• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var...?

oksuz

oksüz
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
98
0
36
İstanbul
mrb arkadaslar...ben nişanlıyım ve benim nişanlımla aramız cok iyi gel gör ki bu aileler tarafında böyle değil...nişanlımın mesleği bayan kuaförü..bunu ailem kesinlikle istemiyor kaldıki bende hiçbirşekilde istemiyorum..ilk konuştuğumuz yıllarda bu mesleğini bırakacağını söyelmşti...askerden geleli 6 ay oldu nişanlımın...sözde bizim düğünde nişnlımın askeliği bittikten 6 ay sonra düğün olacaktı..ama malesef olmadı..cünkü nişanlım başka iş bulamdı .hala bayan kuaförlüğnde..mecburiyetten ..mesleiiği benim için bırakıyor ama sans yüzüne gülmedi..ortaokul mezunu..ve 8 yıldır bayankuaförlüğnde işte..aileside bu mesleiği bırakmasını istemiyor..nayapıcaz ya .

bence 8 yıl olmuş artık onun mesleği olmuş ... e okuluda yok sende diyosun iş bulamadı diye zaten durumlar ortada canım üniversiteliye bile iş bulunmuyo bazen ... en azımdan işi var e evlenmeye çalıştığına göre demekki iyi alıyo bence bu durumu önce sen kabullenmelisin sonra ailenede kabul ettirmelisin. sen etmezsen ailenin etmemesi normal tabii

ne varmıs bayan kuaförlüğünde millet iş arıyor sizde işten ayrılsın istiyorsunuz

bence 8 yıl olmuş artık onun mesleği olmuş ... e okuluda yok sende diyosun iş bulamadı diye zaten durumlar ortada canım üniversiteliye bile iş bulunmuyo bazen ... en azımdan işi var e evlenmeye çalıştığına göre demekki iyi alıyo bence bu durumu önce sen kabullenmelisin sonra ailenede kabul ettirmelisin. sen etmezsen ailenin etmemesi normal tabii

evet malesef 8 yıl oldu..ama biz ilk konuştuğumuzda bana bu mesleği bırakacağını söyledi ve ben onu hiçbirzaman bir bayanın sacını yaparken düşünmem düşünemiyorum...benliğim bunu red ediyor..bu kıskançlıkmı belkide ama bunu benim kabullenmem imkansız gibi bişey...

:1no2:

valla ben gittiğim erkek kuaförlere hiç o gözle bakmadım sonuçta o onun mesleği. yapacak olan her yerde yapar

bayan kuaförlügü ne güzel iste sorun ne ki ?
hem adamin meslegini niye degistiriyosunuz?

aile yapisina tersmi cok ilginccc

Aile yapisina ters olucak gibi kötü bir meslek gibi gelmedi bana ama neyse...

İsabet olmuş, aynı şekilde bir arkadaşımın eşi de bu şekilde geçimini sağlıyor ama aradaki güveni sezebiliyorum. Birbirlerine güvenmeleri ile bu meslek, arada sorun olarak dahi görülmüyor.

kaçakçı deil dolandırıcı deil anlasılan alın teriyle parasını kazanıyor istemiyor olabilirsiniz demekki guvenmiyorsunuz aile yapınıza ters olmasıda ayrı bir muamma

Bencede güven ile ilgili bir meslek ama çok güzel bir meslek sonuçta kuafore giden bayanlar erkeklere o gözle bakmıyor yaniii......

evet malesef işten ayrılsın istiyorum..cünkü bu mesleği hembana hemde AİLE yapımıza ters...
[/B

mafoldumben

aile yapısına ters meslek bayan kuaförü
saray soylusu olduğunuzu düşünüyorum
şu yorumunuza bakarak
helaliyle para kazanan birinin
mesleği size ters de düz olanı ne çok merak ettim
üzüldüm sevgilinize
siz sevdiğinizi ailenizin gözünde yücelteceğinize
küçültüyosunuz.. ya da öyle sanıyosunuz
ben burdan farklı görsemde..

