• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar. Bana da bir el atın sevabına

Mesela dağcılık klüpleri , kitap klüpleri , tango klüpleri , yoga klüpleri ... vs vs Klüp araştırıyorsunuz kayıt olup etkinliklere katılıyorsunuz .
Ya mesela face de sayfalar vardı oradan post altına yorumlarla kaynaşılırdı .

Bakın hanım efendi ilk önce eğilimlerinizi bulun . Neyden hoşlanıyorsunuz ona karar veririn .
Karar verdiğiniz şeylerde yoğunlaşın . Zaten o sırada çevrenizde bir şeyler oturtur .
Ya mesela bir film izledin gir siteye yorumları oku sonra seninkine benzer yorumu yapanla filmi konuş tadından yenmez .
canım eğilimlerimin farkındayım zaten. Sadece bir süredir kafam fazlasıyla karışık ve saçma korkular sardı etrafımı. Özellikle bir kaç gündür nedense. Çevremi genişletmek kafamı dağıtmak niyetindeyim. Yorumun için teşekkr ederm cnm

Canım sen önce kariyerine odaklan.kendine yatırım yap.sonra hepsi kapında sıra olur.
Ben de bir öğretmen olarak söylüyorum ki mesleğimiz olmadan evlenmek çok zor.ailem mesleğini eline al öyle evlen derken sonnunaa kadar haklıymış, evlendim, ayrıldım, bunu anladım.
geçmiş olsun canım umarım hayatın şuan yolundadır. Haklısın tabi ki meslek çok önemli. Sadece bir süredir bir depresyon hali geçiriyorum takıldım peşine gitti. Çevrem de çok dar aslında biraz yeni insanlar tanıyıp kafamı dağıtmak istiyorum sanırım

Yalnız adınız bile "mutsuz" , önce bunu değiştirin. Sonra hayatınız için güzel adımlar atmaya başlayın. Biraz çabalayarak bu moddan kurtulabilirsiniz.

Hayır çok abartmıyorsunuz, hisleriniz gayet olağan.
Çevrem hiç geniş değil ve sanırım bu nedenle yeniden birilerini tanıma sevme şansım olmayacak. Açıkcası korkuyorum bundan. Yaşın daha genç diyorlar ama nedense ben ikna olmuyorum. Yalnız ölücem galiba hep bu fikirdeyim :/

Merhaba kızlar. Aslında biraz dertleşmek biraz da fikir almak istiyorum. 26 yaşındayım. Henüz atanamamış bir öğretmenim. Yakın bir zamanda terk edildim. Çok kötü bir şekilde. Gün geçtikçe alışıyorum gibi ama zaman zaman unutamamaktan korkuyorum. Çevrem hiç geniş değildir. Aslında bazen yeni birilerini tanımak, kafamın dağılmasına olanak vermek istiyorum ama dediğim gibi çevrem geniş değil. Kurslara mı yazılsam diye düşündüm. Belki yeni insanlar tanırım ya da sevebileceğim, eski sevgilimi unutmama olanak sağlayacak birileri ile denk gelirim belki. Of. Sanırım hiç evlenememekten ve hep tek basıma kalmaktan çok korkuyorum. Çevremin darlığı da beni bu düşünceye çok itiyor. Nasıl yeni insanlar tanırım ? Yeni bir çevre edinirim ve belki yeni birini sevme şansım olur ? Çok seçici biriyim bu nedenle herkese hemen ısınamam aşk konularında. Tam anlamıyla hazırım da diyemem ama belki tekrar hissederim diye kendime şans vermek istiyorum. Ama bu ortamı nasıl sağlayacağımı bilmiyorum. Daha önce kurslardan ya da bu tarz faaliyetlerden çevre edineniz ya da erkek arkadaş edineniz oldu mu ? Bana neler önerirsiniz. Bugün çok mutsuzum nedense hep yalnız kalıcam hiç mutlu olamıycam çevrem eşim olmayacak gibi hissediyorum kızlar :KK43:
canım önce kendine biraz zaman tanı Rabbim emretmemişse yaprak kıpırdamaz unutma.Olacagı zmanda olmazları oldurur şaşar kalırsın.

Ücretli öğretmenlik veya özel okullarda öğretmenlik için başvurabilirsiniz. Dil kursuna gidebilirsiniz. Spor salonuna gidebilirsiniz.

canım önce kendine biraz zaman tanı Rabbim emretmemişse yaprak kıpırdamaz unutma.Olacagı zmanda olmazları oldurur şaşar kalırsın.
Canım bu gönül işleri gerçekten kısmet mi artık onu da sorgular oldum galiba ben :( Hiç evlenmeyen ya da hep yalnız olan insanlar da var mesela. Yani eğer kısmet ise nasıl oluyor bu diye düşünmeye başladım. Böyle düşüne düşüne nereye varırım bilmiyorum ama sanki bu işler kısmet değil gibi geliyor bana artık :(

Canım bu gönül işleri gerçekten kısmet mi artık onu da sorgular oldum galiba ben :KK43: Hiç evlenmeyen ya da hep yalnız olan insanlar da var mesela. Yani eğer kısmet ise nasıl oluyor bu diye düşünmeye başladım. Böyle düşüne düşüne nereye varırım bilmiyorum ama sanki bu işler kısmet değil gibi geliyor bana artık :KK43:
senin aktif olmanla da alakalı ama aktifte olsan bazen olmayınca olmuyor atıyorum bir teyze görüyor seni begeniyor hop bi bakıyorsun evlenmişssin.Sen sosyalleş okey ama kısmet işine de inan.

Çevrem hiç geniş değil ve sanırım bu nedenle yeniden birilerini tanıma sevme şansım olmayacak. Açıkcası korkuyorum bundan. Yaşın daha genç diyorlar ama nedense ben ikna olmuyorum. Yalnız ölücem galiba hep bu fikirdeyim :/
Hisleriniz normal ama bu düşüncelerin saçma olduğunu görmeniz lazım. Siz adım atmadıkça dünya üstünüze gelip size bir çevre veremez. Adım atmıyorsanız, atmıyorsunuzdur. Yalnız ölücem falan diye düşünmek anlamsız. Çok dert ediyorsanız girin bir kursa yazılın hemen.

Back
X