Fikirlerinize İhtiyacım Var 🙏

Pamukprenses_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
2
3
1
37
Merhabalar Kadının Halinden Kadınlar Anlar Diyerekten Düşüncelerinize İhtiyacım Var 1 Yıllık Evliyim Eşim Evlenmeden Önce Çok Çapkın mış Hayatına Bir Sürü Kadın Girmiş Giyim Mağazasında Çalıştığı İçin Çok Kadın Çevresi Var Ve Asılanlarıda Çok Bazı Konuları Aşabilecekken Bazılarını Asamiyorum Kadınlara Karşı Bı İlgi alaka hep var Yanyana Gezerken Bile Hep Bakar İnstgramda hep kadınlara bakar diğer sosyal medyalardada Ve Şuan 3 buçuk aylık hamileyim Instagram 2 tane kadın eklemiş Ve Bu Benim Şuan Sinirlerimi Yıpratıyor kafama Takıyorum 😔 Neden İhtiyaç Duyuyor Birilerini eklemeyi Acaba Beni Aldatıyor mu gözü dışarda beni sevmiyor düşüncesi beynimi kemiriyor ve Bu Konuda Kendimi Aşamiyorum Ne Yapmam Lazım

Merhabalar Kadının Halinden Kadınlar Anlar Diyerekten Düşüncelerinize İhtiyacım Var 1 Yıllık Evliyim Eşim Evlenmeden Önce Çok Çapkın mış Hayatına Bir Sürü Kadın Girmiş Giyim Mağazasında Çalıştığı İçin Çok Kadın Çevresi Var Ve Asılanlarıda Çok Bazı Konuları Aşabilecekken Bazılarını Asamiyorum Kadınlara Karşı Bı İlgi alaka hep var Yanyana Gezerken Bile Hep Bakar İnstgramda hep kadınlara bakar diğer sosyal medyalardada Ve Şuan 3 buçuk aylık hamileyim Instagram 2 tane kadın eklemiş Ve Bu Benim Şuan Sinirlerimi Yıpratıyor kafama Takıyorum 😔 Neden İhtiyaç Duyuyor Birilerini eklemeyi Acaba Beni Aldatıyor mu gözü dışarda beni sevmiyor düşüncesi beynimi kemiriyor ve Bu Konuda Kendimi Aşamiyorum Ne Yapmam Lazım
kolay kolay şaşırmam ama konuyu şaşırarak okudum.. eşinizin bu tutumu sizi aldatmasa da normal değil ki zaten illa ki aldatması mı gerekiyor? açık açık kadınlara ilgisi var ve saklamıyor bile. bekarlığa devam edecekse neden evlenmiş sizinle?

Herkes ister anne baba olmayı önemli olan çocuk sahibi olmak değil sağlıklı baba sağlıklı anne olabilmek.
Belliki çocuktan öncede durum aynıydı ve siz bu ortama çocuk getiriyorsunuz ve pişmanda değilsiniz.
Birkere evli kafasına göre kız eklemek ne demek? Çalışsın mağazada edebiyle yapsın işini bu kadar mı zor? Dik durun sınırlarınızı gösterin ve aşmamasını söyleyin.

Çocuk sahibi olmak benim için bu dünyadaki en büyük istek o yüzden çocuk için hiç tereddüt etmedim
Ne mutlu size de keşke çocuğunuzun babasının karakterini seçseydiniz yada şikayet etmeseniz. Dünyadaki en büyük isteğiniz için güvensizlik ve kuşku olan bir evde çocuk büyütmek …. Hayırlısı olsun.

Back
X