Fikirlerinize İhtiyacım Var

Bir kaç arkadaşımla buluşacağım zaman teklif ettim(yakın arkadaşlarıma ilişkimizi söyledim).hatta evli bir arkadaşım davette etti ama tanışmak istemediğini anladım ısrar etmedim aradan zaman geçtiğinde tekrar teklif ettim hazır olmadığını söyledi.
Ben gizlerken kendisi de gizledi ve gizliyor. Ailesini tanıyorum oda benim ailemi tanıyor -yakın arkadaş olarak biliyolar

Sizden bir şeyler gizliyor olabilir mi? Siz boşandınız diye sakladınız ama karşı taraf neden sakladı sizi? Boşandığınız için gizliyor da olabilir. Kendi arkadaş çevrenize de girmek istememiş. Genelde insanlar aileden çekinse de arkadaş ortamına girmek ister. Garip.

Sizden bir şeyler gizliyor olabilir mi? Siz boşandınız diye sakladınız ama karşı taraf neden sakladı sizi? Boşandığınız için gizliyor da olabilir. Kendi arkadaş çevrenize de girmek istememiş. Genelde insanlar aileden çekinse de arkadaş ortamına girmek ister. Garip.
Boşandığım için gizliyorsa bile bunu bilmek istiyorum

Hadi sizin boşanma sonrası hassas oluşunuzu anladım.

İşyeriniz aile işi, sorun olabilirdi bunu da anladım.

Kendi ailesine neden söylemedi burası çok rahatsız edici.

Ben yerinizde olsam sorular sormak yerine “aşkım, hassas dönemlerden geçtiğim için ilişikimizi aleni bir şekilde yaşamama kararı almıştık biliyorum ama artık geçti, sevgili olduğumuzun öğrenilmesinde bir sakınca görmüyorum, sen ne dersin” diyerek başlayabilirsiniz.

Mesela sosyal medyada beraber fotoğraf paylaşabilirsiniz, o da siz de.

İş ortamınızda daha fazla saklamamayı önerebilirsiniz.

Arkadaş gruplarınızda artık onu sevgiliniz olarak tanıtmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Zaten onun söyledikleri/söylemedikleri veya yaptıkları/yapmadıkları sizin aklınızdan geçen soruların cevabı olacak.
Ben zaten son zamanlarda fevrileştim bunun sebebi düşündüklerim ve iki taraf içinde ucu açık bir ilişki gibi olması. Bunları sormak için geç kaldım hatalıyım ama yanlış anlaşılmak istemedim. Kendime çok kızıyorum.

Alttan alttan sormak yerine net sorular ve net cevaplar istiyorum.

Ben zaten son zamanlarda fevrileştim bunun sebebi düşündüklerim ve iki taraf içinde ucu açık bir ilişki gibi olması. Bunları sormak için geç kaldım hatalıyım ama yanlış anlaşılmak istemedim. Kendime çok kızıyorum.

Alttan alttan sormak yerine net sorular ve net cevaplar istiyorum.
İstediğiniz cevapları alamadığınızda bitirme gücü var mu içinizde peki

Iliskilerde netlik olmazsa olmaz bence. Iliskide hemen hersey rahatca konusulabilmeli.
Erkekler genelde merak ettikleri bisey varsa gunlerce dusunmez pat diye sorarlar kadinlar niye bu kadar dusunuyor ki?
Hayat sizin hayatiniz. Iliski sizin ilskiniz. Sormak ogrenmek kafasinin icindekileri ogrenmek tabiki hakkiniz. Dolayli yollara gerek yok akliniza takilan herseyi acikca sorun ve tatmin olana kadar cevabini almak icin diretin. Aldiginiz sonuc neyse ona gore karar verirsiniz,bu sekilde tamamen zaman kaybediyorsunuz.

Iliskilerde netlik olmazsa olmaz bence. Iliskide hemen hersey rahatca konusulabilmeli.
Erkekler genelde merak ettikleri bisey varsa gunlerce dusunmez pat diye sorarlar kadinlar niye bu kadar dusunuyor ki?
Hayat sizin hayatiniz. Iliski sizin ilskiniz. Sormak ogrenmek kafasinin icindekileri ogrenmek tabiki hakkiniz. Dolayli yollara gerek yok akliniza takilan herseyi acikca sorun ve tatmin olana kadar cevabini almak icin diretin. Aldiginiz sonuc neyse ona gore karar verirsiniz,bu sekilde tamamen zaman kaybediyorsunuz.
Herşeyin olumlu gelişmesini umuyorum.

Hemen evlenme planım yok derken şuan için yok bu yıl için yok. Eğer bu ilişki ciddi biryere gitmeyecekse neden zaman ve duygu olarak emek vereyim ?

O zaman belirtseydiniz şu an yok bu yıl için yok diye hanımefendi. Bana neden atarlanıyorsunuz? :işsiz:Kafamda evlilik yok ama olmayacak anlamına da gelmez deyince bende bir kaç yıl yok sandım o yüzden şimdilik hazır kafanızda da evlilik yokken açmayın konusunu dedim. Yaşınız kaç? İlişkiniz kaç yıldır var bunlar önemli evlilik olayını konuşabilmeniz adına. Yoksa tabii ki konuşun yani mutluluklar.

İki sene yeterli bir süre. Ne istersen sorabilirsin. Onun ne düşüneceğini önemsiyor olman güzel tabi. Onun da senin düşüncelerini önemseyip önemsemediğini artık görmen kazım. Baskı kurmuş olmazsın.

