Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar. Bana da bir el atın sevabına

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Merhaba kızlar. Aslında biraz dertleşmek biraz da fikir almak istiyorum. 26 yaşındayım yakın bir zamanda terk edildim. Çok kötü bir şekilde. Gün geçtikçe alışıyorum gibi ama zaman zaman unutamamaktan korkuyorum. Çevrem pek geniş diyemem, daha doğrusu kafa dengi insanlar yok pek hayatımda. Aslında bazen yeni birilerini tanımak, kafamın dağılmasına olanak vermek istiyorum ama dediğim gibi çevremden çok memnun değilim. Kurslara mı yazılsam diye düşündüm. Belki yeni insanlar tanırım kafam dağılır. Nasıl yeni insanlar tanırım ? Yeni bir çevre edinirim ve belki yeni birini sevme şansım olur , yeni arkadaşlar? Ama bu ortamı nasıl sağlayacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hem korku var hem özgüven eksikliği . Bir uzmandan yarım alabilirsiniz .
Kurslara katılabilirsiniz . İşe girebilirsiniz .
Klüplere katılabilirsiniz . Bence en sağlamı klüptür .
Sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsiniz . Turlara katılabilirsiniz .
Etkin sosyal medya kullanabilirsiniz . Netten çevresi olan çok insan var .

Atansaniz yeni insanlar tanirsiniz. Kpss ye yuklenin, olasi degil mi atanmaniz. Once isinizi elinize alin. Esi sonra bulursunuz. Bu kadar umutsuzluga dusecek yasta degilsiniz ayrica.

Kursa gidiyim oraya buraya katılayım çevre yaparım yeni birini bulurum unuturum mantığıyla hareket eder ve bunu da büyük ihtimalle çevrenizdekilere hissettirirseniz aradığınızı bulamazsıniz. Özür dileyerek diyorum ki aranan kızlar gibi basit bir görüntü sergilersiniz hevesli haller falan.. ve bu emin olun erkekler tarafından direk anlaşılıyor. Bu yüzden ya yanlış insanlara denk gelirsiniz ya da kimse yaklaşmak istemez size. Ayrıca çivi çiviyi söker mantığını da hiç doğru bulmuyorum. Önce içinizdeki tamamen bitirmeye en azından eksiltmeye çalışın. Önceilginiz başka bir üyenin dediği gibi iş bulmak atanmak olsun. Eş nasılsa bulunur ve aradığınız sadece eş değil aşksa aranarak bekleyerek bulunmaz. Akışına bırakın. Dediklerimi tavsiye olarak düşünün. Sizi yargılamak ya da kınamak değil amacım. Gönlünüzce olsun her şey..

Kursa gidiyim oraya buraya katılayım çevre yaparım yeni birini bulurum unuturum mantığıyla hareket eder ve bunu da büyük ihtimalle çevrenizdekilere hissettirirseniz aradığınızı bulamazsıniz. Özür dileyerek diyorum ki aranan kızlar gibi basit bir görüntü sergilersiniz hevesli haller falan.. ve bu emin olun erkekler tarafından direk anlaşılıyor. Bu yüzden ya yanlış insanlara denk gelirsiniz ya da kimse yaklaşmak istemez size. Ayrıca çivi çiviyi söker mantığını da hiç doğru bulmuyorum. Önce içinizdeki tamamen bitirmeye en azından eksiltmeye çalışın. Önceilginiz başka bir üyenin dediği gibi iş bulmak atanmak olsun. Eş nasılsa bulunur ve aradığınız sadece eş değil aşksa aranarak bekleyerek bulunmaz. Akışına bırakın. Dediklerimi tavsiye olarak düşünün. Sizi yargılamak ya da kınamak değil amacım. Gönlünüzce olsun her şey..
Aslında böyle bir mantığım kesinlikle yok. Sanırım yanlış anlaşıldım. Sadece çevrem hiç geniş değil. Anlatmak istediğim buydu. Yoksa "aranıyor"halindeki insanlara uyuz olurum. Söylemek istediğim yeni bir çevre edinmek belki kendimi iyi hissetmek ve kendime yeni şanslar vermekti. Eski sevgilime saplantılı kalmaktan korkuyorum. Belki kafamı dağıtıcak bir çevre edinirim niyetindeyim

