Fikirlerinize ihtiyacım var!

ClosingMyEyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
8
4
1
Merhabalar. Merak ettiğim kısacık bir sorum olcakti. Eşimin ailesi 5dk. uzaklıkta oturdugu halde eşim ailesini 4-5gun yatılı misafir etmek istiyor. Tabi onlar da gelmiyelim demiyorlar. Ben öyle yatılı kalma işlerine pek sıcak bakmıyorum. Uzaktan gelirler başımla gözümle. Birde gelince cümbür cemaat geliyorlar kaynanamlar görümceler falan. Eşimin yüzü düşüyor farkediyorum. Ama saçma bir istek değil mi çocuk gibi annesine söylemiştim ben sıcak bakmıyorum diye oda ne dese iyi oğlumun gönlü olsun dedi sanki küçük çocuk sevindiriyor. Acaba ben mi haksızım abartıyorum? Napicagimi bilmiyorum eşim sürekli kavga ediyor benimle.

Aynı şehirde kalınır mı ya.. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ben sevmem öyle şeyi ve direk saçma bulduğumu söylerdim.
Söylüyorum ama yine kötü ben yine uyumsuz olan ben eşim bu yüzden beni boşanmaya bile tehdit etti. Nasıl bir düşünce yapısı varsa. Benim amacım böyle yaparak onu ailesinden uzaklaştırmakmis. Ben sadece yatılı kalmalarını istemiyorum okadar. Konu nereden nereye geliyo

Bizim eve uğradı da onlara uğramadı. Ben kurallara uyuyorum diye ayrıca tepki görüyorum onları istemiyormuşum.

Istemeyebilirsin bu en dogal hakkin. Onlar olumu goze aliyor diye sen de almak zorunda degilsin. Ayrica 5 dk.mesafedeki aileyi kimse yatili istemez ben de istemem. Su donemde isteyecegim varsa da istemem.

Istemeyebilirsin bu en dogal hakkin. Onlar olumu goze aliyor diye sen de almak zorunda degilsin. Ayrica 5 dk.mesafedeki aileyi kimse yatili istemez ben de istemem. Su donemde isteyecegim varsa da istemem.
Eşime nasıl anlatabilirim kaç kere konuştum kar etmiyo.. Çok çaresizim evliliğimiz sadece böyle sebeplerden bitebilir.

Eşime nasıl anlatabilirim kaç kere konuştum kar etmiyo.. Çok çaresizim evliliğimiz sadece böyle sebeplerden bitebilir.

Anlatamazsin cunku anlasa boyle bir talebi olmaz. Ayrica ailesi icin bosanmakla tehdit etmesi bile benim dedigim olacak kafasinda oldugunu gosteriyor. Boyle adamlar keske sutten kesilmeden evlenmese.

Ben olmek istemiyorum sen olmek istiyorsan kendin git de. Iyi gunde kotu gunde diye imza atarken bile bile beni olume surukleyebilecegini hic dusunmemistim de. Bu durumda bosanma ile tehdit etmesi gereken de sensin.
Kaç böyle konuşma yaptım beni anlamak istemiyor hep kendi burnunun dikine gidiyor. Off gerçekten çok bunaldım 😔

Merhabalar. Merak ettiğim kısacık bir sorum olcakti. Eşimin ailesi 5dk. uzaklıkta oturdugu halde eşim ailesini 4-5gun yatılı misafir etmek istiyor. Tabi onlar da gelmiyelim demiyorlar. Ben öyle yatılı kalma işlerine pek sıcak bakmıyorum. Uzaktan gelirler başımla gözümle. Birde gelince cümbür cemaat geliyorlar kaynanamlar görümceler falan. Eşimin yüzü düşüyor farkediyorum. Ama saçma bir istek değil mi çocuk gibi annesine söylemiştim ben sıcak bakmıyorum diye oda ne dese iyi oğlumun gönlü olsun dedi sanki küçük çocuk sevindiriyor. Acaba ben mi haksızım abartıyorum? Napicagimi bilmiyorum eşim sürekli kavga ediyor benimle.
5 dk mesafe bayagı kısa oturulmaya gidilirse gece bile evinize dönebilirsiniz.
niyebu kalma ısrarı acaba . bekarlıktakı günleri mi yad etmekistiyolar .

heralde böyle yaşamaya alışmışlar iç içe sıfır mesafe . sıkıntı yani ..

