Kesin tartışma sesleri gitmesin diyedir o asdhfhasdjses yalıtımı falan da yaptırırız diye düşünüyorum tartistigimizda çok duyulmasın diye
Ben istemem annemi babami hele ki kardesimi coook severim ama imkanim varsa aslaa aslaaa Allah mecbur birakmasinSeneye evlenecegim biz aile apartmanında yaşıyoruz alt katta ananemler üst katta teyzemler var ve apartmana kat çıkma şansımız var ailemden de ayrılmayı çok istemiyorum açıkçası oraya kat çıkalım diyorum erkek arkadaşıma o da kabul ediyor ses yalıtımı falan da yaptırırız diye düşünüyorum tartistigimizda çok duyulmasın diye ama bu durum ileride bize ne gibi sıkıntılar yaratır bunu bilemiyorum sonuçta diyorum kendi anam babam nazım geçer onlara kaynana dirdiri vb sıkıntısı olmayacak çok kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Seneye evlenecegim biz aile apartmanında yaşıyoruz alt katta ananemler üst katta teyzemler var ve apartmana kat çıkma şansımız var ailemden de ayrılmayı çok istemiyorum açıkçası oraya kat çıkalım diyorum erkek arkadaşıma o da kabul ediyor ses yalıtımı falan da yaptırırız diye düşünüyorum tartistigimizda çok duyulmasın diye ama bu durum ileride bize ne gibi sıkıntılar yaratır bunu bilemiyorum sonuçta diyorum kendi anam babam nazım geçer onlara kaynana dirdiri vb sıkıntısı olmayacak çok kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Ailenizle yakın mi yaşadınız? Ne gibi sorunlar oldu kiEvlenince kendi aile nazı da bitiyor. Esin ve ailen arasında kalıcaksın cok zor bir bucuk sene dayandım neredeyse bosanıyorduk ki hıc kavga gürültü karsılıklı dıalog yoktu. Ama herkesin fikri dusuncesı baska bir süre sonra herkes herkese batıyor arada sen kalıyorsun bulasma derim
Ben oturdum 6 sene . Annemler , amcamlar , babaannem büyükbabam ve biz :)Seneye evlenecegim biz aile apartmanında yaşıyoruz alt katta ananemler üst katta teyzemler var ve apartmana kat çıkma şansımız var ailemden de ayrılmayı çok istemiyorum açıkçası oraya kat çıkalım diyorum erkek arkadaşıma o da kabul ediyor ses yalıtımı falan da yaptırırız diye düşünüyorum tartistigimizda çok duyulmasın diye ama bu durum ileride bize ne gibi sıkıntılar yaratır bunu bilemiyorum sonuçta diyorum kendi anam babam nazım geçer onlara kaynana dirdiri vb sıkıntısı olmayacak çok kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?