- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Bir arkadaşımın annesi böyleydi.... arkadaşım okuldan gelir , ödevi yapar dışarı çıkmak için sokaktaki annesinden izin alırdı, ya da almasına bile gerek kalmadan bilirdi o 3 parcali tezgah, ocak, lavabo içi bulasik ve çöp dolu olurdu ...biz 3 arkadaş ona yardima giderdik bulasik evi sil Süpür toz al işlerinde arkadaşımıza yardım ederdik ve cok üzülurdük durumuna...annem 49 yaşında bakımlı sarışın bir hatun. eskiden beri öyleydi annem. bizi sanki is yapmak için doğurmuş. kendi sadece yemeği yapar küçüklüğümden beri (8 yasindaydim) bulaşık temizlik vs kitler bana. ortaokuldaudim yazlikta arkadaşlarım bana yardıma gelirlerdi ki onlarla dışarı cikabileyim. ki o arkadaşlarım kendi evlerinde is yapmazlardi. akşam yemegini yemeye gelmezdim eve ki dışarda sahilde oturalım ama eve geldiğim gibi muslugun icine koymuş bulasiklari beni beklerdi. bu yüzden ahdim var bir kızım olsun kesinlikle ona is yaptirmauacagim. evlenince veya üniversiteye gittiğinde eve çıktığında zaten öğrenir.
Ne yazık sabahın köründe okula giden evladına tüm işi bırakıp sokak sokak gezen anne evladına.