sizin nisanlinizin mesleginden daha büyük bi sorununuz var oda nisanliniza olan güvensizliginiz, aileniz karsisinda onu savunmamaniz,
onun hayatina böyle bencilce müdahele etmeniz....

ne varmis bayan kuaförüyse? bunda gocunacak, utanacak ne var. duyanda adam kadin pazarliyor, dolandiyor, uyusturucu satiyor flan sanacak.
namusuyla, mis gibi bi iste calisiyor, herkes is arayipta bulamiyor, siz is varken biraktiriyorsunuz...

iyi oldu o zaman bütün erkek doktorlar bayanlara bakmasin, erkek kuaförler tümden kaybolsun, bayanlara sdc bayanlar, erkekler ise sdc erkeklerle muattap olsun

hangi devirde yasiyoruz allah askina, siz nisanlandiginiz insana güvenmiyorsunuz bu sekilde nasil bi evlilik yürütmeyi düsünüyorsunuz?

nisanliniza gercekten cok ama cok üzüldüm... benim meslegimden utanc duyan, beni degistirmek isteyen, ailesinin karsisinda yüceltecek yerine kücük düsüren, savunmayan bi insanla evlenmek istemezdim asla...

aile yapınıza ters olabilir, ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum. benim ailem de istemeyebilir çünkü.
herkes herkesi istemek zorunda mı canım? her insanın kendine göre kriterleri olabilir. bu konuda yanlış değilsiniz.

fakat yanlış olduğunuz bir nokta var ve bence asıl mesele de bu: madem aile yapınıza ters, o insanla başından bu işe kalkışmayacaktınız. gönül ferman dinlemiyor falan hikaye, sonu yoksa hiç başlamayacaktınız. sonradan adamı mesleğinden etmek saçma. o sizin gibi düşünmüyor demekki ki küçük yaşta bu mesleğe girmiş. kafa yapınız farklı. zaten evlenince anlaşamazsınız diye düşünüyorum.

şöyle bir düşün elinde mesleği var ve 8 yıl demekki baya iyidir bu işte şimdi en iyi yptığı şeyi bırak diyosun ona haksızlık değilmi bi arkadaş demiş kadın doktoru olsa e yapacaktın diye gerçekten doğru söluyo o zaman ailen ne dicekti kadınların mahrem yerlerine bakıyo olmazmı dicekti :S

ben olsam şöyle düşünürüm bu meslekte çalışşın hatta sanada öğretsin sende kendini geliştir ilerde bir kuaför alonu açarsınız beraber çalışırsınız ne güzell ... ben bi kuaföre diyorum orası öyle kadıla adam orak çalışanlarıda evli bi çift ..... :lepi:

şöyle bir düşün elinde mesleği var ve 8 yıl demekki baya iyidir bu işte şimdi en iyi yptığı şeyi bırak diyosun ona haksızlık değilmi bi arkadaş demiş kadın doktoru olsa e yapacaktın diye gerçekten doğru söluyo o zaman ailen ne dicekti kadınların mahrem yerlerine bakıyo olmazmı dicekti :S ayrıca kuaförlük ölebilecek bir meslek değil hepimiz dünya para harcıyoruz harcamyada devam edicezzz

ben olsam şöyle düşünürüm bu meslekte çalışşın hatta sanada öğretsin sende kendini geliştir ilerde bir kuaför alonu açarsınız beraber çalışırsınız ne güzell ... ben bi kuaföre diyorum orası öyle kadıla adam orak çalışanlarıda evli bi çift ..... :lepi:

kaçakçı deil dolandırıcı deil anlasılan alın teriyle parasını kazanıyor istemiyor olabilirsiniz demekki guvenmiyorsunuz aile yapınıza ters olmasıda ayrı bir muamma

aramızda güven problemi yok.benim canımı sıkan mesleğidir..sevdiğim insanı bir bayanın sacını yapması onun İŞİDE OLSA beni ciddi bi şekilde rahatsız ediyor!

evet aile yapımıza ters(bizdoğuluyuz)..bizim aile bu mesleği istemiyor..dewir öyle bir hal almışki..nişanlıma değil ama karşı cinse nasıl güvenebilrisn ki..

Back
X