O zaman belirtseydiniz şu an yok bu yıl için yok diye hanımefendi. Bana neden atarlanıyorsunuz? :işsiz:Kafamda evlilik yok ama olmayacak anlamına da gelmez deyince bende bir kaç yıl yok sandım o yüzden şimdilik hazır kafanızda da evlilik yokken açmayın konusunu dedim. Yaşınız kaç? İlişkiniz kaç yıldır var bunlar önemli evlilik olayını konuşabilmeniz adına. Yoksa tabii ki konuşun yani mutluluklar.
Atarlanmadım öyle anlaşıldı sanırım.

İki sene yeterli bir süre. Ne istersen sorabilirsin. Onun ne düşüneceğini önemsiyor olman güzel tabi. Onun da senin düşüncelerini önemseyip önemsemediğini artık görmen kazım. Baskı kurmuş olmazsın.
Teşekkür ederim cevabınız için

Merhabalar :-)

Konunun anlaşılır olması için azıcık kendimden bahsedeyim.
2 yıl önce boşandım. Şuanda görüştüğüm birisi var ve uzun zamandan beri beraberiz. Genellemede bir sorunumuz yok ve gerçekten mutlu eden mutlu etmeye çalışan ilgili alakalı, düşünceli birisidir.

Sorunuma gelecek olursak hemen evlenme gibi bir niyetim yok ama olmayacakta değil. Benimle ilgili ileriye dönük planlarını öğrenmek istiyorum. İlk zamanlar ilişkimizi herkesten gizledik ve şuanda da öyle devam ediyor (daha rahat olmak için, ben hassas dönemlerden geçtiğim için) fakat ben bu durumdan sıkıldım sanırım.

İleriye dönük plan, planlarını sormak istemiyordum dank diye bir beklentimin olduğunu düşündürmek istemedim. Böylede ben sürekli düşünüyorum. Bir kaç arkadaşımla konuştuğumda çok bile sabrettiğimi açık açık sormam gerektiğini söylediler.

Sizce sormalı mıyım? artık gizli saklı buluşmaktan sıkıldığımı (beni düşünerek böyle bir karar almıştık ama normal hayatıma akışıma güçlü bir kadın olarak döndüm) artık böyle birşeye gerek kalmadığını, sevgili olarak hayatımızın ne yöne evrileceğini, bizimle ilgili düşüncelerini, ileriye dönük ciddi adımlar atmak istiyorsa kafasındaki zamanlamayı bunun gibi soruları pat pat sormalı mıyım.

Şimdiden cevaplar için teşekkürler
İlişki neden gızlendı anlamadım?

İlişki neden gızlendı anlamadım?
Aynı işyerinde çalışıyoruz ve eski personelleriz. Boşandım ve üzerine yeni bir ilişki aynı işyeri ugraşmak istemedik.
Ben hassastım içe dönüktüm, kırılgandım böyle daha sağlıklı olacağına karar vermiştik. Öyle kaldı iki taraf için

Kusura bakmayın ama bana boşandığınız için ailesine söylemek istemiyor ve sizin gizli olsun demeniz onun işine gelmiş gibi hissettim.

Bence açıkça sorun baktınız kıvırmaları oynuyor, o zaman sizi birşeylere layık bulmayan birine siz de iki dakikanızı bile layık görmeyin.

ben de boşandığın için söylemediğini düşünüyorum. ki normal bir şey boşanmış olmak bunu tutup böyle sıkıntı yapacak hissi alırsan dksında yol ver derim. açık açık konuş şuan düşünmüyorum evlenmeyi ama ailelerin çevrenin ilişkimiz olduğunu bilmesi lazım bence artık vs.

Yavaş yavaş adım atın.Önce arkadaş, akraba vs tanıştırmayı teklif edin.Zaten hal ve hareketlerinden anlarsınız.Gönüllü mü kaçıyor mu?

Şimdi direkt evlenecek miyize getirmek olayı saçma olur. :KK12:

Kusura bakmayın ama bana boşandığınız için ailesine söylemek istemiyor ve sizin gizli olsun demeniz onun işine gelmiş gibi hissettim.

Bence açıkça sorun baktınız kıvırmaları oynuyor, o zaman sizi birşeylere layık bulmayan birine siz de iki dakikanızı bile layık görmeyin.

Sanırım kötü birşey düşünmek istemiyorum.İlk fırsatta konuşacağım ama..

ben de boşandığın için söylemediğini düşünüyorum. ki normal bir şey boşanmış olmak bunu tutup böyle sıkıntı yapacak hissi alırsan dksında yol ver derim. açık açık konuş şuan düşünmüyorum evlenmeyi ama ailelerin çevrenin ilişkimiz olduğunu bilmesi lazım bence artık vs.
Saklayacak birşeyim olduğunu düşünmüyorum ben zaten. Saklanacak utanacak birşey yapmıyorum ki, valla artık kendimi gizli ilişki yaşıyormuşum gibi hissediyorum

Yavaş yavaş adım atın.Önce arkadaş, akraba vs tanıştırmayı teklif edin.Zaten hal ve hareketlerinden anlarsınız.Gönüllü mü kaçıyor mu?

Şimdi direkt evlenecek miyize getirmek olayı saçma olur. :KK12:
Konuyu evliliğe getirmeyeceğim. Bende biyerde adımı o atsın istiyorum haklı olarak

Back
X