• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var...?

bak burda yazanların neredeyse hepsi senin tersini düşünüyor sen bu adamla birlikteykende bu adam kadınlaırn saçına dokunuyordu o zaman kabul ettin .. şimdi bir işe girse ne yapacak ne kadar kazancak maddi anlamda zorluk çekiceksin bırak bildiği işi yapsın ... kadın doğum uzmanlarıda kadınların cinsel organına dokunuyor o zaman doktorların eşleri hastaneleri bassın :))))

sizin nisanlinizin mesleginden daha büyük bi sorununuz var oda nisanliniza olan güvensizliginiz, aileniz karsisinda onu savunmamaniz,
onun hayatina böyle bencilce müdahele etmeniz....

ne varmis bayan kuaförüyse? bunda gocunacak, utanacak ne var. duyanda adam kadin pazarliyor, dolandiyor, uyusturucu satiyor flan sanacak.
namusuyla, mis gibi bi iste calisiyor, herkes is arayipta bulamiyor, siz is varken biraktiriyorsunuz...

iyi oldu o zaman bütün erkek doktorlar bayanlara bakmasin, erkek kuaförler tümden kaybolsun, bayanlara sdc bayanlar, erkekler ise sdc erkeklerle muattap olsun

hangi devirde yasiyoruz allah askina, siz nisanlandiginiz insana güvenmiyorsunuz bu sekilde nasil bi evlilik yürütmeyi düsünüyorsunuz?

nisanliniza gercekten cok ama cok üzüldüm... benim meslegimden utanc duyan, beni degistirmek isteyen, ailesinin karsisinda yüceltecek yerine kücük düsüren, savunmayan bi insanla evlenmek istemezdim asla...

sizler kendinizce haklı olabilirsnz ama ben geniş bir insan değilim arkadaşlar..

bunun genişlikle bir alakası yok. sizle tanışırkende bayan kuaförüydü sürdürürkende. o zaman aranızda güven problemi yokmus, ilerde de olmaz. cünkü bu onun mesleği ve eğitimi de iyi değil. işten ayrılsa ortaokul diplomasıyla hiçbir şey yapamaz. yapsa da geliri hiç iyi olmaz... bunun doğulu olmakla batılı olmakla da alakası yok. bakın sizin için bırakmayı bile göze almış işini. o kadar sürede sorunsuz bir flört geçirmişsiniz. bence bundan sonra ne kendinizi sıkın nede aklınıza koyduğunuzu yaptırıp geçim sıkıntısı çekin... ısrarlısınız ama allah korusun bu inadınızla nişanınız bile bozulabilir... çünkü nişanlıızın meslek secme yelpazesi çok değil.

aile yapınıza ters olabilir, ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum. benim ailem de istemeyebilir çünkü.
herkes herkesi istemek zorunda mı canım? her insanın kendine göre kriterleri olabilir. bu konuda yanlış değilsiniz.

fakat yanlış olduğunuz bir nokta var ve bence asıl mesele de bu: madem aile yapınıza ters, o insanla başından bu işe kalkışmayacaktınız. gönül ferman dinlemiyor falan hikaye, sonu yoksa hiç başlamayacaktınız. sonradan adamı mesleğinden etmek saçma. o sizin gibi düşünmüyor demekki ki küçük yaşta bu mesleğe girmiş. kafa yapınız farklı. zaten evlenince anlaşamazsınız diye düşünüyorum.

sonuçların buraya kadar gelecğini bilemezdik..ama burda tek hatalı ben değilim...nişanımla ilk bu ilişkime başladığımz zaman bu işi bırakacağını erkek berberliğine geciş yapıcağını söyledi..bunu söylediği için güvendim ve suan nişanlıyız..

bak burda yazanların neredeyse hepsi senin tersini düşünüyor sen bu adamla birlikteykende bu adam kadınlaırn saçına dokunuyordu o zaman kabul ettin .. şimdi bir işe girse ne yapacak ne kadar kazancak maddi anlamda zorluk çekiceksin bırak bildiği işi yapsın ... kadın doğum uzmanlarıda kadınların cinsel organına dokunuyor o zaman doktorların eşleri hastaneleri bassın :))))

canım doğru söylüyorsun:)

ama dediğim gibi bu işi bırakacağını söyledi..erkek berberliğine geciş yapıcağını söyledi..şimdi ben ne yapıyım..ailesi de istemiyor

