Hemen güvenme farklı olasılıkları düşün. Vakit geöirmek isteyebilir, gönül eğlendirmek isteyebilir, vb bir sürü. Olasılıkları aklında tut. Ona göre davranSelam herkese. Hemen konuya geçeyim. İş yerinde benimle tanışmak isteyen birisi vardı ve kabul ettim. Dün de buluştuk güzel vakit geçirdik derken telefonuna bi baktım. Beni ismim ve yanına iş yerinin ismini yazarak kaydetmiş. Bu biraz kırıcı geldi ama neyse dedim. Yine de ben bi dellendim. İnstagramına baktım. Hikaye paylaşmış. Hikayeyi ise tek bir kişiye(kız) paylaşmış.. bu kız da aynı iş yerinde. Diyor ki kız işe arkadaşını aldırmak istiyor acaba kullanmak mı istiyor onu denemek istedim. Ne âlakaysa? Neyse sonra instagramdan kızı engelledik. İnstagram hesabını da verdi şu an bende. Kafam çok karışık açıkçası. Tepki bile veremeyecek kadar yorgunum artık. Sizce bu çocuğun amacı nedir arkadaşlar. ( bu arada çocuğun iş yerinde pozisyonu iyi olduğu için ona yapışmak isteyen bazı yapışık kızlar olabiliyor. Hatta bizi yan yana gördükçe benimle bile uğraşıyorlar. )
Yakalanınca bahane uydurmuş gibi sanki. Ama sizi rehbere kaydetme şekli normal bence daha aranızda bir şey yokken ne diye kaydedecek siziİnstagramına baktım. Hikaye paylaşmış. Hikayeyi ise tek bir kişiye(kız) paylaşmış.. bu kız da aynı iş yerinde. Diyor ki kız işe arkadaşını aldırmak istiyor acaba kullanmak mı istiyor onu denemek istedim.
Kızla önceden molaya falan çıkıyorlarmış. Kızdan da bir hoşlantısı oldu sanırım. Kız mesajına cevap vermeyince aktif mi diye kontrol etmek için ya da gönderme yapmak için ona özel hikaye attığını düşünüyorum ben. Aramızda bir şey yok değil. Sevgiliyiz şu anda.Neyi kullanmak istiyormuş kız ve bunu tespit etmeyi bu kisi neden kendine iş edinmiş? Ayrica sadece o kiz icin atilan hikaye nasil bir sey ne var fotograf mi video mu sarki turku mu? Aranizda hicbir sey yokken beraber kizi engelleyip instagramini size vermesi falan da normal degil bence. Gereksiz hareketler. Yaşadığınız şey saçma farkindasinizdir.
Haklısınız o biraz abartı oldu ben de farkettim de neyse artık baştan tepkimi koymak istedim.Yakalanınca bahane uydurmuş gibi sanki. Ama sizi rehbere kaydetme şekli normal bence daha aranızda bir şey yokken ne diye kaydedecek sizi
Yeni tanışmadık zaten tanışıyoruz ama yeni sevgili olduk yani. Şifreyi de ben istemedim. Kendisi verdi. Ben de aldım. Güvensizlik oluştu sonuçta. İçime sinmiyor gibi. Fevri de bir insanım. Akıl danışmak istedim sizlere.yeni tanıştığınız kişi size instagram şifresini mi verdi?
Tlf cok fazla kurcalamayin biraz sifre vs hos degil benceBen 23 o 26
Kızla önceden molaya falan çıkıyorlarmış. Kızdan da bir hoşlantısı oldu sanırım. Kız mesajına cevap vermeyince aktif mi diye kontrol etmek için ya da gönderme yapmak için ona özel hikaye attığını düşünüyorum ben. Aramızda bir şey yok değil. Sevgiliyiz şu anda.
Yok valla çok haklısınız. Ben çok fevriyim ve mantıksız mantıksız şeyler yapabiliyorum böyle. Hiç böyle aklıma gelmiyorİlk buluşmada instagram hesaplarına girilen ilişkiden bir yol olmaz. Bana al şifrem bak dense ne münasebet derim. Ağırdan alın yazarsam kızar mısınız? Kardeş hayırdır ilk kez buluşuyoruz bana ne senin instagramından sana ne benim instagramımdan deseniz daha iyi olmaz mıydı? Çok basit görünüyor buradan. Adamın hikayesine mesajlaştığı kişilere bakmak vs saçmalık değil mi? Kendilerini bir şey sandırmayın havaya sokmayın şunları.
Daha dün kıza özel attığı storyi gördüm. Kafam durdu sanki düşünemiyorum gibi. Ondan buraya sordum zaten.bunları düşündüğün biriyle nasıl sevgili oldun?
ne zamandan beri sevgilisiniz peki? bu olay sevgili olduktan sonra mı gerçekleştiDaha dün kıza özel attığı storyi gördüm. Kafam durdu sanki düşünemiyorum gibi. Ondan buraya sordum zaten.
İşe girdiğimden beri tanışıyoruz(3 aydır.)ne zamandan beri sevgilisiniz peki? bu olay sevgili olduktan sonra mı gerçekleşti
İşe girdiğimden beri tanışıyoruz(3 aydır.)
3 haftadır falan da sevgili gibi konuşuyoruz.
Kıza özel attığı hikayeyi de dün gördüm.
Zaten bir insan niye tek kişiye hikaye atar? Şifresini de verdiği için arşivine baktım. Aynı şekilde 3-4 kez daha sadece kıza özel hikaye atmış. İçim inanılmaz sıkıntılı. Ben önceden hoş şeyler yaşamadığım için artık üzülmek istemiyorum. Hani diyorum daha çok yeni bir ilişki ben mi abartıyorum? Yoksa baştan bunlar bana bir işaret mi gerçekten çözemiyorum. Birazdan molaya çağırmak istiyorum ama nasıl konuşmalıyım onu da bilmiyorum.
Bu arkadaş sıkıntılı mı arşivinde göreceğinizi bile bile şifresini neden veriyor tuhaf geldi kendini neden ifşalıyor yani böyle? Bence haklısınız ben olsam aklı hala onda mı acaba diye bi düşünürdüm. Instagram hesabı şifresini vermesi için de çok erken gerçekten.İşe girdiğimden beri tanışıyoruz(3 aydır.)
3 haftadır falan da sevgili gibi konuşuyoruz.
Kıza özel attığı hikayeyi de dün gördüm.
Zaten bir insan niye tek kişiye hikaye atar? Şifresini de verdiği için arşivine baktım. Aynı şekilde 3-4 kez daha sadece kıza özel hikaye atmış. İçim inanılmaz sıkıntılı. Ben önceden hoş şeyler yaşamadığım için artık üzülmek istemiyorum. Hani diyorum daha çok yeni bir ilişki ben mi abartıyorum? Yoksa baştan bunlar bana bir işaret mi gerçekten çözemiyorum. Birazdan molaya çağırmak istiyorum ama nasıl konuşmalıyım onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?