fikirlerinize ihtiyacim var

trueblue_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
50
23
88
kizlar merhaba, biliyorum belki bin kez sorulmustur ama bir erkek neden twitter,snap,facebook,tiktok hesaplarini bir anda kapatir?? insta da gizlendi. yakin zamanda hayatinda biri var mi diye sormustum yok dedi bu kisi arkadasim ama platonik asigim, maalesef soramiyorum da :( bana sanki bir halt yedi ve o yüzden kapatti gibi geliyor yoksa insan sevgili yaptim diye hepsini kapatir mi??? ask iliskileri ile hic tecrübem yok o yüzden size tanismak istedim sevgili yapinca kapatmak normal mi? yoksa sacma mi? sizin tecrübelerinze ihtiyacim var

Kendi isteğine göre, ama bu masum olduğunu göstermez. Hepsini toplu şekilde çöp kutusuna atması bir halt olduğunu düşündürüyor. Şimdilik izleyin ve gözlemleyin sadece

Kendi isteğine göre, ama bu masum olduğunu göstermez. Hepsini toplu şekilde çöp kutusuna atması bir halt olduğunu düşündürüyor. Şimdilik izleyin ve gözlemleyin sadece
sevgili ihmtimalini cürütmek icin kendimi mi kandiriyorum diyordum ama bana da cok masum gelmiyor. izleyip gözlemleyemiyorum artik :) umarim anlarim ne oldugunu

kizlar merhaba, biliyorum belki bin kez sorulmustur ama bir erkek neden twitter,snap,facebook,tiktok hesaplarini bir anda kapatir?? insta da gizlendi. yakin zamanda hayatinda biri var mi diye sormustum yok dedi bu kisi arkadasim ama platonik asigim, maalesef soramiyorum da :KK43: bana sanki bir halt yedi ve o yüzden kapatti gibi geliyor yoksa insan sevgili yaptim diye hepsini kapatir mi??? ask iliskileri ile hic tecrübem yok o yüzden size tanismak istedim sevgili yapinca kapatmak normal mi? yoksa sacma mi? sizin tecrübelerinze ihtiyacim var
Kapatmak istediği için kapatmıştır her şeyde sebep aranmamalı

Bence sevgilisi var o yüzden kapattı. Özellikle tavlamak istedigi bir kız varsa ve kızda çok aktifsin sana güvenmiyorum falan dediyse kendini kanitlamak için kapatmistir

Valla onu bilmiyorum da benimde evlenecek yaşta oğlum var, sevgilisi yok
O da tüm hesaplarını kapattı, zaman kaybı diyerek
Kariyer yapacakmış

Ben yıllar önce Facebook, Twitter ve Instagramımı kapattım sebebi beni çok etkiliyordu, yani ben sürekli bir şeyler paylaşan biri değildim ama her şeyden haberdar olmak görmek beni çok üzüyordu. Öyle bir şey olabilir.

Ben yıllar önce Facebook, Twitter ve Instagramımı kapattım sebebi beni çok etkiliyordu, yani ben sürekli bir şeyler paylaşan biri değildim ama her şeyden haberdar olmak görmek beni çok üzüyordu. Öyle bir şey olabilir.
onun sebebi de benzerdir umarim ama merak ediyorum sevgilisi olan insanlar bunu talep ediyor mu? daha iliskini basinda hepsini kapattirmak bogmaz mi insani?

onun sebebi de benzerdir umarim ama merak ediyorum sevgilisi olan insanlar bunu talep ediyor mu? daha iliskini basinda hepsini kapattirmak bogmaz mi insani?
Canım ben 13 yıllık evliyim, o yaşları geçtim hiç bilmiyorum gerçekten. Bizim zamanımızda Facebook vardı ona da bilgisayardan girerdik.

Back
X