bunun genişlikle bir alakası yok. sizle tanışırkende bayan kuaförüydü sürdürürkende. o zaman aranızda güven problemi yokmus, ilerde de olmaz. cünkü bu onun mesleği ve eğitimi de iyi değil. işten ayrılsa ortaokul diplomasıyla hiçbir şey yapamaz. yapsa da geliri hiç iyi olmaz... bunun doğulu olmakla batılı olmakla da alakası yok. bakın sizin için bırakmayı bile göze almış işini. o kadar sürede sorunsuz bir flört geçirmişsiniz. bence bundan sonra ne kendinizi sıkın nede aklınıza koyduğunuzu yaptırıp geçim sıkıntısı çekin... ısrarlısınız ama allah korusun bu inadınızla nişanınız bile bozulabilir... çünkü nişanlıızın meslek secme yelpazesi çok değil.

ya onun az kazanması önemli değil..ben huzurlu bir yuva isityorum..nişanım bu işe dewam ederse benim için hep bir soru işareti olucak??

cok değil tam 2 hafta önce benim yakın bir arkadasım 4 yıl evliydi eşide bayan kuaförlüğü yapıyordu...severek evlendiler..ilk 1 yılaarı harika geciyordu..sonra eşi arkadasımı beğenmemeye başaldı sürekli kusurlarını bulup yüzüne vuruyordu ve arkadasım hamileydi..sonra 1 kız cocukları dünyaya geldi..hersey düzelir eskisi gibi olur diye düşünüyorduk ki hersey daha kötü oldu..eve gec gelmeler evle ilşkisi kesmeler vs...
bu evlilik bu meslek yüzündne bitti..cünkü bayankuaförlüğüne gelen bayanlar güseldi,gözalıcıydı evdekini beğnmiyordu eşi..şimdi boşandılar...
ve boşanılalı 2 hafta olmadan adamın hayatında biri var..şimdi arkadasımın o küçük kızın sucu neki??

ya onun az kazanması önemli değil..ben huzurlu bir yuva isityorum..nişanım bu işe dewam ederse benim için hep bir soru işareti olucak??

cok değil tam 2 hafta önce benim yakın bir arkadasım 4 yıl evliydi eşide bayan kuaförlüğü yapıyordu...severek evlendiler..ilk 1 yılaarı harika geciyordu..sonra eşi arkadasımı beğenmemeye başaldı sürekli kusurlarını bulup yüzüne vuruyordu ve arkadasım hamileydi..sonra 1 kız cocukları dünyaya geldi..hersey düzelir eskisi gibi olur diye düşünüyorduk ki hersey daha kötü oldu..eve gec gelmeler evle ilşkisi kesmeler vs...
bu evlilik bu meslek yüzündne bitti..cünkü bayankuaförlüğüne gelen bayanlar güseldi,gözalıcıydı evdekini beğnmiyordu eşi..şimdi boşandılar...
ve boşanılalı 2 hafta olmadan adamın hayatında biri var..şimdi arkadasımın o küçük kızın sucu neki??

arkadaşının başına böyle bi olay geldi die seninde başına gelcek mi sanıyosun..eğer öyleyse çok saçma..bu güvensizliktir..sen kendine ve nişanlına güveniyosan onu her türlü elinde tutar ilişkinide devam ettirirsin..

arkadaşının başına böyle bi olay geldi die seninde başına gelcek mi sanıyosun..eğer öyleyse çok saçma..bu güvensizliktir..sen kendine ve nişanlına güveniyosan onu her türlü elinde tutar ilişkinide devam ettirirsin..

arkadaslar daha ne acıklıyım??

dedimya bize ters aile yapımızz ters..

arkadasımın başına geldi diye benim başıma gelebilir yada gelmiyebilir ama suda bir gercekki bayan kuaförlüğünde calışan bayların evliliği uzun sürmüyor...

ohaoldumsmile
Allahım hangi devirde yaşıyoruz..

Kuaför degil isterse imam olsun,içinde olan adam heryerde herşeyi yapar..

Banada bu düşünceler ters geliyor ya bu mantıgı anlamıyorum.... Madem bu işi yapmanı istemıyordun işini değiştirmeden yüzüğü takmasaydın keşke şimdi böyle sorunlarınız olmazdı bence..... Bana öyle geliyorki nişanlında bu mesleği severek yapıyor ki 8 yıldır bu işin içinde.....

Back
X