Fikirlerinize ihtiyacım var..

cilek_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
15
0
86
Aydın
Arkadaşlar benim sorunum erkek arkadaşımla.ben saygıya çok önem veren bir insanım fakat o en ufak bi kavgada bana bagrıo küfredio kötü sözler söylüo.benim de buna asla tahammülüm yok.bu olay 3-4 kere oldu.çok söyledim konuştum ama hep aynı.neden bu şekilde davranıyo sizce?ve ben ne yapmalıyım??şimdiden tşkler arkadaşlar..

Arkadaşlar benim sorunum erkek arkadaşımla.ben saygıya çok önem veren bir insanım fakat o en ufak bi kavgada bana bagrıo küfredio kötü sözler söylüo.benim de buna asla tahammülüm yok.bu olay 3-4 kere oldu.çok söyledim konuştum ama hep aynı.neden bu şekilde davranıyo sizce?ve ben ne yapmalıyım??şimdiden tşkler arkadaşlar..

Ve sen bu adamdan hâlâ erkek arkadaşım diye bahsediyorsun...

Bence sen göz yumduğun için böyle davranıyor, sevgilim benim yanımda bağırıp çağıracak küfür edecek ve ben ne yapacağımı düşüneceğim ha.. Hele de küfür ettiği bensem...

Saygı duymadığım bir insanla işim olmazdı.

Hakettiğini mi düşünüyorsun yoksa !

Karşındaki değer vermiş olsa küfür etmez birkere. Böyle birşeye katlanmak zorundamıymışsın. Bırak sevgilinin, bırak eşinin, herhangi bir insanın bile sana bunu yaşatmaya hakkı yok. Hele ki sevgi bu kadar çirkin değil.

Zaman harcamana değmez. Tabi sen şimdi seviyorum diyeceksin , karşıdakinin sevgi sözcükleri de küfür kelimeleri olsa gerek!

Hala nasıl erkek arkadaşım diye bahsedebiliyorsun şaşırdım açıkcası.

balık başta nasıl kokuyosa ınan bana sonrasında beter kokar..
yol yakın hayatın mahvolmamısken dön der chevi:)

bence hiç hoş bi durum değil madem saygıya bu kadar önem verdiğini söylüyosun böyle büyük bi saygısızlığı nasıl kaldırabiliyosun?..
madem seni çok rahatsız ediyo bu durum ve konuşmanda bi çözüm getirmiyo o zaman tek yol kalır ayrılmalısın

Cok cırkınce... Yasıda bır ılıskıyı yurutebılecek olgunlukta olmasına ragmen...

Balık baltan kokarmıs bunu unutma... Evlendıgınızde aynı yastıga baş koydugun adamın hala
küfür edıp bagırması daha cok koyar ve daha cok yıpranırsın...

Ohooğoo siz daha beşinci ayınızda hemen bir kavga olunca küfür ediyorsa bu ilişkinin geleceği bana pek de parlak gelmedi. Canım bence değerli zamanını boşuna harcıyorsun erkek arkadaşına. Belki de onu çok seviyor ve bunu da ona fazlasıyla belli ediyorsun, tabi durum böyle olunca da erkek arkadaşın dilediği gibi davranıyor sana, nasılsa benden ayrılamaz die. Dediğim gibi değerli zamanını seni gerçekten hakeden birisi için harcamalısın, yoksa en güzel yılların sana böyle davranan birisi için ziyan olup gidecek... opuyorumnanaktan

bence cok iyi tepki verememesisniz insan sevdigi insana küfür eder mi evlenince ne olr bilemiyorum..ben sahsen öyle birseyde ilkinde uyarirdim daha sonra affetmezdim o kimde bana küfredebiliyorsevginin temeli saygidir size saygisi yok giib geldi lütfen sizde birsekilde halledin ayrilmak istemiyorsaniz öyle birsey yapki birdaha sana küfür etmeye casaret edemsin lütfen

önce bir ihtimal duymak isteyeceğin şeyleri yazayım,hoşuna giderse aşağıyı okuma olur muaklinialirimsmile

bu adam sırf sana sevgisinden ve saygısından inciler dağıtıyor sözleriyle:kedi:

her erkek böyledir elbette . küfür etmeyen erkek mi var Allah aşkınaboshayallersmile

sıkı sıkı bağlan ona. bırakma sakınopuyorumnanaktan

erkekler kıtlıkta malum:ecrin_bebek:

böyle güzel davrananını , böyle güzel sözlerini senden esirgemeyen nadide bir odunu nerden bulacaksınkaydirigubbakcemile5

sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
-----------------

5aydır birlikteyiz.ben 20 yaşndaym o da 26

26 yaşında bir adama saygıyı , seviyeyi öğretemeyeceğine göre...

ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin:umursamaz:

ama bununla olmaya devam edersen, pısırık biri haline geleceksin ve ömrünün sonuna kadar o ezilmişliği atlatamayacaksın. kendisine saygısı olmayan bir adamın sana saygılı olmasını bekleme.
küfürlü saygısız hayatı ile onu baş başa bırakmanı öneririm:delphin:

bence cok iyi tepki verememesisniz insan sevdigi insana küfür eder mi evlenince ne olr bilemiyorum..ben sahsen öyle birseyde ilkinde uyarirdim daha sonra affetmezdim o kimde bana küfredebiliyorsevginin temeli saygidir size saygisi yok giib geldi lütfen sizde birsekilde halledin ayrilmak istemiyorsaniz öyle birsey yapki birdaha sana küfür etmeye casaret edemsin lütfen

en fazla döver...

küfre razı olan bir kaç tokat ya da yumruktan gocunacak değil ya-tatlicadiarzu-

Ne yapmalısın biliyor musun?
Bir sonraki küfür edişinde yüzüne kapa telefonu. sempatiksalakcinni
Yanında küfür ederse o an orayı terk et arkandan bağırsa bile dönüp bakma bile.
delikafadulden
Ona süper bir ders olur.
Bir daha da asla konuşma...
5 ay iyi bir tecrübe anlamak için hatanı ne de olsa.
Bir sonraki ilişkinde bu tarz şeylere dikkat ederek daha düzgün bir insan bulacağına inanıyorum.
Mutluluklar dilerim. a.s.

Saygısız biri ve böyle bir kişilik kolay kolay değişmez.Ne yapmalısın açıkca ortada.Ondan başka erkekmi yok güzelim.Koy kapıya gitsin, saygısız insana artık hiç tahammülüm yok valla benim ohaoldumsmile

Back
X