Merhaba arkadaşlar.Ben 31 yaşındayım ailemle yaşıyorum,işsizim uzun süredir.Kader diyorum artık işsizliğime de eşsizliğime de.Ailem ve ben çok yalnız insanlarız,kimsemiz yok,zaten bu yüzden iş ve eş bulamadım.Annem babam çalışmışlar ama hiç sosyal çevreleri olmamış,benim bir tane bile arkadaşm yok,haa bir zamanlar vardı ama evlenince bitiyor her şey neyse o konulara girmek bile istemiyorum.Yabancı bir firmayla görüşüyorum bir kaç gündür, yalnız bulunduğum şehirde değil,üç saate yakın uzaklıkta,oraya taşınmam gerek ev kirasını şirket ödeyecek ve başlangıç için istediğim parayı da veriyorlar beni yurtdşına eğitime de gönderecekler yalnız büyük bir sorun var.Bu iş çok yalnız bir iş,gittim görüşmeye,yani bir binası var,yeni iş kuruyorlar Türkiyede ve en fazla 10-15 kişi istihdam edecek.İş yeri o şehrin en lüks semtinde ama malum merkezden uzak bir yerde ve yalnız ,sessiz bir yer.Problem şu,benim orada tek başıma bir hayat kurmam gerekecek.Ama bundan çok korkuyorum,şu an bile o kadar yalnızlık çekiyorum ki,Allah a şükür ailem var yoksa ne olurdu ,bir tane bile arkadaşım yok,eş konusuna girmiyorum aday bile yok,olamaz zaten,kimseyi tanıyamıyorum,aracım yok,kısmet değil demek ki dedim o konu ile ilgili zaten ama yapayalnızlığa gömülerek başka bir şehirde bu yaştan sonra hayat kurmak hiç cazip gelmiyor bana.Hiç bir zaman paranın,kariyerin peşinden koşan bir insan olmadım,hep huzur önce aile dedim.Annem babam genç değil,onları bırakmak istemiyorum,benden başka kimseleri yok,ya kendim yuva kurup ayrılırım ya da annemin babamın yuvasında ölürüm diyorum.Yalnızlğa gömülmek ,daha da içe kapanmak istemiyorum orası yalnız bir yer,bunu hissettim oraya ilk adım attğımda.Yirmili yaşların başında olsam farklı olurdu belki,ama belli yaştan sonra bazı şeyleri düşünemeden adım atamayacağımı anladım.Annem babam biz de geliriz kalırız birkaç gün diyorlar ama bir kaç günle olmaz,şimdiden işten çıkıp yapayalnz bir evde saatleri geçirmek fikri bile üzüyor beni,büyük asla konuşmuyorum,yarın başıma ne gelecek, baki değiliz bu dünyada ama o zaman başka,şimdi ise çok zor geliyor ne yapacağm bilmiyorum.Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar?