Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar yardım 😞

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar ben bu aralar yatırım yapmak yada bi iş kurmak istiyorum elimde b miktar para var ve ufakta olsa soyle ek iş yapmak istiyorum cunku bolca zamanım var ve artık kapana sıkışmısım g ibi hissediyorum daha fazla şey yapmak daha cok yer gormek gezmek istiyorum mesela ama malum maaşlarımızla anca gecinip b araba ev anca alablıyoruz tabi oda borçla krediyle... sizce ben kuruyemiş dükkanı açma fikrine cok sıcagımm aranızda eşi yada yakını kuruyemiş dukkanı işleten varmı zormu karı ne kadr acaba ? Bilen cevaplarsa cok ama cok sevinirim

Kızlar ben bu aralar yatırım yapmak yada bi iş kurmak istiyorum elimde b miktar para var ve ufakta olsa soyle ek iş yapmak istiyorum cunku bolca zamanım var ve artık kapana sıkışmısım g ibi hissediyorum daha fazla şey yapmak daha cok yer gormek gezmek istiyorum mesela ama malum maaşlarımızla anca gecinip b araba ev anca alablıyoruz tabi oda borçla krediyle... sizce ben kuruyemiş dükkanı açma fikrine cok sıcagımm aranızda eşi yada yakını kuruyemiş dukkanı işleten varmı zormu karı ne kadr acaba ? Bilen cevaplarsa cok ama cok sevinirim
Kim işletecek? Kuruyemiş işi zordur. İnaanlar bildikleri yerden şaşmazlar. Yeni müşteri zor bulunur.

Daha öncesinde tecrübeniz var mı?

Kim işletecek? Kuruyemiş işi zordur. İnaanlar bildikleri yerden şaşmazlar. Yeni müşteri zor bulunur.

Daha öncesinde tecrübeniz var mı?
Erkek kardesim ve benm. Bosluklarımda ben eşiimde var bi iş pesine dusmek istiyoruz ama ne ? Kruuyrmisin ne gbi zorlukları olur peki

Butik pasta kursuna gidip insta üstünden bu tip bir yer açmanız ilk basamak için daha düşük riskli ve olabilitesi yüksek olur. Benim eczacı arkadaşım hobi olarak başladı, sadece çevresine yapıyordu ama şimdi aldı yürüdü. Eczacılığı bıraktı. Sadece bu işi yapıyor ve siparişi en az bir ay önce vermek zorundasınız. Şimdi ufaktan hazır organize masalara el atmışlar. Geçenlerde gördüm. Giderek büyüyecek sanırım. Allah onun da sizin de kazancınızı bol ve temiz eylesin 🙂 kolay gelsin...

Dışardan bakan bir göz olarak o çerezleri nasıl o kadar uzun taze tutuyolar diye hep düşünürüm
Müşterisi cok olan için kolay olur o iş ama müşteri azsa o kuruyemişler bi süre sonra bayatlamıyormu acaba

Bir de cevrede kuruyemişci olmayan bi yere acmanız lazım
Mesela bizim evin karsısına acıldı,salça bile satıyo adam,hemen gidip aldım:))
Ayrıca şu türk kahvesini ögüten makine varya işte asıl müşteriyi o cekiyo bence,ordan gectigimde burnuma kahve kokusu geliyosa mutlaka ugruyorum dükkana

Dışardan bakan bir göz olarak o çerezleri nasıl o kadar uzun taze tutuyolar diye hep düşünürüm
Müşterisi cok olan için kolay olur o iş ama müşteri azsa o kuruyemişler bi süre sonra bayatlamıyormu acaba

Bir de cevrede kuruyemişci olmayan bi yere acmanız lazım
Mesela bizim evin karsısına acıldı,salça bile satıyo adam,hemen gidip aldım:))
Ayrıca şu türk kahvesini ögüten makine varya işte asıl müşteriyi o cekiyo bence,ordan gectigimde burnuma kahve kokusu geliyosa mutlaka ugruyorum dükkana

Ay evet 👍🏻 bir de taze sıcak leblebi kokusu

Eşimde bu ara arayış içinde ve kahve makinası alıp kahve satma işinde iyi para var gibi görünüyor. Küçük bir yer, kahve öğütme makinası, 2 masa, lokum ve çikolata. Bence iyi fikir.

Piyasalar rezalet durumda.
Etrafımdaki küçük işletmelerin büyük bir çoğunluğu teker teker kepenk kapatıyor.
Bunların bir kısmı da 10 yılı devirmiş işletmeler.

Yani girişimcilik hayali için doğru zaman değil. İnsanların alım gücü düştükçe yeme içme gibi zaruri ihtiyaçlarından bile kısmaya başladılar haliyle de bu durum direkt kobileri vuruyor.

Şu piyasada size tek tavsiyem sanayide oto tamirciliği insanlar yeni araba alamadıkları için, pahalı yetkili servislere de gidemedikleri için tıpış tıpış oto sanayilerde yığılmaya başladılar:)))

Bu ara yeni iş açmayın derim,piyasa sıkışık kimsenin lüksüne harcayacağı parası yok ,
Ben lüks bir semtte oturuyorum kapatan pastacı ve kuruyemişci var ,ilk lüksler gider ,en az 1 yıl bekleyin yeni iş için
Altın,dolar alın derim ben

Bence insanlarin hep ihtiyac duydugu sektorler olabilir

Zuccaciye ceyizlik tabak canak favorim. yada bebeklerin dişiydi 1. Yasiydi baya kutlarlar süslemelerini satmak mesela. Cicekcilik ayni sekilde. Benim gelirim olsa gelinlik moda evi acmak isterdim.

Yılların bankacısı olarak eşim olsa size şu yorumu yapardı "paranızı bankada vadeliye koyun daha çok kazandırır, şuan piyasalar çok kötü."

Kuruyemiş dukkanı tutar mı bilgim yok ama şunu söyleyeyim ,Bildiğiniz bir işi yapın. Ben de dükkan açtım yıllar önce bir hevesle . 2 yıl dayandım. Bilmediğim bir sektördü. Bijuteri dükkani. Dersiniz ki ne var iki kolye iki toka. Isin içine girince öyle olmuyor. Ben müsteri olarak takı toka alimıni luks olarak duşünürdüm paran varsa alırsın yoksa almazsın. 1liralık tokayı 50 kuruşa almak için yarim saat dil döken kadınlarla uğrastim. Hem cinslerimden o dönem nefret ettim hatta 😂😂 yani kuruyemişi çok severim çokta alirız deyip acmayin. Ben hala takı takmıyorum öyle yaka silktim🙈

Back
X