- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
hahah bu kadar sorgulasam adam topuklarBence önce GBT sorgusu isteyin , ayrıca kredi notu dökümünü , pirim gün sayısını , işe giriş çıkış saatlerini , diplomasını , gönüllü olduğu sivil yardım kuruluşlarının isimlerini isteyin . hayvan hakları konusundaki düşüncelerini , küresel ısınmanın etkilerini , tasarruf etmek ne demek ona göre gibi soruları sorun , huzurevine ziyarete gidin oradaki hareketlerini gözlemleyin az çok kişi hakkında bilgi verir
Bence önce GBT sorgusu isteyin , ayrıca kredi notu dökümünü , pirim gün sayısını , işe giriş çıkış saatlerini , diplomasını , gönüllü olduğu sivil yardım kuruluşlarının isimlerini isteyin . hayvan hakları konusundaki düşüncelerini , küresel ısınmanın etkilerini , tasarruf etmek ne demek ona göre gibi soruları sorun , huzurevine ziyarete gidin oradaki hareketlerini gözlemleyin az çok kişi hakkında bilgi verir
Kesinlikle öylee .. ama üzerimde baskı yaratıyor . Yurtdışı foto video atıyor bi gün beraber gideriz inşallah gibi şeyler süreklii hayırlısı diyip geçiştiriyorum amaan nolcaksa artıkTek görüşmede anlayamazsın! Sen zaten önemsediğin şeylere dikkat edeceksindir. Herkes aynı değil genelleme!
Akışına bırak .benim iliskim lonk diye basladiMerhaba canım KK üyelerii
Zor zamanları atlattıktan sonra yine saçma mevzulara takıldım insanın doğasında var herhal
3-4 aydır hayatımda biri var ancak adı konmamış bir ilişki .Bu durum benden kaynaklanıyor ,içimde şüpheler var emin olamıyor hemen güvenemiyorum .Aslında bir arkadaşlık ilişkisi de yok iltifatlar şiirler güzel sözler var konuşmalarda..
Güven sorunum babamın iğrenç mesajlarını yakalamakla başladıı . Annem çok zorlu bir ameliyata girecekti o haftasında bile herhalde annem kendi canının derdine düşünce mesajlaşmış kadınlarla ..Ama nasıl mesajlar para karşılığında sexting , çıplak fotoğraflar .. o zaman anladım ki erkeklere güvenilmez . Çok ağladım çok yıprandım .Evlensem bile 5-10 yıl sürekli acaba beni aldatacak mı düşüneceğim herhaldee .. off çok saçma biliyorum ama bir kız çocuğu için çok zor anlayınn beni
Neyse bu çocukla 2.defa buluşacağız bu sefer bir karara varacağım . İlk buluşmada aşırı bir çekim hissetmedim ama huzurluydu saatlerce konuşmak vakit geçirmek güzel hissettirdi .Bu yüzden hemen kestirip atma dedimm
Biz neyiz sormaktansa sence biz anlaşabilir miyiz mi diyeyim ? Daha iyi tanımak için nelere dikkat edeyim ?
Güven konusunda bir travma yaşamışsın..evet kolay değil anlayabiliyorum. Çok yakının olduğu içinde bunun büyük yarası var içinde. Tanımaya çalışmaktan başka çaren yok. Zamana bırak sadeceKesinlikle öylee .. ama üzerimde baskı yaratıyor . Yurtdışı foto video atıyor bi gün beraber gideriz inşallah gibi şeyler süreklii hayırlısı diyip geçiştiriyorum amaan nolcaksa artık
Sonuç odaklı tezcanlı ben için çok zor amaa öyle yapayımmAkışına bırak .benim iliskim lonk diye basladi
Aslında karşı cinse güvenebilmeyi deniyorumm gibiNeyi kasıosun bu kadar? Erkek işte tanırsın zaten zamanla...Nedir bu kadar dert olan
Ben şu zamanda biriyle tanışacak olsam , hepsini dosya içinde isterdimEn başta yazdiklarinizi getirecek insan var mi diye dusunuyorum eşime soracagim simdi yeni tanismisken bunlari istesem ne dusunurdun diye.
Benden istense icimden hoş seyler soylemezdim.Ve istediginseyleri gostermezdim.
Gerçekten mi?Bence önce GBT sorgusu isteyin , ayrıca kredi notu dökümünü , pirim gün sayısını , işe giriş çıkış saatlerini , diplomasını , gönüllü olduğu sivil yardım kuruluşlarının isimlerini isteyin . hayvan hakları konusundaki düşüncelerini , küresel ısınmanın etkilerini , tasarruf etmek ne demek ona göre gibi soruları sorun , huzurevine ziyarete gidin oradaki hareketlerini gözlemleyin az çok kişi hakkında bilgi verir
Çok ciddiyim ben valla . Aslında kadınlar arasında gizli bir sözleşme gibi bir liste yapacağız , erkeklere not vereceğiz ona göre bizımlesınnn veya bizımla değılsın diyebilelim . Böylelikle evlenilecek erkeği daha kolay buluruzGerçekten mi?
Olabilir valla. Zaman kaybını da önler mantıklıÇok ciddiyim ben valla . Aslında kadınlar arasında gizli bir sözleşme gibi bir liste yapacağız , erkeklere not vereceğiz ona göre bizımlesınnn veya bizımla değılsın diyebilelim . Böylelikle evlenilecek erkeği daha kolay buluruz
harikaa olurr . 0 puan veriyorumm başta değerini kendi kazansın hahahÇok ciddiyim ben valla . Aslında kadınlar arasında gizli bir sözleşme gibi bir liste yapacağız , erkeklere not vereceğiz ona göre bizımlesınnn veya bizımla değılsın diyebilelim . Böylelikle evlenilecek erkeği daha kolay buluruz
Ben şu zamanda biriyle tanışacak olsam , hepsini dosya içinde isterdimgetirmiyorsa da kendi bilir . Bana güvenmeyen birine ben niye güveneyim derdim
Bence güvenmeyi henüz bir kez buluştuğunuz insan üzerinde denemeyin. Tanıştığınız süreyi de göz önüne alırsak hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Aslında karşı cinse güvenebilmeyi deniyorumm gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?