Fikirlerinize ihtiyacım var

artık kapalı perdeler arkasında oturmaktan bıktım ya.onu görmemek için gündüz bile perdeleri açmıyorum.annem böyle üzüleceksen tasınalım diyor.benim yüzümden alışık oldugu mahallesinden ayrılmasını istemiyorum.hakkım yok insanlara bunu yapmaya.neyse benimle ugrastıgınız için sagol

Ben senin yerinde olsam eğer taşınabiliyorsam o sokaktan taşınırdım hatta yapabiliyorsam o memleketi terk ederdim telefon numaramı değiştirirdim ve beni aramayan ve istemeyen birini ben hiç istemem çünkü bulunmaz hint kumaşı değil üstelik gençsin daha önüne kim bilir ne kısmetler çıkacak ona mı kaldın sen bence o kendini çok önemsiyor ve kendini birşey zannediyor aslında insanlara hakettiği değeri vereceksin daha fazlası şımartıyor havalara giriyor ve vazgeçilmez olduklarını sanıyorlar biran önce onu unut bence canım kısmetini kapatma!a.s.

cok gencsin
neden bu adama takılıp kaliyorsun? seni istemeyeni sen de isteme, o uzulsun seni kaybettigine
ayrica bence aranizdaki yas farki da cok fazla, inan ki evlensen bile anlasamazsin
o hayatta herseyi yasamis, herseyin ilklerinin tadini heyacinini almis biri
sen onunla heyecanlar yasamak isterken, sende kavak yelleri eserken onda mevsim sonbahar olacak
bence dogru soylemis, 10 yil sonrasini dusunuyorum derken ve en dogru seyi yapmis ayrilarak
gelecegi senden daha iyi goruyor cunku duygulariyla degil mantigiyla haraket ediyor

yasina uygun, ilkleri seninle yasayacak, en az senin kadar heyecan duyacak biri karsina mutlaka cikar
ama sen etrafa bu sekilde asik ve unutamayan, terkedilmis izlenimi verirsen olmaz

lutfen kiymet bilmeyen adamlar icin o cok kiymetli genclik yillarini heba etme
akilli ol, gencligini iyi degerlendir
gelecegine iliski acisindan mantikli bir yon ver, sana uyan mantigina uyan bir kisiyle
duygusalliklarla, askla haraket etme
ben 29 yasinda biri olarak soyluyorum bunlari
hic canini sikma
biraz zaman gecsin yeni insanlar tani o kimmis diyeceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
bence salla gıtsın zaman herseyın ılacı cnm unutursun hatta adını bıle takma kafana senı ıstemeyenı sende ısteme
önceden sorun etmemış sımdık mı aklına gelmış
kımbılır senı hangı yakışıklı beklıyor kısmetınde

canım benim gençsin güzelsin ekonomik özgürlüğün elinde unutma KAÇARSAN KOVALARLAR KOVALARSAN KAÇARLAR sana son noktayı koymuş unutma SENİN SEVDİĞİN DEĞİL SENİ SEVEN YOLUNDA CAN VERİRMİŞ mecazi olarak yazdım ne kısmetler çıkar karşına inşallah bu günlerini gülerek anarsın

hepinize cok ama cok tesekkür ederim.sayenizde kendimi cok iyi hissediyorum.bundan sonra beni sevip bana deger verenin yanında olacagım.

kusura bakmayın iş yerinden yazıyorum.geciktim biraz.ben 22.o 36 yasında.unutmak için ne yapabilirim ki.sosyal faaliyetlere daha fazla zaman ayırıyorum.ama yine de herseyde ve herkesde onu arıyorum

sen 32 yasında olduğun zaman düşünsene 46 yasında bi adam olacak baban yası kadar :delphin:

evet canım bekar.

ne kadar doğrudur bilemeyiz :delphin:

arkadaşların dedıgı gıbı.....başka sebebler var....
yaşı bahane ediyor...........önceden sorun olmayan bır şeyi şimdi sorun ediyor.....
ve benı rahatsız etme demiş.......
demekki sizi istemiyor............sızde kendinizi üzüpte sıkıntıya sokmayın....
unutun gitsin......ve ayrıca unutmak içinde başkasıylada birlikte olmayın...
aklınızdan sildikten sonra kendı yolunuzu çizin....

Back
X