Fikirlerinize ihtiyacım var....

ipekyol51

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
3.081
12
358
Arkadaşlar,fikirlerinize ihtiyacım var.Aslında konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama...bu kadar farklı problemleri var insanların.Ama herkes hayatını iyileştirmeyi istiyor işte....vereliniortak
Eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var.1 yıl 2 ay oldu.ŞenizŞu an bebek istiyoruz ama pco olduğum için tedavi görmem gerekiyor.Bir ara erken boşalma sorunu yaşadık.sonra düzelir gibi oldu,aslında büyük ölçüde düzeldi.Ama o dönemden başlamak üzere eşimde cinsel isteksizlik oluştu.aslında buna isteksizlikte denmez.Eşim her zaman beni arzuladığını ifade eder.Sıkça küçük oyunlar oynarız:kedi: Ama cinsel ilişki sıklığımız gittikçe azalıyor.Mesela son 1 ayda 3 defa oldu.Tabi regl dönemimde dahil.O arada boşalır,galiba bu ona yetiyor.
Eşimi incitmek istemiyorum.Evde ilgisini çekecek şekilde geziyorum,uyurken yine öyle.Konuşursam daha çok uzaklaşmasından korkuyorum.Çok anlayışlı biri ama sıkıntılarını içine atıyor.
Ne yapmalıyım sizce...Bu şekilde bebeğimizde zor olur zaten.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntısı varsa cinsel isteği azalmış olabilir...sıkıntısını öğrenmeye çalışın bence...

erken boşalma yaşadığı için kendini yetersiz görüyor olabilir.bence dahada uzaklaşman eşinizle oturup konuşun.

Back
X