Merhabalar.Anlatacağım şey bilindik bi durum aslında.Forumda çok kişinin bu durumdan muzdarip olduğunu gördüm.Allah herkese yardım etsin:) 21 yaşında üniversiteyi bu sene kazanmış bir öğrenciyim.Yaklaşık 2,5 yıllık iyi gitmekte olan bi ilişkim var.Erkek arkadaşım 28 yaşında askerliğini yapmış ve gerçekten oldukça mantıklı,olgun olan bir insan.Ve çalışmakta. Allah a şükür şu şartlarda iyi sayılabilir bir maaş alıyor.Kendisi 7 çocuklu bir ailede büyümüş.Üniversite okuma fırsatı elde edememiş.İkimizin ailesi de birbirine az çok benzer aileler.Üniversiteyi kazanmam da ailemle birlikte emeği olan insanlardan birisi aynı zamanda.Kendini geliştiren ve geliştirmeyi seven bu konuda beni de heveslendiren biri.İleriki zamanlar için her ikimizde ciddi bişiler düşünüyoruz.Sorun şu ki annem arkadaşlığımı sezmiş olmasına karşı bişileri tam olarak söyleyemedim .Belki kuruntu yapıyorum,belki de ailemden nasıl bir tepki alacağımı tam olarak kestiremiyorum.Doğal olarak kabul etmemelerinden korkuyorum.Her genç kız gibi anne baba duası önem verdiğim bişey.Aranızda benim durumumu yaşayanınız var mı?Ya da anne baba olsanız nasıl davranırdınız.. Yorumlarınızı yazarsanız Çok sevinirim..