• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

lonely_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
179
1
96
41
İzmir
öncelikle merhaba arkadaslar.siteye yeni üye oldum.umarım herkese yardımcı oldugunuz gibi bana da yardım edersiniz....benim 3 yıldır aşık oldugum biri var.2 sene içinde sürekli mesajlar,aramalar vardı.ama artık aramızda en ufak birşey bile yok.hep aramızdaki yası sorun yaptı.''Ben simdiyi degil 10 sene sonrayı düşünüyorum.''derdi hep.aramızda 14 yas var.uzun süre sessizlikten sonra ona msj yazdım.bana lütfen rahatsız etme yazmıs.o kadar zoruma gitti ki o günden beri aramıyorum.unutmayı deniyorum ama olmuyor.üstelik karsı komsumuz.ne yapmam gerekiyor lütfen fikir verin.:((

Senmi büyüksün o mu?benneyaptımki

bu konuda sana nasıl yardımcı olalımki aramıyomuşun zaten
aramamaya devam et.
hatta yeni aşklara yelken ac:1closedeyes:
seni istemeyeni ve aradaki ufacık şeyleri sorun edip ileriyi söylüyosa salla gitsinkaydirigubbakcemile

onu unutmaya çalışacaksın..
onu hatıralarını sılmeye çalışacaksın.
onu gormemeye çalışacaksın.
arama sorma..
kendıne daha uygun birilerini düşün.
zamanla unutursun.bu zamanı bırazdaha aza ındırmek senın elinde..
hep birşeylerle meşgul ol..

bence problem olan yas değil.adam bellıkı evlenmek istemiyor ve seni oylamıs resmen...birdaha yüzüne bile bakma.komsnssa komsun ne olcak...bırak allasen ya..

kusura bakmayın iş yerinden yazıyorum.geciktim biraz.ben 22.o 36 yasında.unutmak için ne yapabilirim ki.sosyal faaliyetlere daha fazla zaman ayırıyorum.ama yine de herseyde ve herkesde onu arıyorum

öncelikle merhaba arkadaslar.siteye yeni üye oldum.umarım herkese yardımcı oldugunuz gibi bana da yardım edersiniz....benim 3 yıldır aşık oldugum biri var.2 sene içinde sürekli mesajlar,aramalar vardı.ama artık aramızda en ufak birşey bile yok.hep aramızdaki yası sorun yaptı.''Ben simdiyi degil 10 sene sonrayı düşünüyorum.''derdi hep.aramızda 14 yas var.uzun süre sessizlikten sonra ona msj yazdım.bana lütfen rahatsız etme yazmıs.o kadar zoruma gitti ki o günden beri aramıyorum.unutmayı deniyorum ama olmuyor.üstelik karsı komsumuz.ne yapmam gerekiyor lütfen fikir verin.:((

eğer adam,gerçekten sizden hoşlansaydı,ilgisi olsaydı,o 14 yaş farkını hiç düşünmezdi inanın..
anlaşılan size karşı hiçbir duygusu yok.,unutmaya çalışacaksınız. zaten ,''beni rahatsız etme'' diyerek, son noktayı ,koymuş. elbette zorunuza gidecek. kimin olsa gider.. ama olmuyor demeyin, olacak. başka seçeneğiniz yok..

bu arda sagolun kızlar yorumlarınız için.iş yerinde bir arkadasım var.ilgileniyor benimle.kız arkadasıma da söylemiş.onunla denesem unuturmuyum diye düşünüyorum.ama bu kez de onu kullanmıs gibi olacak.ya sasırdım kaldım.

bu arda sagolun kızlar yorumlarınız için.iş yerinde bir arkadasım var.ilgileniyor benimle.kız arkadasıma da söylemiş.onunla denesem unuturmuyum diye düşünüyorum.ama bu kez de onu kullanmıs gibi olacak.ya sasırdım kaldım.

sakın. çok yanlış. çivi çiviyi sökmez. o kişiyede yazık olur sizede... evet, bu resmen onu kullanmaya ve duygularıyla oynamaya girer.

Bunca seneden sonra mı aklına gelmiş aranızdaki yaş farkı.
Valla güzelim bana pek inandırıcı gelmedi bu bahanesi. Altında başka şeyler olabilir.
Birbirinizi seviyorsanız yaş farkının pek bir önemi yoktur ama genede sen temkinli ol.

3 sene boyunca derdi hep yas farkı oldugu için cevrenin tepkisinden korktugunu.ama en son yas farkıyla ilgili bişey demedi.sessiz bir sekilde cıktı hayatımdan.beni düsünmeyeni bende düşünmeyecegim bundan sonra.

3 sene boyunca derdi hep yas farkı oldugu için cevrenin tepkisinden korktugunu.ama en son yas farkıyla ilgili bişey demedi.sessiz bir sekilde cıktı hayatımdan.beni düsünmeyeni bende düşünmeyecegim bundan sonra.
ben birşeyi tam anlayamadım. siz bu kişiyle bir beraberlik yaşadınız mı. yoksa sadece tek taraflı bir sevgi miydi...

son 1 yıldır görüşüyorduk.hersey cok iyiydi.ama neden böyle davrandıgını anlayamadım.ona biri mi var diye sordum.sacmalama dedi.gerci biri olsa belli ederdi.hafta sonları 2 günlük tatilinde bile evde oturuyor.yas kompleksi var ondan mı yapıyor acaba

o bankada müdür.bende son sınıftayken staj için yer arıyordum.bana söylemeden beni calıstıgı bankaya aldırmıs.gözümün önünde olursan daha rahat edecegim demişti.bir cok anımız var.unutmak kolay olmayacak.sevmeyen insan bu kadar da rol yaparmı acaba

Adam seni istemem yan cebime koy demiş... açık kapı bırakmış ama şimdide o kapıyı kapatmak istiyor. Sense o aradan girmeye çalışıyorsun. Bir düşün bakalım gercekten sen bu adamla ciddi ciddi evlenirsen anlaşabilirmisin. Herşeyi masaya yatır kendi çıkarlarını yani kendini düşünerek bir karara var. Adamın yaşı baya var sense çok çok gencsin uyuşabiliyorsanız ne ala ama farklılıklar çoksa bence adam mantıklı düşünüyor. Duygularına yenilmiyor canım...

son 1 yıldır görüşüyorduk.hersey cok iyiydi.ama neden böyle davrandıgını anlayamadım.ona biri mi var diye sordum.sacmalama dedi.gerci biri olsa belli ederdi.hafta sonları 2 günlük tatilinde bile evde oturuyor.yas kompleksi var ondan mı yapıyor acaba

yaşı o kadar büyük değil ki. bunalıma girecek kadar... sizle o,bir senelik ilişkisinde ,o yaş farkı önemli olmamışta ,farketmemişte, şimdi mi farketmiş.
işin içinde başka nedenler var,bunu bahane ediyor. ya biri var hayatında,yada size olan sevgisi bitti,bunu söyleyemiyor....

Back
X