal bir süreç bu hissettiklerinde yaşadıklarında çok doğal
Ama sen bu süreci sakince atlatmaya çalış
o kadar iyi anlıyorum ki seni aslında özlediğin şey sana dokunması sana bakması saçlarına dokunması
insan çok sevince çok ta özlüyo haliyle kocasını kuzum benim
ama biraz zaman biraz sabır en gizli iksirden bile en kuvvetli silahtan bile çok işe yarar çoğu durumda

kocamannnn öperim seni bebişini de kokla benim için ohhh cennettir şimdi onun kokusu

güzel yüreğine sağlık içime bi huzur verdin samimiyetinle bebisimi kokladim senin icin:88:

ya bu sorun bendede var ama sorun benım galıba :26: esım ne zaman ıstese ben kacıyorum oda yok benımı ıstemıyorsun gıbı ıtamlard bulunuyor valla artık ne yapıcam bılemıyorum dogumda yapmadım hamılelıkte yok ısteksızlık falan olsun evlendıgımden berı boyleyım artık yanlıs anlasılıyorum ne yapıcam bılmıyorum :26:

canım eşinle aranda sorunlar varsa oda etrkileyebilir seni :34:

Bence üzerine gitmeyin.
Hamilelik bizi değiştiriyor ama erkeklerde etkileniyor bu durumdan. Kilo vs meselesi değil de bakış açısı değişmiş olabilir size karşı. Bakımlı olun, üzerine düşmeyin, zorlar gibi olmayın yani.
Zamanla düzelir mutlaka, esinizin zamana ihtiyacı olabilir.
Kolaylıklar dilerim.

teşekkürler fikirleriniz için ...

her aılede oldugu gıbı evet tabıkı varda anırım ben cınsellıgı sevmıyorum :26:

bende doğumdan önce öyleydim yada eşim çok üstüme düştüğü için kendimi geri çekiyodum tam bilmiyorum şimdi o kaçıyo ben kovalıyo pozisyonundayız resmen :1:

canım eşinle aranda sorunlar varsa oda etrkileyebilir seni :34:

bende doğumdan önce öyleydim yada eşim çok üstüme düştüğü için kendimi geri çekiyodum tam bilmiyorum şimdi o kaçıyo ben kovalıyo pozisyonundayız resmen :1:
bende boyleyım ıste canım ya evde kedı fare oynuyoruz resmen benım canım hıc ıstemıyor valla ne olacak boyle bılmıyorum :9:

bende doğum yapana kadar 1 haftaya kadar cinsel hayatımız vardı doğumdan sonra ben normal doğum yaptım belli bir süre ilişki olmadı ama farklı yollarla eşimi memnun ettim diyelim sonrasındada aktif devam etti bazan 3 4 defa bazan haftada 3 defa bu moda göre değişir ama ip kadının elinde baştan çıkarmak ta çocuklarımız oldu diye kocalarımızı boşlamayalım

umarım sende düzelirsin cnm reddedilmek hiç hoş değil kendimden biliyorum :1:

:1: valla güldürdün beni kapıdan kovsan bacan giriyo dimi ahhh ahhhh öleydim bende :17: ama şimdi bakk yolunu gözler oldum :52: bekledimde gelmedin şarkısını söylüyorum :1::1:
bende ıremden gıt hadı gıt soyluyorum :9:ya valla oyle ya rajat bırak benı dıyorum bazen kusuyor hemen napak yanı ıstemıyorum ıste alla alla canım ıstemıyorkı :9::41::41::47:

ne kadarlık evlisiniz cnmm

oo daha taze gelinsin :34: önünde koca bir ömür var bence sen çareler aramaya bak böle geçmez bir ömür :20: biraz özel olacak ama eşin kendimi düşünüyo sadece sevişirken :26: öyle bi tutum içindeyse oda soğutur seni
kendını dusunuyor tabıkı ama yanı ısrarcı olması benı bıktırıyor yanı ogun ıstemıyor olabılırım o konuda hıc anlayıs yok ee boylede olunca durum bu benıkızdırıyor yanı anlayıs ıstıyorum konussamda yok arkadas kendı bıldıgını okuyor:47:

Beni geçen akşam reddetti hasbam :1:peki o bana yanasirsa ben ne yapayım naza cekeyimi biraz stresliyim yorgunum falan die

bence yanaşırsa soğuk olma ama biraz uğraştır ve unutamayacağı türden olmasını sağlamaya çalış :)) yani uzun süre ara veremez çok zevk alırsa...ne biliyim hoşlandığı şeyler yap..sen daha iyi bilirsin canım..hadi kolay gelsin :))

bence yanaşırsa soğuk olma ama biraz uğraştır ve unutamayacağı türden olmasını sağlamaya çalış :)) yani uzun süre ara veremez çok zevk alırsa...ne biliyim hoşlandığı şeyler yap..sen daha iyi bilirsin canım..hadi kolay gelsin :))

kız neler yapıyorum kuduruyo ama sonra iş bitince unutuyo heralde :1: balık hafızalı :51:

kendını dusunuyor tabıkı ama yanı ısrarcı olması benı bıktırıyor yanı ogun ıstemıyor olabılırım o konuda hıc anlayıs yok ee boylede olunca durum bu benıkızdırıyor yanı anlayıs ıstıyorum konussamda yok arkadas kendı bıldıgını okuyor:47:

bu aşkam senin değil bnm isteklerim olacak de ne bileyim sen yönlendir onu cnm umarım düzelir herşey :26: ne desem başka bilemedimki

Back
X