• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var..

dönerse senindir.dönmezse zaten hiiç senin olmamıştır.bırakın herşey olacağına varır sonradan sorunlar yaşamaktansa koptuğu yerden bitsin..

Kendini ezdirme derim ben! Niye hep ezilenler kadınlar oluyor? Oyuncakmıyız biz? ıstedikleri zaman ilgi göstersinler yok moralim bozuk yok sorunlarım var diye sonra canımızı sıksınlar? Sorunu seninle olmadıktan sonra neden senin canını sıkıyorki? Hakkı yok buna!
Sen yat kalk dua et daha baştasınız. Yol ver gitsin bence ilerde daha çooookk yıpranırsın gülüm!

Sevgiyle kal

Aynı şeyler bendede oldu hayatıma gireli iki üç ay olmuşken ilgisizlikler başlamıştı benim çabalarımla sürdü 6-7 ay ama emin ol düzelmiyor daha kötüsü oluyor inan ama asla daha iyiyi yakalamıyoyorsun Allah yardımcın olsun canım üzme kendini herşey geçiyor eğer sana hakettiğin değeri vermiyorsa herşey yeniyken yolver gitsin

En çok ilgi göstermesi gereken zamanlarda tam tersini yapıyor.
Henüz 3 aylık bir ilişkiniz var sadece bir kaç defa görüşmüşsünüz ve bunun son 1 ayında da aramaz, sormaz, ilgilenmez.
Sorunca da "elleşme bana, sorunlarım var" cevabını verir.

Bana göre senin şu anda zaten bir ilişkin yok canım, ilişki böyle bir şey değildir.
Siz zaten hiç beraber olmamışsınız ki ayrılasınız.

Sana tek tavsiyem arkana bile bakmaman, şimdiden sorunlarım var şeklinde klasik bir erkek geyiğiyle senden uzak duran bir insan ileride senin yüreğini lime lime eder inan bana.
Nasıl eder dersen eğer, sana çok çok kötü şeyler yapacağından değil, hayır yapmaz belki ama... hiçbir zaman da değişmez.
Ve sen her geçen gün ona daha çok bağlanırsın daha çok seversin, yüreğin 3-5 adım önden gider ama o olduğu yerde sayar durur ve bu ilgisizlik seni şu andakinden çok ama çok daha fazla yaralar...

ınan bana ilişki bile denemeyecek 3 aylık bir beraberlik için bunca acıya katlanmana gerek yok.
Yol ver gitsin... sen de var git kendi yoluna...yıpratma kendini, değmeyecek bir şeyler için yüreğine boş yere çizikler attırma.

bence daha cok basındayken bırak oldugu yerde kalsın demek ilişkiden anladıgı bu sevgilinizin sonrasında sizi daha cok üzer

canım benim bi arkadaşım var,biriyle beraber ve ondan hoşlanmıyo....
çocuğun çok sevdiğini biliyo bu yüzden ayrılamıyo,kıyamıyo çünkü,
bizimki hiç aramıyo sormuyo ilgilenmiyo ayda bi kez görüşmeye gidiyo....

üzülmen incinmen için söylemiyorum ama duygusu olmuş olsa seninle devamlı ilgilenirdi...
uzak dur tatlı canını üzme...sana ilgisiz olana sen iki kat ikgisiz ol...

Back
X