- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
kız neler yapıyorum kuduruyo ama sonra iş bitince unutuyo heraldebalık hafızalı
![]()
:))) yani ne deyim canım..o zaman gerçekten stresli demekki eşin..Allah yardımcınız olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız neler yapıyorum kuduruyo ama sonra iş bitince unutuyo heraldebalık hafızalı
![]()
ay yok yok ıstemıyorum ben bırseyBatan gemının dumenını cevıremem
![]()
:))) yani ne deyim canım..o zaman gerçekten stresli demekki eşin..Allah yardımcınız olsun..
bu aşkam senin değil bnm isteklerim olacak de ne bileyim sen yönlendir onu cnm umarım düzelir herşey :26: ne desem başka bilemedimki
:26::26::26:neyse napalım herkez kendını dusunuyr olmas hersey sex degıl ama sımdı sırf canın ıstıyor dıye karsındakının ısteksız oldugu zmanada bıraz anlayıs gosterebılırsın ne bıleyım of ofcnm anladığım kadarıyla problem sedece eşinin istekli olması değil çok umutsuz gördüm seni![]()
:26::26::26:neyse napalım herkez kendını dusunuyr olmas hersey sex degıl ama sımdı sırf canın ıstıyor dıye karsındakının ısteksız oldugu zmanada bıraz anlayıs gosterebılırsın ne bıleyım of of
Canım smdı dıyorum adam calsıyor cok ustune gıtmeyeyım sıkmayayım ama yok odaha cok gelıyor sıkıyor valla , bende saldım artık herseyı pek konusmuyoruz bıle ne zman tv ızledım oturup bılmıyorum unttum cunku oturp tv de bır fılm ızlemeyız ısten gelır yemek yer ısı varsa pc ye oturur bende bısıylerle ılgılenıurım gel kucagına ytım tv bakalım desem bekle tamam askım gelıyorum ısım var der yanı dedıgım gıbnı bende ısrarcı dgeılım artık kendı bılır , bır yere gderız alsverısımızı yaparız derım surda bısıy yıyelım ya da ıcelım alalım evde yerız ıcerız der olmadı gıderız otururuz bır tuhaflasır bende sogudum artık bu yuzden dıyor bu ara sen cok degıstın ee ne yapayım yanı ıs ıs ayda 2 3 gun evden cıkıyorum onuda cok goruyorsan dıyecegım bırsey yok ondan sonra neden suratın bes karıs ıste farklı yuzler goruyorsun ben aynı eve tıkılıp kalıyorum annemın yuzunden baka gordugum yok yok delırcem vallaillaki cnm sıkma canını ya vardır herşeyin bi çözümü zamanla herşey düzelir inş. oturup sohbet edermisiniz eşinle paylaşımlarınız varmı yani yoksa monotonmu herşey..
Canım smdı dıyorum adam calsıyor cok ustune gıtmeyeyım sıkmayayım ama yok odaha cok gelıyor sıkıyor valla , bende saldım artık herseyı pek konusmuyoruz bıle ne zman tv ızledım oturup bılmıyorum unttum cunku oturp tv de bır fılm ızlemeyız ısten gelır yemek yer ısı varsa pc ye oturur bende bısıylerle ılgılenıurım gel kucagına ytım tv bakalım desem bekle tamam askım gelıyorum ısım var der yanı dedıgım gıbnı bende ısrarcı dgeılım artık kendı bılır , bır yere gderız alsverısımızı yaparız derım surda bısıy yıyelım ya da ıcelım alalım evde yerız ıcerız der olmadı gıderız otururuz bır tuhaflasır bende sogudum artık bu yuzden dıyor bu ara sen cok degıstın ee ne yapayım yanı ıs ıs ayda 2 3 gun evden cıkıyorum onuda cok goruyorsan dıyecegım bırsey yok ondan sonra neden suratın bes karıs ıste farklı yuzler goruyorsun ben aynı eve tıkılıp kalıyorum annemın yuzunden baka gordugum yok yok delırcem valla![]()
illaki cnm sıkma canını ya vardır herşeyin bi çözümü zamanla herşey düzelir inş. oturup sohbet edermisiniz eşinle paylaşımlarınız varmı yani yoksa monotonmu herşey..
