• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Eylulm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
232
1.837
113
İyi akşamlar arkadaşlar...

Eski konuma istinaden İzmir'de ailemin yanindayim.. bugün 10 gün daha senelik izne ayrıldım. Haftaya pazartesi iş başı yapicam ..

Herşey netleşti gibi kesin kararlı. Gurumu ayaklar altına aldım yapma etme dedim yok dedi. Her neyse ben iyiyim. Ona karşı merhamet im yerini kızgınlığa bıraktı bile. Daha doğrusu hiç bişey hissetmiyorum bombosum. Allah akıl fikir versin.. mutlu aileleri görüp yaptığı nankörlük TE bogulsun ..

Önüme bakmak zorundayım. Bi imkanım var kurum değişikliği yapabilirim cok zor olsa da rica edebileceğim bir kaç kişi var durumundan ötürü. Şark görevim var bu sene bile çıkabilir oğlumla tek başıma gitmem çok zor olur annem gelse kız kardeşim okuyor hala..

İzmir de geçiş yapabileceğim kamu kurumları hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varsa sizden bilgi istiyorum. Bakanlıklardan .. internetten bulamadım forum sitelerine bakayım dedim doğru düzgün bişey bulamadım. Teşekkür ederim okuyan bilgi veren herkese

Son düzenleme:
İnşaAllah dilediğin hayatı yaşar evladınla çok mutlu olursun. Bu konuda bir bilgim yok ama eski esin kapında yalvaracak duruma gelsin diye dua edeceğim çünkü insan bir şeyin değerini ancak kaybedince anlarmış o da geçte olsa anlar inşaAllah :(

Yani içimi dokemiyorum. Normal miyim bilmiyorum.kendimi iyi hissediyorum ama ya değilsem .. oğlum çok mutlu teyzesiyle dedesiyle ananesiyle ev kalabalık ..Hiç bı şeyden haberi yok kuzumun . Ben nasılım.. gözümün icine bakan ailem . Yediğim yemeğe kadar bakan gizliden beni takip eden annem .. kendime değil de onlara üzülüyorum . Çok doluyum ama.bombosum sanki. Bu zamanlarda gecicek insanlar neler atlatıyor diyorum ama oğlum ben neden yani çok mutlu oldugum .,çok guldugum için ya da çocuk ruhlu olup eşimi sevdiğim için mı bunları hakettim. Ya da başkaları gibi iş yerinde beş para etmez adamlara ,güler yüz gösterip eve gelip evdeki hayat arkadaşımin yüzüne bakmadığım için mı bunları yaşadım ... İnanın bilmiyorum. Kimseye de anlatamıyorum .. güzel huzurlu bir hayat istiyorum evladimla o yüzden sizden fikir almaya geldim

Yani içimi dokemiyorum. Normal miyim bilmiyorum.kendimi iyi hissediyorum ama ya değilsem .. oğlum çok mutlu teyzesiyle dedesiyle ananesiyle ev kalabalık ..Hiç bı şeyden haberi yok kuzumun . Ben nasılım.. gözümün icine bakan ailem . Yediğim yemeğe kadar bakan gizliden beni takip eden annem .. kendime değil de onlara üzülüyorum . Çok doluyum ama.bombosum sanki. Bu zamanlarda gecicek insanlar neler atlatıyor diyorum ama oğlum ben neden yani çok mutlu oldugum .,çok guldugum için ya da çocuk ruhlu olup eşimi sevdiğim için mı bunları hakettim. Ya da başkaları gibi iş yerinde beş para etmez adamlara ,güler yüz gösterip eve gelip evdeki hayat arkadaşımin yüzüne bakmadığım için mı bunları yaşadım ... İnanın bilmiyorum. Kimseye de anlatamıyorum .. güzel huzurlu bir hayat istiyorum evladimla o yüzden sizden fikir almaya geldim

Hanım hanımcık düzgün kadınların kıymeti bilinmiyor genelde.

Tekrar mutlu olursunuz elbet değerinizi takdir edecek biriyle

Hayırlısı olsun

Kimi insan ulaştığı şeyin nankörüdür,esınizde böyle..
Kendinizi boşuna suçlamayın..
Güzel Yarınlar sizi bekliyor inşallah..

