- 6 Aralık 2020
- 71
- 72
- 8
- Konu Sahibi Cicekkkk01
-
Acil sifa diliyorum. Ben elektrikli kullanmistim. Cok da memnundum.İyi geceler arkadaşlar.
Benim bir derdim var yeni doğum yaptım 14 gün oldu doğum yapalı ve bebeğimi hiç kucağıma alamadım direk yoğun bakıma gitti 4 günlükken ilk 13 günlükken ikinci ameliyatini oldu yavrum çok şükür ameliyat açısından durumu iyi fakat oksijeni cihazına bağlı entube halinde şuanda bundan sonraki süreç makinadan ayırma süreci olacak inşallah bunu anlatmanın sebebi asıl konumla alakalıdır ki o da şu tabii ki anne olarak bu duruma epey üzülüyorum ve bu da maalesef sütümü etkiliyor ve azalma oluyor yediğime içtigime de dikkat ediyorum sütümü sağıyorum manuel pompayla fakat pompanın vakumu yetmiyor sütü çekmiyor gibi düşünüyorum size sorum şu süt sağma makinası alsam manuelden dahami iyi ve bebek emer gibimi bir vakum oluyor bana faydası olurmu sizce yavruma verebildigim bir tek süt o da güzelce yetsin istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin İnsallah bebisine tez vakitte kucağına alİyi geceler arkadaşlar.
Benim bir derdim var yeni doğum yaptım 14 gün oldu doğum yapalı ve bebeğimi hiç kucağıma alamadım direk yoğun bakıma gitti 4 günlükken ilk 13 günlükken ikinci ameliyatini oldu yavrum çok şükür ameliyat açısından durumu iyi fakat oksijeni cihazına bağlı entube halinde şuanda bundan sonraki süreç makinadan ayırma süreci olacak inşallah bunu anlatmanın sebebi asıl konumla alakalıdır ki o da şu tabii ki anne olarak bu duruma epey üzülüyorum ve bu da maalesef sütümü etkiliyor ve azalma oluyor yediğime içtigime de dikkat ediyorum sütümü sağıyorum manuel pompayla fakat pompanın vakumu yetmiyor sütü çekmiyor gibi düşünüyorum size sorum şu süt sağma makinası alsam manuelden dahami iyi ve bebek emer gibimi bir vakum oluyor bana faydası olurmu sizce yavruma verebildigim bir tek süt o da güzelce yetsin istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Onu da düşündüm nasıl kiralanıyor acabaAlmayın, hastane tipi süt makineleri var kiralanıyor. Onlardan kiralayın.
Biz Ankara dayız, burda bayisi var ama siz neredesiniz?Onu da düşündüm nasıl kiralanıyor acaba
Nerde acaba bayisi nerden kiralaniyo. Fiyatı ne kadar biliyo musunuzBiz Ankara dayız, burda bayisi var ama siz neredesiniz?
Hiç bilmiyorum biz yıllar yıllar önce kiralamistk. Kızılay tarafında bayisi vardı.Nerde acaba bayisi nerden kiralaniyo. Fiyatı ne kadar biliyo musunuz
Bende ankaradayimBiz Ankara dayız, burda bayisi var ama siz neredesiniz?
Ben de ankaradayim. Kizilay avm karsisindaBende ankaradayim
Yok kizilay avm karşısında bankayi gecinceKızılay dan Maltepeye doğru yürürken, Onur çarşısı karşısiydi galiba . Ama tabi sene 2012 den bahsediyorum. Değişmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?