Rest çekeceksiniz.Boşanmayı göze alarak hemde. Başka çaresi yok. Laftan anlamayan mantıksız insanlar bunlar. Sanki fizandan geliyorlar. Ne var? Zırt bırt yatılı kalacak sanki. Alışmışlar. Maalesef var böyle insanlar. Eşinizde dünden razı zaten. Ancak sizin siniriniz bozuluyor. Hatta, sizi sinir etmek için bilerek yapıyor olabilirler. Aynı evde yaşamayı teklif ettiler ve siz kabul etmediyseniz,burnunuzdan getirmek için bile böyle yapıyorlardır.Oğlumun evi burası, istediğim gibi kalırım, sen karışamazsın, bizi ayıramazsın edalarındalar. Ne gereksiz insanlar. Allah akıl fikir versin. Size de bol sabırlar diliyorum. Sorunun asıl kaynağı eşiniz.Emzikten kesilmeden evlenmeseymiş keşke.

Bak canim yanlis anlama cocuk var mi bilmiyorum ama esin seni asla bosamaz. merak etme tehdit etsin . Mesela senaryo yazalim. Esinle bu kalma kalmama yuzunden cok ciddi bir kavga ettiniz senin de canina tak etti. Bu yuzden beni bosayacaksan bosa dedin aldin cantani babanin evine gittin. Millet soracak esine noldu neden ayrisiniz dicek ki annemler bizde kaliyordu 3-4 gun o yuzden. Valla bunu hakli gorecek 1 insan bile yoktur. Bosamaz merak etme sen restini cek.

Ayni mahallede yasayan aileni haftada 3-4 gun yatili kabul etmiyorum diye beni bosayacaksan zaten sen beni zerre kadar sevmemissin de..zaten o da yumusar

Bizim eve uğradı da onlara uğramadı. Ben kurallara uyuyorum diye ayrıca tepki görüyorum onları istemiyormuşum.
Ben kendi evi duzeni olsun isteyip de yaranan gelin gormedim.ozellikle evinin hanımı sen olmak istediğinde hepsi hep biŕ ağızdan bizi istemiyorsun der.
Gitsin kocan anasının beşiğinde tingir mingir sallansın. Emzik bibderon koysunlar yanına.
Hiçbir kadin bunu kabul etmez.sanki seni pazardan oyuncak olarak almislar muamelesi yapip "oglum sevinsin" muamelesini.
Ne yazikki burda benim gibi yorum yapan erkek annelerinin bir kismi bu muamele onlara yapılsa tepki gosterip kendileri yapacaklar mesela ben annemde öyle bir kapasite görüyorum.lafta "amaan mutlu olsunlar basindan gitsinler"deyip.

Çok ozlediyse gidip annecigi ve sulalesinde geze geze kalabilir sen essekmiymissin

Çok sinir bozucu bir durum hem eşiniz laftan anlamıyor hem de ailesi düşüncesiz. Ne dingil insanlar var be biz kayınvalidemlerle karşı karşıya oturuyoruz ama ayda 1 kere anca görüşüyoruz çünkü düşünceli kadın çat kapı rahatsız etmiyor ama bu tarz insanları okudukça sinir basıyor bana yaşamak nasıldır Allah bilir. O laftan anlamaz kocayla ne yaparsınız bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun :işsiz:

Size bu sebepten "boşanma" kelimesini kullanmış farkında mısınız? Diğer herşey bir tarafa bununla tehdit etmek ne demek? Ailesi geliyor diye tartışırsınız eyvallah,bir şekilde sonuca olumlu olumsuz bağlanır da. Seni boşarım ne demek? Sizin asıl tepkiyi koyacağınız nokta buydu işte! Bazı tepkilerin zamanlaması çok önemlidir. O lafı söylediği an, hiçbirşey söylemeden evi terk edecektiniz. Tartışmayacaktınız bile. Her alttan aldığınız cümle, ileride daha beter cümle ve tehditlere gebedir.

Back
X