- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Kim işletecek? Kuruyemiş işi zordur. İnaanlar bildikleri yerden şaşmazlar. Yeni müşteri zor bulunur.Kızlar ben bu aralar yatırım yapmak yada bi iş kurmak istiyorum elimde b miktar para var ve ufakta olsa soyle ek iş yapmak istiyorum cunku bolca zamanım var ve artık kapana sıkışmısım g ibi hissediyorum daha fazla şey yapmak daha cok yer gormek gezmek istiyorum mesela ama malum maaşlarımızla anca gecinip b araba ev anca alablıyoruz tabi oda borçla krediyle... sizce ben kuruyemiş dükkanı açma fikrine cok sıcagımm aranızda eşi yada yakını kuruyemiş dukkanı işleten varmı zormu karı ne kadr acaba ? Bilen cevaplarsa cok ama cok sevinirim
Erkek kardesim ve benm. Bosluklarımda ben eşiimde var bi iş pesine dusmek istiyoruz ama ne ? Kruuyrmisin ne gbi zorlukları olur pekiKim işletecek? Kuruyemiş işi zordur. İnaanlar bildikleri yerden şaşmazlar. Yeni müşteri zor bulunur.
Daha öncesinde tecrübeniz var mı?
Dışardan bakan bir göz olarak o çerezleri nasıl o kadar uzun taze tutuyolar diye hep düşünürüm
Müşterisi cok olan için kolay olur o iş ama müşteri azsa o kuruyemişler bi süre sonra bayatlamıyormu acaba
Bir de cevrede kuruyemişci olmayan bi yere acmanız lazım
Mesela bizim evin karsısına acıldı,salça bile satıyo adam,hemen gidip aldım:))
Ayrıca şu türk kahvesini ögüten makine varya işte asıl müşteriyi o cekiyo bence,ordan gectigimde burnuma kahve kokusu geliyosa mutlaka ugruyorum dükkana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?