Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün tarihiniz belli mi peki ? Ne kadar bir zaman olacak arasında şu an isteme +söz yapabilirsiniz o zaman.
Tabii ki olabilir neden olmasın ki .
Salonda yada evde kış yada yaz ne fark eder ki siz istiyorsanız .
Yapılır tabiki neden yapılmasın ki, tamamen sizin ne istediğinize bağlı..
ocak 15 de buz gibi havada söz yaptık hemde güya evde olacak diye kimse olmayacaktı ama cok kalabalık geldiler canım mecburen yüzük takılna kadar dısarıda olduk sonra girdik eve son anda başka bi yerde tutamazdık..çok abes kaçmaz mı ya ben hiç görmedim kışın nişan yapan çiftt...
ocak 15 de buz gibi havada söz yaptık hemde güya evde olacak diye kimse olmayacaktı ama cok kalabalık geldiler canım mecburen yüzük takılna kadar dısarıda olduk sonra girdik eve son anda başka bi yerde tutamazdık..
sonra teyzemin kızı nisanda düğün olacak ille nişan istiyorum dedi diye subatta dizlere kadar kar varken salonda nişan yaptık
siz yine kasım diyosunuz galiba ozaman cok soguk olmuyo bence sırf onun içinse ertelemeyin![]()
bencede diretme canım şimdi düğün salonları yaz kıs cok güzel oluyor..hımm diretmiyim yani çocuğa neyse kalabalık derken ya bende aile arasında şirin bi nişan yaparız diye düşünürken o daha kalabalık bir nişan düşündünü söyledi ya kırmamak için tamam dedim bide daha düğünün nerde oluucağı konusu var bursada yapalım diyor düğünü ve bize çok uzak bursa ya![]()
hımm burdan anladığım kadarıyla bursalısınız :) evet birde kına derdi var :)bencede diretme canım şimdi düğün salonları yaz kıs cok güzel oluyor..
eğlenmenize bakın o günler sonra özleniyor
ayrıca sizi ilgilendiren kına canım düğün oğlan evini ilgilendirir bence bunada nerde istediğine karışma canım çünkü düğün oğlan evinindir buralarda ama salonu mutlaka kendiniz seçin ayrıca bursam güzeldirrrrrrr![]()
daha bunun nişan alışverişi düğün alışverişi ceyiz alışverisi ev yerleştirmesi varda var yani canımhımm burdan anladığım kadarıyla bursalısınız :) evet birde kına derdi var :)
daha bunun nişan alışverişi düğün alışverişi ceyiz alışverisi ev yerleştirmesi varda var yani canım
ama sen sen ol mutluluklarını erteleme zor sartlardada olsa mutlu olmaya bak canım takılacak olsan yemin ederim o kadar takılacak sey varki
ben geçmişe baktıgımda hele söz resmime dışarıda yüzük takılırken herkeste bi mont bi pardesü bi sürü sey var eşimde takım bende ise yemin ederim ince penye elbise nasıl üşümüşüm büzülmüşüm resimlere bakınca görüyorum ama o gün mutluluktan soğuğu bile anlamamışım![]()
çok abes kaçmaz mı ya ben hiç görmedim kışın nişan yapan çiftt...
2 yılbitti 3 .yılımız erken evlendim ben erkende sözlendim 17 yasında sözlendim 19 da nişan 20 de evlilikewet ya çeyiz zorlıcak beni galiba nişan düğün alış verişini geçtimm :) ya ne bilim çok zamansız diyo bi tarafım diğer tarafımdaa erteleme olucaksa olsun diyor bakalım hele bi istemeye gelsinlerde :)![]()
ne güzel anılarınız var yakaç yıllık evlisiniz canım
![]()
2 yılbitti 3 .yılımız erken evlendim ben erkende sözlendim 17 yasında sözlendim 19 da nişan 20 de evlilik
baya maceralarım vardır cok zor şartlarda evlendik eşimin aile durumlarından dolayı o yüzden bazı seylerle bas edebilmeyide erken öğrendim
dediğim gibi anı yaşa iyi veya kötü tadını cıkart..
evlilik güzel bişey ama seytanın istemediği bişey o yüzden ayagınıza takılan cok olacak şimdiden unutma canım tecrübeyle sabit![]()
evet sağlık meslekte hemdeya peki okuyomuydun canım ya
ne güzel umarım mutluluğunuz hep daim olur :) zor olmadı mı okurken evlilik peki yaevet sağlık meslekte hemde
lise 3 te sözlendim ne acelem vardıysa
ama olsun herşeye rağmen mutluyum eşimle Allah basımdan eksik etmesin![]()