kendime saygımı kaybettiren ilişkim...

Evet kendine hiç saygın yok adamin neden olsun ki güncellemeni okuyup yazdım 14 sayfa okumaya hiç gerek yok boşuna sallamalar

Evet kendine hiç saygın yok adamin neden olsun ki güncellemeni okuyup yazdım 14 sayfa okumaya hiç gerek yok boşuna sallamalar
size de merhaba, boşuna sallamalar söylemi kırıcı olmuş ama olsun sorun yok.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

o kadar değmedi ki . evet hep yanımda oldu . Bende dediğiniz gibi onun yanında olurdum.
Şuan gözyasları içinde yazdıgım hiçbir kelimeye değmedi.
Ben kendi hayatımı onun ellerine teslim ettim...
Seni kontrol etmek işine geldiği için yanında olmuş da olabilir. Aynı böyle bir erkek arkadaşım vardı. Derdim tasam o varken arttı, ilişkilerim bozuldu, nasıl yaşayacağımı bilemez hale geldim. O benim özgüvenimi kırdığı için zaten hiçbir şey yolunda gitmiyordu. Sonra da sözümona destek oluyordu. Öyle geçti yıllar. Dert tasa içinde boğuldum. Biraz yüzüm gülse hemen bir şey çıkarırdı.

Seni kontrol etmek işine geldiği için yanında olmuş da olabilir. Aynı böyle bir erkek arkadaşım vardı. Derdim tasam o varken arttı, ilişkilerim bozuldu, nasıl yaşayacağımı bilemez hale geldim. O benim özgüvenimi kırdığı için zaten hiçbir şey yolunda gitmiyordu. Sonra da sözümona destek oluyordu. Öyle geçti yıllar. Dert tasa içinde boğuldum. Biraz yüzüm gülse hemen bir şey çıkarırdı.
Bana destek olduğu konu onun yarattıgı bir durum değildi. Başka sıkıntılı bir süreçti. O konuda hakkını yiyemem baya bir kahrımı çekmişti.
O süreç olduğu için benim zaten bir şeyleri fark etmem uzun sürdü. Hayat enerjim bitmişti o ne dese tamam diyodum. Sıkıntılarım olmasa belki kendimi daha erken kurtarırdım.
Çok şükür zor günlerim biteli 8 ay oluyor.

Senin yaşlarındayken benimde başımdan geçti ve dönse gene devam edersiniz ve yıllarınızı verdiğinizle kalırsınız ağlayın sızlayın devam etmeyin, geçiyor ki zaten 3 senelikmiş

Senin yaşlarındayken benimde başımdan geçti ve dönse gene devam edersiniz ve yıllarınızı verdiğinizle kalırsınız ağlayın sızlayın devam etmeyin, geçiyor ki zaten 3 senelikmiş
geçmişte cok küçükken daha kötüsü de başıma gelmişti ama geçmişti. biliyorum geçeceğini ama her seferinde hep bilmiyorum bir şekilde oldu.
4 senedir birlikteydik. Çok zamanımız geçti ama olsun ileride yaşanacak günlerimi kurtarmısımdır. Geç değil diye düşünüyorum.
İlerde barışsak , evlenseydik bile bir gün boşanacağımı hep biliyordum.
Öyle bir durumda boşanıp , kurtulacak bir tip de değil yani.

2 hafta oldu. Şuan iyiyim . Ara ara leş gibi hissediyorum yalan yok.
Hep iyi zamanlarımız geliyor aklıma ama bana yaptıgı kötü şeyleri , kötü anları yazmaya karar verdim. Unuttukça açıp okuyabilmek için. Umarım sizin gibi kurtarırım kendimi.

Back
X