Atansaniz yeni insanlar tanirsiniz. Kpss ye yuklenin, olasi degil mi atanmaniz. Once isinizi elinize alin. Esi sonra bulursunuz. Bu kadar umutsuzluga dusecek yasta degilsiniz ayrica.
Yanlış anlaşıldım aslında derdim tam olarak eş filan değil. Çevrem geniş olsun istiyorum biraz. Böyle kendimi biraz yalnız ve mutsuz hissediyorum son gnlerde

Hem korku var hem özgüven eksikliği . Bir uzmandan yarım alabilirsiniz .
Kurslara katılabilirsiniz . İşe girebilirsiniz .
Klüplere katılabilirsiniz . Bence en sağlamı klüptür .
Sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsiniz . Turlara katılabilirsiniz .
Etkin sosyal medya kullanabilirsiniz . Netten çevresi olan çok insan var .
Küluplerden kastınız nedir tam olarak ? Yani üniversiteyi bitireli çok oldu kulüplerin en yoğun olduğu ortamlar oralardı. Onun dışında ki kulüplere nasıl katılabilirim bir tavsiyeniz var mı ? Sosyal medyadan nasıl arkadaşlık ediniliyor bir de hakkatten bilmiyorum ben beceremiyorum sanırım. Tavsiye verirseniz memnun olurum aslında

kurslara katıl. belediyede sevdiğin kurs var mı. yemek yapma, makyaj, resim, dikiş vb
Yemek yapmayı çok severim. Düşünebilirim bunu. Resimde fena fikir değil. Ya bu durumu ben mi abartıyorum acaba fazla mı umutsuzluğa kapılıyorum bilmiyorum özellikle bugün üzerimde mutsuzluk çöktü resmen. Yalnız kalmaktan filan korkar oldum :(

Yemek yapmayı çok severim. Düşünebilirim bunu. Resimde fena fikir değil. Ya bu durumu ben mi abartıyorum acaba fazla mı umutsuzluğa kapılıyorum bilmiyorum özellikle bugün üzerimde mutsuzluk çöktü resmen. Yalnız kalmaktan filan korkar oldum :KK43:
yani oraya gidersin. kizlarla tanisirsin. teyzeler de olur. onlarin tanidigi falan cikar hep bi sekilde :))

yani oraya gidersin. kizlarla tanisirsin. teyzeler de olur. onlarin tanidigi falan cikar hep bi sekilde :))
Haklısınız. Çevremin genişlemesi için iyi olabilir. Ama çok mu abartıyorum diye düşünmeye başladım açıkcası

Haklısınız. Çevremin genişlemesi için iyi olabilir. Ama çok mu abartıyorum diye düşünmeye başladım açıkcası
abartmiyorsun bence. flort anca üniversitede olurdu. simdi baskalari tanistirmasi gerekiyor. bence o da guzel

abartmiyorsun bence. flort anca üniversitede olurdu. simdi baskalari tanistirmasi gerekiyor. bence o da guzel
Pek bulabileceğime inanmıyorum sanki hep yalnız kalacakmışım gibi geliyor ama yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için

Ben mi yanlıs okudum yoksa koca ya da koca adayı mı diyim bulmak için kurslara/kulüplere mi katılmak istiyorsunuz?

Ayrılıgınızdan cok etkilenmissin diye böyle sacma düşüncelere daldığın kanaatindeyim. Aşk beklenmedik zamanda gelir ısmarlamayla böyle ite kaka olmaz bence

Ben mi yanlıs okudum yoksa koca ya da koca adayı mı diyim bulmak için kurslara/kulüplere mi katılmak istiyorsunuz?