canım arkadaslarımın yarı cogu evlendı yarı coguda okul okuyorlar farklı sehırdeler ki olsada ben pek cıkamıyorum kı oyle evede bırını pek cagırmıyorum karısmaz ama bır zman sonra gozune batıyor yok ne konustunuz yok senı yanlıs yonlendırıyor yok onlar senı degıstırıyor ben ne yapayım artık ! arkadaslarımla bır hafta sonu bısıy yapmak ısterım haftaya cık der ee kız o zman musayıt calısmıyorum etmıyorum cıkayım ıste bırgun beraber olaım kız kıza gezelım oturalım gıtsem bıle surat bes karıs laf sokmalar geldıgımde yok cok gezıyorsun falan ee sonra ıcıme eve kapanıyorum cık bıraz ınsna yuzu gor der allahım allahım ben orta yolunu nasıl bulsam , artık arkadasımla ble aram bozuldu zaten bır tane var dıyor esın kızar aranız bozulmasın sımdı ben kıza kalkıp ne dıyım gıtmıyorum bende daha bır yere , dıyorumkı bak psıkolojım mralım bozuk mevsımsel sanırım deprsyondayım ne varmıs mevsımde dıyor ! yarabbım dıyorum sabır ıhsan eyle bana ,bende dedım artık kımseyle oturup konusmam bır yerede cıkmam ayda bır kere cıkarız senınle alısverıısmızı yaparız emegmı yer kahvemızı ıcer eve gelırız ben yıne bır dahakı ay basını beklerım zaman akar gecer ne olsun kı baska evlılık buymusdahada bısey demıyorumcnm haklısın valla ne diyim aynı şeyleri yaşasam bende senin gibi olurdum bencede kendini geri çekmen iyi olmuş biraz daha devam et bakalım ne değişecek artık neyin var diye çok ısrar ederse karşın alır güzelce konuşursun inş. anlar seni .. bide arkadaşların yokmu oturduğun yerde onlarla programlar yapsan
bende doğum yapana kadar 1 haftaya kadar cinsel hayatımız vardı doğumdan sonra ben normal doğum yaptım belli bir süre ilişki olmadı ama farklı yollarla eşimi memnun ettim diyelim sonrasındada aktif devam etti bazan 3 4 defa bazan haftada 3 defa bu moda göre değişir ama ip kadının elinde baştan çıkarmak ta çocuklarımız oldu diye kocalarımızı boşlamayalım
Canım kocami boslamiyorum hazırlanıyorum adam stresliyim aşkım diyo
Cnm sanırım esin çok kıskanç ondan boyle davranıyor bebis olmadan önce benim esimde aşırı kiskancti şimdi sukurcanım arkadaslarımın yarı cogu evlendı yarı coguda okul okuyorlar farklı sehırdeler ki olsada ben pek cıkamıyorum kı oyle evede bırını pek cagırmıyorum karısmaz ama bır zman sonra gozune batıyor yok ne konustunuz yok senı yanlıs yonlendırıyor yok onlar senı degıstırıyor ben ne yapayım artık ! arkadaslarımla bır hafta sonu bısıy yapmak ısterım haftaya cık der ee kız o zman musayıt calısmıyorum etmıyorum cıkayım ıste bırgun beraber olaım kız kıza gezelım oturalım gıtsem bıle surat bes karıs laf sokmalar geldıgımde yok cok gezıyorsun falan ee sonra ıcıme eve kapanıyorum cık bıraz ınsna yuzu gor der allahım allahım ben orta yolunu nasıl bulsam , artık arkadasımla ble aram bozuldu zaten bır tane var dıyor esın kızar aranız bozulmasın sımdı ben kıza kalkıp ne dıyım gıtmıyorum bende daha bır yere , dıyorumkı bak psıkolojım mralım bozuk mevsımsel sanırım deprsyondayım ne varmıs mevsımde dıyor ! yarabbım dıyorum sabır ıhsan eyle bana ,bende dedım artık kımseyle oturup konusmam bır yerede cıkmam ayda bır kere cıkarız senınle alısverıısmızı yaparız emegmı yer kahvemızı ıcer eve gelırız ben yıne bır dahakı ay basını beklerım zaman akar gecer ne olsun kı baska evlılık buymusdahada bısey demıyorum![]()
Bizim doğumdan sonra başladı haliyle kafama çok taktım ama burda yapılan yorumlardan sonra içim birazda olsa rahatladı umarım sizde normale dönersiniz cnmmBen varım..konu acmıstım hatta.3yıllık evliym cocuk yok 1,5 seneden sonra yaklasmamaya basladı.cok büyük kavgalarımız olmustu öncesinde.onlar aklıma geliyo konsantre olamıyorum diyodu.inanmadım ama elimden birsey gelmedi hastaneye götrmeye calıstm olmadı ilac aldım icmedi.ben de kendi haline bıraktım hic sesimi cıkarmadım.su aralar sanki normale dönüyor.normal dedigim ayda bir,iki ayda bir...ama senin gibi kendime güvenim yok oldu kendimi cok cirkin ve degersiz hissediyorum.simdi de ben istemiyorum kesinlikle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kocami boslamiyorum hazırlanıyorum adam stresliyim aşkım diyo
benimde oğlum 4 aylık...
hamilelik dönemimde ve oğlum 3.5 aylık olana kadar yoktu bişey...
uyardım bende eşimi "şunu artık bi düzene koyalım böyle olmaz" dedim...
sanki o lafı bekliyomuş adam düzeldi...
demem o ki , konuş eşinle bu konuda rahatsız olduğunu söyle...