Eylüllll hoşgeldin canım
Hayat nelere gebe, neler neler görüyoruz
Keşke yaşanmasaydı ve güçlü olmak zorunda da kalmasaydın

Ama biliyor musun pişman olacak hemde çokkk
Ve ozaman artık çok geç olacak

Bizler seviyoruz seni tatlım inan ki varız, klavye ucunda değiliz sadece,
ruhundan kalbinden öpüyorum güzel kardeşim

Ve birşey söyleyim mi
Keşke keeşşşşkeeee ilk başta fake diyenler gerçekten haklı olsalardı eylül :KK43:(

Bize bir oyun oynasaydın eğlenseydin de varsın yalan olsundu
Yuvanda huzurlu olsaydın şimdi, keşke...

rabbim hakkınızda hayırlısını versin size oğlunuza
arkanızda dağ gibi duran ailenize sağlık sıhhat versin inşallah
umarım ilerde bugünlere bakıp şükür ki öyle olmuş dediğiniz günleri yaşarsınız :kahve:

Canım inşallah herşey çok güzel olacak, Allah büyük, eşin sana haksızlık yaptı ama Allah görüyor elbet, ben Eminim zamanla çok daha iyi olacaksın, Allah mazlumlarla beraber. Sabret sadece.

sorduğun konuyu bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun.
Eylüllll hoşgeldin canım
Hayat nelere gebe, neler neler görüyoruz
Keşke yaşanmasaydı ve güçlü olmak zorunda da kalmasaydın

Ama biliyor musun pişman olacak hemde çokkk
Ve ozaman artık çok geç olacak

Bizler seviyoruz seni tatlım inan ki varız, klavye ucunda değiliz sadece,
ruhundan kalbinden öpüyorum güzel kardeşim
Evet evet aynen.
Herzaman bi arkadasın , ablan kardeşin olarak burdayız. Gerçekten ben inanıyorum benim gibi senin iyi olman için dua eden , iyi oldum mutluyum dediğin zaman mutlu olacak pek çok insan var burda

Ve birşey söyleyim mi
Keşke keeşşşşkeeee ilk başta fake diyenler gerçekten haklı olsalardı eylül :KK43:(

Bize bir oyun oynasaydın eğlenseydin de varsın yalan olsundu
Yuvanda huzurlu olsaydın şimdi, keşke...
Ah keşke :(
Ama şükür ki ailen arkanda, öyle iyi bir aileye sahip olduğun için şanslısın. Allah yolunu açık etsin kardeşim

Eylül şimdi sen bosansan istediğin şehri seçme hakkın var mi? Eğer öyleyse çocuğunu daha iyi yetistirecegin terör sorunu olmayan şehirleri yazsana. Hem Doğu aradan çıkar, hem sakin bir şehir olur.
Sivas, Elazığ, Erzurum, Artvin Doğu sayılıyor ve gayet rahat şehirler. Torpil şehri diye geçiyor ama senin özel durumundan tayin isterken buraları istesen olur belki.

Arkadaşım yaşadıklarım zor Allah yardimcin olsun zaman lazım,şu akar yatağını bulur.Soruyu tam anlamadım ama benim bildiğim belli tarihlerde yapılıyor bu değişiklikler tayinler vs. istediğimiz zaman değil.Bir bilgi edinirsem de yazarım gene.

Eylül şimdi sen bosansan istediğin şehri seçme hakkın var mi? Eğer öyleyse çocuğunu daha iyi yetistirecegin terör sorunu olmayan şehirleri yazsana. Hem Doğu aradan çıkar, hem sakin bir şehir olur.
Sivas, Elazığ, Erzurum, Artvin Doğu sayılıyor ve gayet rahat şehirler. Torpil şehri diye geçiyor ama senin özel durumundan tayin isterken buraları istesen olur belki.
Evet canım var. Ama Sivas Erzurum Elazığ hem referans isteyen iller hemde görev süresi 6 yıl. Bi başıma çok zor olur hem daha küçük yavrum. Ben şark çıkana kadar İzmir de kalmayı daha sonrasında Hakkari ya da Şırnak a gitmeyi dusunuyorum en az görev süresi olan iller 3 yıl . Şark hizmetini yapmam zor olacak diye kurum değişikliği yapmak istiyorum bunu soruyorum aslında. Hangi kurum daha iyidir diye bakanliklardan

canım şuan iyi olamasan da bu normal. İyi olmak için kendini baskı altındaki hissetme lütfen. Herşeyin zamanı var. Herkese tabiki anlatamazsın. Anlatma da zaten. Ama en azından ağlamaktan çekinme. Çünkü bu şuan yaşayabileceğin en masum ve yüreğini en ferahlatacak olay.. Sebep arayarak kendini yıpratma. Takdirdi ve yaşandı... En son2011kpss ye girmiştim sanırım. Oyüzden memuriyet prosedürleri hakkında bilgim yok. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

Benim bildiğim boşanma durumuda istedin yere yani ailenin yanına gidebiliyor, yani memuriyette böyle ama sizin emniyette nasıldır şark hizmeti vs o kısımı bilemiycem.İnşallah işiniz rast gider.

Back
X