Ayrılıgınızdan cok etkilenmissin diye böyle sacma düşüncelere daldığın kanaatindeyim. Aşk beklenmedik zamanda gelir ısmarlamayla böyle ite kaka olmaz bence
Hayır tabi ki böyle bir niyetim yok. Sanırım yazımda kendimi ifade edemedim. Sadece çevrem genişlesin istiyorum. Kız arkadaşlarımda pek yoktur. Ve tabi ki şu durumda var. Çevremi genişletmedikçe ve evde oturdukça yeni biriyle tanışma imkanım nasıl olacak ki ? Unutmak ve yeni bir hayat kurmak için benim de çabalamam gerekiyor bence. Ve bunu evde oturarak yapamam. Yeniden sevmek, iyileşmek için yeni ortamlara ihtiyacım var bence. Yanlış düşündüğümü düşünmüyorum

Küluplerden kastınız nedir tam olarak ? Yani üniversiteyi bitireli çok oldu kulüplerin en yoğun olduğu ortamlar oralardı. Onun dışında ki kulüplere nasıl katılabilirim bir tavsiyeniz var mı ? Sosyal medyadan nasıl arkadaşlık ediniliyor bir de hakkatten bilmiyorum ben beceremiyorum sanırım. Tavsiye verirseniz memnun olurum aslında

Mesela dağcılık klüpleri , kitap klüpleri , tango klüpleri , yoga klüpleri ... vs vs Klüp araştırıyorsunuz kayıt olup etkinliklere katılıyorsunuz .
Ya mesela face de sayfalar vardı oradan post altına yorumlarla kaynaşılırdı .

Bakın hanım efendi ilk önce eğilimlerinizi bulun . Neyden hoşlanıyorsunuz ona karar veririn .
Karar verdiğiniz şeylerde yoğunlaşın . Zaten o sırada çevrenizde bir şeyler oturtur .
Ya mesela bir film izledin gir siteye yorumları oku sonra seninkine benzer yorumu yapanla filmi konuş tadından yenmez .

Merhaba kızlar. Aslında biraz dertleşmek biraz da fikir almak istiyorum. 26 yaşındayım. Henüz atanamamış bir öğretmenim. Yakın bir zamanda terk edildim. Çok kötü bir şekilde. Gün geçtikçe alışıyorum gibi ama zaman zaman unutamamaktan korkuyorum. Çevrem hiç geniş değildir. Aslında bazen yeni birilerini tanımak, kafamın dağılmasına olanak vermek istiyorum ama dediğim gibi çevrem geniş değil. Kurslara mı yazılsam diye düşündüm. Belki yeni insanlar tanırım ya da sevebileceğim, eski sevgilimi unutmama olanak sağlayacak birileri ile denk gelirim belki. Of. Sanırım hiç evlenememekten ve hep tek basıma kalmaktan çok korkuyorum. Çevremin darlığı da beni bu düşünceye çok itiyor. Nasıl yeni insanlar tanırım ? Yeni bir çevre edinirim ve belki yeni birini sevme şansım olur ? Çok seçici biriyim bu nedenle herkese hemen ısınamam aşk konularında. Tam anlamıyla hazırım da diyemem ama belki tekrar hissederim diye kendime şans vermek istiyorum. Ama bu ortamı nasıl sağlayacağımı bilmiyorum. Daha önce kurslardan ya da bu tarz faaliyetlerden çevre edineniz ya da erkek arkadaş edineniz oldu mu ? Bana neler önerirsiniz. Bugün çok mutsuzum nedense hep yalnız kalıcam hiç mutlu olamıycam çevrem eşim olmayacak gibi hissediyorum kızlar :KK43:
Canım sen önce kariyerine odaklan.kendine yatırım yap.sonra hepsi kapında sıra olur.
Ben de bir öğretmen olarak söylüyorum ki mesleğimiz olmadan evlenmek çok zor.ailem mesleğini eline al öyle evlen derken sonnunaa kadar haklıymış, evlendim, ayrıldım, bunu anladım.

Back
X