Fikirlerinize ihtiyacim var guzel hatunlar🌸

Mavimiresl

Beni beni Bihter’ini
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
6.036
5.659
148
36
Merhaba
Arkadaslar bi samimi arkadasim var birbirimize cok iyiliklerimiz olmustur onun aciliyetinde ben koşmuşumdur benim aciliyetimde o koşmuştur. Sorunum şu ki kendime ait arabam var bu sene esimin katkisiylada daha iyi bi arac aldik. Daha onceki arabayi oda kötü degildi ama daha kucuk bi arabaydi ve isteyen olursa akraba eş dost arada bi tolerans taniyip veriyorduk. Ama simdiki aracimi (hastalik haricinde)vermiyoruz hic kimseye cunku bi masrafi olsa yogun gelir parcalari pahali ve karsimizdakindende alamayiz. Konum sorunum şu ki o bahsettigim arkadasim bundan 10ay once diger arabami 1 gunlugune istedi arabam 1 hafta kaldi 3 gunden sonra hergun aramama rağmen 1 hafta gelmedi. Geldiginde lastik patlat ve depo beni benzinciye zor götürüyordu arabanin icinde yeleğim vardi kaybolmus. İstanbul- bolu gibi yerlere gidilmiş ozaman 1000 tl lik cezaları vardi hgs cezasi cezali gecis yapilmis. Eşim bu cezalarin parasini soyle dedi dedigi gibide yaptim soyledim ama bisey gelmedi. Sonraki gunlerde arac lazim oldugunda acil durumlarda ben alip biraktim onu gecenlerde yine okula kayit icim ben goturdum üniversite kazandi ve kendide calisiyor. Bana bugun yarin derslere basliyorum derslere gitmek icin 10-15 gunluk zorluk cekecegini araba icin vs gibi seyler soyledi ve aksam sana uğrarım dedi. Eminimki arabayi isteyecek tahminimce buradan alip giderken dersler bitince buraya getirme gibi niyeti var günlük. Cok uzattim kusura bakmayin bana akil verin ben kirmadan ona araba veremeyecegimi nasil soyleyebilirim..
( esimin kendi araci var eşime lazim diyemem)

Bu arabanızı kimseye veremeyeceginizi aynn burada anlattiginiz gibi anlatın.kirilirsada yapacak birşey yok kırılacak biseyde yokta gerci

Eşim istemiyor diyiver. Eşim direkt veremeyecegini soyler ama bazi arkadaslarina karşi beni öne sürerdi "Ciri istemiyor" diyip vermedi hem arkadaslari kirilamadi. Bekarken bol bol kullandirmişti zaten yeter.
Siz de çok bile vermişsiniz bu yaptigi saygisizliklara ragmen. Acikcasi arkadasiniz tavrinda birini kirsaniz yeri yani.

"Arabayı ortak almadın seninle. Araba bu kusura bakma veremem. Geçen verdiğimde yaptıkların yüzünden eşimle aramızda çok sorun oldu o yüzden başının çaresine bak ve lütfen bir daha benden araba isteme" deyin geçin

Direk söyleyeceksiniz .

Sizinle arabanız için arkadaşsa arkadaşınız olmasın.

Araç kiralasın elzem birşey varsa
Arabam icin arkadas degil ama sanirim ben calismadigim icin yeri geliyor bazen 1 hafta kapidan arabayi oynatmiyorum diye bana lazim olmuyo diye düşünüp istiyorlar. Ama zaten ben bazi seyleri esimin arabasıylada yapiyorum.

Eşimin ona kizmadigini bilir. Sorun yapmiycagini bilir eski mevzu yüzüne. Hatta ben sinirlendim soylendim kendi kendime esim yine bisey demedi ödedi cezayı. Ben en iyisi bu arabayi veremiyoruz diyim

Eşimin kendi ailesine bile vermedigini soylemeyi düşünüyorum acikcasi kirmadan nasil yapabilirim ki
Kırmamaya çalışmanıza gerek yok. Araba yeni, kimseye vermeme kararı aldık, daha önce çok suistimal edildi bu mevzu o yüzden kusura bakma canım arkadaşım diyeceksiniz. Kendi malınız hakkında tasarrufunuz yüzünden bu kadar ezilip büzülmek zorunda değilsiniz.

Anladığım kadarıyla 3. Bir arabanız var. Millete lazım olur diye tutmayın, satın gitsin ,parasını değerlendirirsiniz. Arkadaşınıza da vermeyin
Hayır 2. Arabamiz var calisirken benim aldigim sonradan esimin destegiyle buyuttugumuz ve eşimin kendi arabasi var 2. Arabayi satamam kendi arabamı yani cunku aksamlari etüte falan gidiyorum. Ailemi ziyarete falan giderken lazim oluyor. Esimin arabasi surekli ona lazim oluyor ondan pek faydalanamiyorm

İnanin malınmı var derdin var diye dusunmeye basliyorum bazen. O şuraya gidecek miresl götür o burdan alincak git al mevzusunu yasadim senelerce taksi gibi hissediyorum kendimi dedim bi ara şakaya karışık aile icinde laf soktum bikac kisiye suan cok şükür getir götür demiyolar. Hep kirmayim birilerini diye ugrastim ama olan benim vaktime yakıtıma oldu artik direk yapamam gidemem diyorum

Bu ne yüzsüzlük böyle Yaa bu kadar yüzü neden verdiniz? Arkadaş tamam eyvallah acil durumu olur sağlık söz konusu olur verilir. 1 hafta alıp vermemek nedir üstelik ceza yemiş, lastik patlamış, 0 benzinle teslim etmiş. Yani kusura bakmayın ama baya kullanmış oluyor sizi yani bence. Bilmiyorum ben mi çok gaddarım ben bu muameleyi bırak arkadaşıma kardeşime bile yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…