fikirlerinize ihtiyacım var.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi tedil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tedil

Ziyaretçi
bi süre önce istenildim.evlenmeyi düşündüğüm kişi hakkında babamın duyduğu bi kaç bişey yüzünden kesinlikle olmaz diyor.babamı nasıl ikna edebilirim????:çok üzgünüm:

babanızı ikna etmeden önce neler duyduğunuz öğrenseniz.
mutlaka geçerli bir sebebi vardır ki olmaz diyor

babama uymuyormuş banada tam anlatmıyorrrr

asla olmaz denilcek ne duymuş olabilirki demekki çok ciddi birşey
bence onu bir öğren yada biliyosan paylaş bizimle
bizde ona göre yardımcı olalım sana

istenildim derken, çıktığın kişi mi, görücü usülü mü?
gerçi nasıl ikna etmem gerek diye sorduğuna göre sevdiğin kişi.

Tatlım taksit taksit anlatma bence tam olarak durumu paylaş bizeki sana ona göre yorum yapalım yönlendirelim fikirlerimizi beyan edelim

tam olarak bilemiorum ama bazı duyduklarım iş için yurt dışına gelip gidiyor etraftakiler demişlerki çapkınn ama ben biliyorumkiiiii sabah işine gidiyor akşam ewee!!!bazen düşünüyorum ben istediğim için acaba göremiyormuyumm die mantıken düşünüorumm hayırrrr gerçekten öle deill ayrıca bi iftira atılmış,bunu kanıtlayabilceğini söylüyor ama babam kabul etmiyorr izin vermiyor.babam kendinin yanıldığına ihtimal vermiyor!bende yanıldığıma ihtimal vermiorum!ikna etmeliyimm babamııısenağlamababamın rızası olmadan olmasını istemiyorumm!!!!

istenildim derken, çıktığın kişi mi, görücü usülü mü?
gerçi nasıl ikna etmem gerek diye sorduğuna göre sevdiğin kişi.

sevdiğim kişi!bana ailesi ve kendisi öle değer veriokiii ya mutlu olcağıma inanaıorumm

tam olarak bilemiorum ama bazı duyduklarım iş için yurt dışına gelip gidiyor etraftakiler demişlerki çapkınn ama ben biliyorumkiiiii sabah işine gidiyor akşam ewee!!!bazen düşünüyorum ben istediğim için acaba göremiyormuyumm die mantıken düşünüorumm hayırrrr gerçekten öle deill ayrıca bi iftira atılmış,bunu kanıtlayabilceğini söylüyor ama babam kabul etmiyorr izin vermiyor.babam kendinin yanıldığına ihtimal vermiyor!bende yanıldığıma ihtimal vermiorum!ikna etmeliyimm babamııısenağlamababamın rızası olmadan olmasını istemiyorumm!!!!

tüm gün yanındamısın bukadar eminsin canım?? ayrıca hiç bir baba kızının mutsuz olmasını istemez emin ol

sürekli telefonda konuşuorum istediğim zaman arayabiliorum iş yerinde hep

çevredekiler ne biliyomuş peki de çapkın demişler bildikleri birşey mi var vrsa onlarda ispat etsin...
sevdiğin iftira diyosa oda ispat etsin....
yüzleştirin herkesin içi rahat etsin...

babanın soyledıklerını kulak ardı etme canım ve karsındakı erkektende bukadar emın olma
babanın duyduklarını acıklasın ıspat etsın kım soledıyse de yuzlestırın
soru ısaretlerıyle bı yuva kurulmaz

canım bencede babanın söylediklerini kulak ardı etme. İlerde dinlemediğin için pişman da olabilirsin. Bu sözleri söyleyenleri de mutlaka evleneceğin kişi ile yüz yüze getir. Şimdi o da ailesi de bana çok iyi davranıyor diyorsun ama unutma evlilik çok farklı bişey değişmeyecekllerine emin olmadan bir karar verme bence

sürekli telefonda konuşuorum istediğim zaman arayabiliorum iş yerinde hep

güzelim bırak hergün telefonda konuşmayı hergün beraber dahi olsa yapar bunu unutma sakın...
hee ayrıcada kim birine enden durduk yerde çapkın desin hiç düşündünmü
İFTİRA demiş seninki ama düşünsene içkici diyebilirler yalancı diyebilirler kumar oynuyo derler bence bunlar birer iftiradır ...durduk yere kimse kimseye çapkın demez
ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ
demek baban araştırdı ve birileri çapkın olduğunu söledi babalar zaten böyledir vermemek için en ufak bi neden ararlar...
babanı ikna edebilirsin ama önce bi kendin düşün önce kendini ikna et bakalım
acaba benim sevdiğim adam ya öyleyse ben ne yaparım diye ??

canimya durduk yerede neden capkin desinlerki mutlaka vardir bir sebebi diye gecti aklimdan insallah oyle degildirde baban istemiyorsa onlar senin iyiligini dusundugu icindir belki senin ask gozunu kor etmis olmasin yoksa babanda senin mutlu olmani isterdi dimi?

bnce baban hayır diyorsa mutlaka haklı bi sebebi vardır.büyüklerin öngörüsü tahminleri genelde doğru çıkar..bence babana kulak ver..

Bu yaşıma kadar hayattan çok şey öğrendim. Öğrendiklerimden biride büyük sözü dinlemektir. Heleki bu büyük kişi anne veya babanız olursa duracak ve bir kere değil yüzbinkere düşüneceksiniz. Bazen bizlerin göremediklerini onlar çok iyi görüyorlar. Bu nedenle öncelikle babanın duyduklarının peşine düş. Sırf sevgilinin sözleriyle hareket etme. Araştır soruştur güzelim. Sen ikna olursan somut şeyler bulur babanın önüne koyarsan eminimki babanda ikna olacaktır. Ama babacığın demekki çok iyi bir kaynaktan haber almış olmalı ki böyle kesin konuşuyor. Sen sevgiline çaktırmadan incelemelerine başla.
Unutmaki, evlendikten sonra mutsuz olacağına şimdiden mutsuz olman daha iyidir. Gönlüm babanın duyduklarının uydurma olmasını ve mutlu olmanı istiyor. Ama genede ablan olarak beni dinle ve durumu iyice araştır.

Back
X