evet canım aynen öylee.en cok etkilenen cocuklar.bütün hayatı bitiyor.o kız artık nasıl bir erkeğe güvensin de evlilik düşünsün.dayımlar da cok üzgün cünkü yıllarını verdi o gelin onlara.öz kızlarından farksız.yengem de ayrılmayı düşünmüyor heralde tam içlerini bilmiyorum ama genc kız var oğlan var.yengemin işi yok gitse nereye gidicek.köye babasının yanına dönse cocukların hayatları tamamen değişecek.o da tam bir cıkmazda.benim kızı arayıp konusmam cok mu sacma olur aceba.gerci arasam ne diyebilirimki zaten göze almıs herseyi babasının ögrenmesi bile fayda etmemiş.Rabbim yardımcıları olsun.
valla o zaman kayınpeder destek olacak kıza en azından torunları için ki gelınlerını sevıyorlarmıs madem ilgilenirler bana göre oğullarınıda allaha havale etsınler
o kıza bişey söyleyip de burdan uyarı almak istemiyorum şimdi..konuşsan da işe yarayacağını sanmam iyice gemi azıya almış belli ki
ya bilmiyorum ki o kızdan ayrılsa bile artık o aile nasıl olur, o sıcaklık tekrar oluşmaz ki ayrıca ben bukadar alenen yapabilen insanların uslanacağını düşünmüyorum onu bırakır başkasını bulur yani
işleri çok zor ne diyim
allah bir şeyi vesile kılıp o adama ailesinin kıymetini öğretsin.....
yani siz karışsanızda değişen birşey olmaz
çünkü ablanız ses çıkarmıyor ki çok ağır bir durum bir paçozun ev basması...çok üzüldüm çok..
abinizde bıçaklanmasına rağmen vazgeçmemiş...yani siz engel olmazsınız bu işe
karısı boşarsa boşar boşamazsa da böyle devam eder ve zaten bu saatten sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak ortada yuva kalmamış...
siz müdahale etmeyin bence...
adam rezil olmuş ama devam ediyor...
ablan boşasa aldatmayı da ispat etse tazmınat alır ama o da bi değişik yani...kıza ağzını açmaması tuhaf...
iyi fikir dükkan dayımla abim olacak sahsın üzerine.söylerim dayıma.ama nasıl bi insansa evine yaptıgı alışverişin aynısını kızın evine de yapıyormus.kızın ailesini de anlamadım nasıl karsı cıkamıyorlar,nası engelleyemiyorlar.gerci aile kökten bozuk sanırım kızın abisi de kız kacırarak evlenmişti.bunun da evli adamlarla takılması normaldir onlara göre heralde
eğer maddi durum iyiyse, para akıyorsa şereften yoksun ve mezhebi geniş insanlar aldatmayı sorun olarak görmüyor.
siz o musluğu kesin, ondan sonra görün yaygarayı.
teşekkür ederim canım gercekten süper fikir ben nasıl düşünemedim bunu daha önce.sürekli kızla mı konusulsa,adamla mı konusulsa da ayrılsalar diye düşünüyorduk.psikolojik baskı filan işe yaramaz gerci cocuklarını düşünmüş olsa zaten yapmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?