- 22 Mayıs 2020
- 8
- 4
- 1
- Konu Sahibi ClosingMyEyes
-
Bizim eve uğradı da onlara uğramadı. Ben kurallara uyuyorum diye ayrıca tepki görüyorum onları istemiyormuşum.Madem o kadar merakli kendi gitsin kalsin. 5 dk.mesafeseki ailesini o kadar ozleyecekse ne diye evlenmis? Her seyi gectim sizin o tarafa virus de ugramamis anlasilan.
Söylüyorum ama yine kötü ben yine uyumsuz olan ben eşim bu yüzden beni boşanmaya bile tehdit etti. Nasıl bir düşünce yapısı varsa. Benim amacım böyle yaparak onu ailesinden uzaklaştırmakmis. Ben sadece yatılı kalmalarını istemiyorum okadar. Konu nereden nereye geliyoAynı şehirde kalınır mı ya..Ben sevmem öyle şeyi ve direk saçma bulduğumu söylerdim.
Bizim eve uğradı da onlara uğramadı. Ben kurallara uyuyorum diye ayrıca tepki görüyorum onları istemiyormuşum.
Eşime nasıl anlatabilirim kaç kere konuştum kar etmiyo.. Çok çaresizim evliliğimiz sadece böyle sebeplerden bitebilir.Istemeyebilirsin bu en dogal hakkin. Onlar olumu goze aliyor diye sen de almak zorunda degilsin. Ayrica 5 dk.mesafedeki aileyi kimse yatili istemez ben de istemem. Su donemde isteyecegim varsa da istemem.
Eşime nasıl anlatabilirim kaç kere konuştum kar etmiyo.. Çok çaresizim evliliğimiz sadece böyle sebeplerden bitebilir.
Napicagimi hiç bilmiyorumAnlatamazsin cunku anlasa boyle bir talebi olmaz. Ayrica ailesi icin bosanmakla tehdit etmesi bile benim dedigim olacak kafasinda oldugunu gosteriyor. Boyle adamlar keske sutten kesilmeden evlenmese.
Napicagimi hiç bilmiyorum
Kaç böyle konuşma yaptım beni anlamak istemiyor hep kendi burnunun dikine gidiyor. Off gerçekten çok bunaldımBen olmek istemiyorum sen olmek istiyorsan kendin git de. Iyi gunde kotu gunde diye imza atarken bile bile beni olume surukleyebilecegini hic dusunmemistim de. Bu durumda bosanma ile tehdit etmesi gereken de sensin.
5 dk mesafe bayagı kısa oturulmaya gidilirse gece bile evinize dönebilirsiniz.Merhabalar. Merak ettiğim kısacık bir sorum olcakti. Eşimin ailesi 5dk. uzaklıkta oturdugu halde eşim ailesini 4-5gun yatılı misafir etmek istiyor. Tabi onlar da gelmiyelim demiyorlar. Ben öyle yatılı kalma işlerine pek sıcak bakmıyorum. Uzaktan gelirler başımla gözümle. Birde gelince cümbür cemaat geliyorlar kaynanamlar görümceler falan. Eşimin yüzü düşüyor farkediyorum. Ama saçma bir istek değil mi çocuk gibi annesine söylemiştim ben sıcak bakmıyorum diye oda ne dese iyi oğlumun gönlü olsun dedi sanki küçük çocuk sevindiriyor. Acaba ben mi haksızım abartıyorum? Napicagimi bilmiyorum eşim sürekli kavga ediyor benimle.
Eşime nasıl anlatabilirim kaç kere konuştum kar etmiyo.. Çok çaresizim evliliğimiz sadece böyle sebeplerden bitebilir.
Ben kendi evi duzeni olsun isteyip de yaranan gelin gormedim.ozellikle evinin hanımı sen olmak istediğinde hepsi hep biŕ ağızdan bizi istemiyorsun der.Bizim eve uğradı da onlara uğramadı. Ben kurallara uyuyorum diye ayrıca tepki görüyorum onları istemiyormuşum.
Çok ozlediyse gidip annecigi ve sulalesinde geze geze kalabilir sen essekmiymissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?