Fikirlerinize ihtiyacım var

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhaba canım KK üyelerii
Zor zamanları atlattıktan sonra yine saçma mevzulara takıldım insanın doğasında var herhal
3-4 aydır hayatımda biri var ancak adı konmamış bir ilişki .Bu durum benden kaynaklanıyor ,içimde şüpheler var emin olamıyor hemen güvenemiyorum .Aslında bir arkadaşlık ilişkisi de yok iltifatlar şiirler güzel sözler var konuşmalarda..

Güven sorunum babamın iğrenç mesajlarını yakalamakla başladıı . Annem çok zorlu bir ameliyata girecekti o haftasında bile herhalde annem kendi canının derdine düşünce mesajlaşmış kadınlarla ..Ama nasıl mesajlar para karşılığında sexting , çıplak fotoğraflar .. o zaman anladım ki erkeklere güvenilmez . Çok ağladım çok yıprandım .Evlensem bile 5-10 yıl sürekli acaba beni aldatacak mı düşüneceğim herhaldee .. off çok saçma biliyorum ama bir kız çocuğu için çok zor anlayınn beni

Neyse bu çocukla 2.defa buluşacağız bu sefer bir karara varacağım . İlk buluşmada aşırı bir çekim hissetmedim ama huzurluydu saatlerce konuşmak vakit geçirmek güzel hissettirdi .Bu yüzden hemen kestirip atma dedimm
Biz neyiz sormaktansa sence biz anlaşabilir miyiz mi diyeyim ? Daha iyi tanımak için nelere dikkat edeyim ?

Son düzenleme:
Bence önce GBT sorgusu isteyin , ayrıca kredi notu dökümünü , pirim gün sayısını , işe giriş çıkış saatlerini , diplomasını , gönüllü olduğu sivil yardım kuruluşlarının isimlerini isteyin . hayvan hakları konusundaki düşüncelerini , küresel ısınmanın etkilerini , tasarruf etmek ne demek ona göre gibi soruları sorun , huzurevine ziyarete gidin oradaki hareketlerini gözlemleyin az çok kişi hakkında bilgi verir

Tek görüşmede anlayamazsın! Sen zaten önemsediğin şeylere dikkat edeceksindir. Herkes aynı değil genelleme!

hahah bu kadar sorgulasam adam topuklar

En başta yazdiklarinizi getirecek insan var mi diye dusunuyorum eşime soracagim simdi yeni tanismisken bunlari istesem ne dusunurdun diye.

Benden istense icimden hoş seyler soylemezdim. Ve istediginseyleri gostermezdim.

Tek görüşmede anlayamazsın! Sen zaten önemsediğin şeylere dikkat edeceksindir. Herkes aynı değil genelleme!
Kesinlikle öylee .. ama üzerimde baskı yaratıyor . Yurtdışı foto video atıyor bi gün beraber gideriz inşallah gibi şeyler süreklii hayırlısı diyip geçiştiriyorum amaan nolcaksa artık

Akışına bırak .benim iliskim lonk diye basladi

Kesinlikle öylee .. ama üzerimde baskı yaratıyor . Yurtdışı foto video atıyor bi gün beraber gideriz inşallah gibi şeyler süreklii hayırlısı diyip geçiştiriyorum amaan nolcaksa artık
Güven konusunda bir travma yaşamışsın..evet kolay değil anlayabiliyorum. Çok yakının olduğu içinde bunun büyük yarası var içinde. Tanımaya çalışmaktan başka çaren yok. Zamana bırak sadece

En başta yazdiklarinizi getirecek insan var mi diye dusunuyorum eşime soracagim simdi yeni tanismisken bunlari istesem ne dusunurdun diye.

Benden istense icimden hoş seyler soylemezdim. Ve istediginseyleri gostermezdim.
Ben şu zamanda biriyle tanışacak olsam , hepsini dosya içinde isterdim getirmiyorsa da kendi bilir . Bana güvenmeyen birine ben niye güveneyim derdim

Ama ben eşimi görünce bununla evlenirim ben demiştim Daha hiçbir şey bilmezken . Cahillik işte . Sen benim yaptığımı yapma , basitlerinden başlayarak gözlemle . Güven sorunum var benim , ilişkiye başlamak özellikle haberlerde gördüklerimden sonra çok zor deyin . Bence ciddi düşünüyorsa sorun etmez .

Gerçekten mi?

Olabilir valla. Zaman kaybını da önler mantıklı

harikaa olurr . 0 puan veriyorumm başta değerini kendi kazansın hahah

Ben şu zamanda biriyle tanışacak olsam , hepsini dosya içinde isterdim getirmiyorsa da kendi bilir . Bana güvenmeyen birine ben niye güveneyim derdim

Eşim getirip teslim etmezdim, cok lazimsa kendim gosterirdim dedi. Ama çok saçma yeni tanismisken dedi.

Bana kalsa ben gostermezdim bile.
Yeni tanişmisiz ne alaka derim.

Aslında karşı cinse güvenebilmeyi deniyorumm gibi
Bence güvenmeyi henüz bir kez buluştuğunuz insan üzerinde denemeyin. Tanıştığınız süreyi de göz önüne alırsak hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Yani ilişkiler konusunda çok tavsiye verebilecek bir yaşım yok zaten ama birine sonsuz güven duymak bana yanlış geliyor. Ben de güvenmiyorum kimseye ama bu demek değil ki sırf bu yüzden herkese kendimi kapatacağım. Muhtemelen kalbimi kıran erkekler olacak, benim kırdıklarım olacak ama bir şeyleri de tecrübe ederek öğreneceğim.

Biraz akışına bırakın isterseniz, sizin için de daha iyi olur.

Bence yaşadığın olayla ilgili geçmiş temizleme terapisi gibi birşeyler alabilirsin. Çok zor çünkü annen için de senin için de.
İlişki olarak da 2.ye buluşacaksın biraz akışa bırak ama haraketlerini de gözlemle bir yandan bir de erkekler ilk 3 ay kendini iyi kamufule ediyor daha sonra ufak tefek ip uçları vermeye başlıyor. O süreçte anlaşmazlıklar tartışmalar da yaşanıyor asıl o zaman gerçek tutumunu güvenilir olup olmadığını anlayabilirsin. Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…