Fikirlerinize ihtiyacım var

Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Aynı sorun bende de var ben hiç evlilik yapmadım sevgilimin daha önce evliliği olmuş çocuğu var ben çok korkuyorum evlendiğimizde çocuk evde kalır diye çünkü ben yeni evlencem evliliği doyasıya yaşamak istiyorum

merhaba, ben sizi cok iyi anliyorum, bazi yorumlar cok sert girmis, lutfen alinmayin.

ben 4 yillik iliskimi buna benzer bir sebeple bitirdim. ne eski nisanlimin kizi ne de eski karisi yuzunden: Bilakis nisanlimin kendisinin tutumu yuzunden terk etmek zorunda kaldim onu.

hem kiziyla hem eski karisiyla cok nezih, anlayisli, harika bir iliskim vardi. tatiller, hediyeler, karsilikli sevgimiz cok guzeldi, allah hem eski karisindan hem kizindan razi olsun. eski nisanlimi ozlemesem de bazen kizi ve eski karisiyla gecirdigimiz guzel gunleri dusunurum yani.

ama nisanlim olacak OKUZ gittigimiz her yerde sanki sevgilisi kiziymis gibi davraniyor, ben resmen iki adim arkadan yuruyordum. evde, oyun oynarken, yemek yaparken surekli kiziyla tuhaf bir etkilesime girip beni disliyordu. belki bilmeden yapiyordu ama ben oyle hissediyordum, ve bu yeterinxe kotu.

erkekler gercekten algisi dusuk ve sosyal gelisimi sakat varliklar, cok cok iyi egitilmeleri gerekiyor cunku "iliski yonetimi" yetenekleri gercekten cok zayif. Biz basbasayken harika, aile ortamindayken tuhaf davraniyordu (bu arada ben turk, nisanlim alman polonyali ve biz iskocyadayiz) . Bunu onunla konustugum zaman da, bana onunla bebek yapmak icin baski yapiyordu (mantiga bak ayol) . bahanesi de "cocuk sahibi olmak baska bisey, senin de olsun da gor" dite sacma sapan seyler soyluyordu. daha sonra bunun, beni bebek yapmaya zorlamak icin bilerek yaptigini dusundum, belki psikopat falandir diye... neyse

Diyecegim o ki, erkeklerden cok bir sey beklemeyelim lutfen, ozellikle karmasik durumlarda ve kriz yonetiminde asla bir erkege guvenmeyin cunku onlarda bu kapasite yoktur. Eger cok matah biri olsaydi ilk karisi onu terk etmezdi, bunu unutmayin.

cok genelleme yapip ahkam kestim affola - eminim harika adamlar, babalar, ikinci esler vardir ama istisnalar kaideyi bozmaz.

yol yakinken don arkadasim, ben hergun sukurler ediyorum iyi ki bitirmisim, simdi allaha sukurler olsun ruya gibi bir esim var.

cocugu olan bir anne tekrar evlendiginde hem evladina hem yeni esine ayak uyduruyor ama erkekler boyle degil malesef.

icine sinmiyorsa, kalbin sana birseyler soylemeye calisiyor. sagduyulu davran.

iyi sanslar.
Sizin bu tavsiyeleriniz bana da yol oldu aynı sorun bende de var erkek arkadaşım daha önce evlilik yapmış çocuğu var ben hiç evlilik yapmadım çok korkuyorum evleneceğim zaman çocuğu bizimle kalır diye ben istemiyorum çünkü evleneceğim zaman başbaşa olmak isterim evliliği tatmak doyasıya yaşamak isterim

Back
X