Fikirlerinize ihtiyacım var..

- SwééT -

~ Rengarenk ~
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
387
2
96
Aksaray
3 aylık bir ilişkim var fakat ilgilisizlikle karşı karşıyayım.. ne yapmalıyım bilemiyorum.. bitirmek en doğrusu sanırım??

Son düzenleme:
çok başındasın ilişkinin bence mümkün olduğunca uzağa kaçmaya bak
daha en başta ilgisizlik neden katlanacaksın buna be canım boşver
daha da bağlanıp mutsuz olmadan vazgeç

çok başındasın ilişkinin bence mümkün olduğunca uzağa kaçmaya bak
daha en başta ilgisizlik neden katlanacaksın buna be canım boşver
daha da bağlanıp mutsuz olmadan vazgeç
haklısın cnm.. aslında mantıken ben de böyle düşünüyorum ama geçmiş aklıma geldikçe yaşanılanları konuşulanları düşündükçe hadi diyorum sabrediyim belki düzelir :(

Son düzenleme:
3 aylık bir ilişkinin 2. ayından itibaren ilgisizlikler başlıyorsa o adamdan hayır gelmez canım,belli ki beklentileriniz farklı..Daha da alışmadan yol yakınken dön derim,en azından canın çok yanmaz

haklısın cnm.. aslında mantıken ben de böyle düşünüyorum ama geçmiş aklıma geldikçe yaşanılanları konuşulanları düşündükçe hadi diyorum sabrediyim belki düzelir :(

asla duzelmez 7 de neyse 70 dede bir insan ayni olur daha kotuye gider ama asla iyi gitmez bence daha cok yeniymis kuyruguna deg gitsin :jeyyar:

Canım zaten sana karşı duyguları yoğun olsa muhakkak arar sorar ilgilenir. Yani uzak yakın farketmez bence. Gerçi siz daha ilişkinin çok başındasınız. Beraber fazla zaman geçiremediğiniz için de bu iletişim kopukluğu olabilir. Ama daha herşey yeniyken böyle davranması normal değil. Bence sen akışına bırak. Zaten istiyorsa bunu belli eder. Olmadı yol ver gitsin. Çünkü sonra daha çok üzülürsün. Kaptırma kendini ve onun bu ilişkiye bir yön vermesini bekle bence

Sakın bu hatayı yapma kimse değişmez bence
ben ne kadar sabrettim bilsen değişmez canım 3 ay daha yolun başındasın
ne yaşayabilirsin 3 kere görüşmüssünüz daha fazla nufus etmeden hayatına bırakmayı dene kendin için yap bunu
sakın mantığının önüne onun geçmesine izin verme

geçmiş dediğin 3 ay ,bırak allah aşkına yaa..ben bile eşimle 7 yıldır beraberim ben bile geçmiş diyemiyorum daha ..şimdi böyle ise bu ilişkinin geçmişi olmadığı gibi geleceği de yok..yol yakınken dön ..

Tatlım en iyi kararı kendın verebileceğinin farkındasındır umarım.. Onunla bı kere da sorunları fılan konusmayı dene berkı bi derdi vardır.. Her ihtimali göz önünde bulundurmanı dilerim..

3 aydır berabersiniz 1 aydır da seni sallamıyo he? zaten toplamda da 2-3 kez görüşmüşsünüz.. ayrıl gitsin :1ninca:

daha cok yenı bı ılıskı bırbırınız daha ıyı tanıyamamıssınızda..
ve uzaksınızda bunların olması bence normal ılk baslarda hele bırbırınızı tanıyın bıraz bekı duzelır..

şehir olarak uzaksanız zaten bu işten hayır gelmez.nereye kadar bu şekilde sürdürebilirsinizki...yol yakınken bırak gitsin..ilgisizliğinimi çekiceksin allahısen:1closedeyes:

uzaktan ilişkinizi yürüttüğünüz için telefon en büyük lüksünüz sizin..iletişim olmassa nasıl görüşüceksiniz?taksiye bindim 5 dakkaya ordayım lık mesafeniz yokki!eğer bu durumda ilgisizse şutla gitsin be anam ne uğraşıyosunuzzemuszemusmutlu bir ilişki yürütmek varken kahır çekmek nie dimi ama:1hug:

kendini toparla ilk başta . bi kaç gün arayıp sorma .eğer oda seni aramazsa ara ve bittiğini söyle. . .
eğer böyle sevam edersen o değil sen üzülürsün . unutma insanoğlu herşeye alışıyor tatlım .onun yokluğunada alışırsın emn ol . .

Sevgiyle kal . . .!!

Back
X