• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var ....

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
46
Diğer
merhaba kızlar konuyu uzatmadan sizlere bişey soracagım bana fikir verirseniz sevinirim .bilenler bilir gerci ama özet geceyim .sevgilimden ayrılalı 2 seneye yaklaştım ailevi sebeplerden dolayı ayrıldık .ailesi tutucuydu evlenince çalışmıcak onlarla oturacaktım falan .kültürel farklılıklarımızda vardı .ama çocuğun iyi bir işi ve geliri vardı .neyse biz bu türkonulardan dolayı ayrıldık olmayacagına kanaat getirip
bukadar zaman zarfında hiçkimse ile beraberlik dülşünmedim ama karşıma sevebilecegim tanımayı istedigim biri çıktı .ailesi şartları kültürel özellikleri benim aileme çok yakın .sanki onuda yıllardır tanıyor gibiyim .ama sorun çocuk üniv.mezunu fakat şuanda işsiz :(:(:(:( birazcıkta iş seçiyor ben okadar sene okudum gidipte herkesin emrinde çalışamam diye .bazı yerlere girmek içinde yaş sınırını geçiyor ..
şimdi size soracagım konu ben ne yapmalıyım iş ciddiye binmeden yolmu vereyim yoksa ikimizede biraz zamanmı vereyim.bi erkegin çalışmıyor olmasıda cok zor bi durum .ben güzel bi işte çalışıyorum gelirim iyi acaba bunlar sorun olurmu .mesela buluşmaya gidicez ben arabamla gidicem o dolmuş yada otobüsle benim için hiçççç sorun degil ama o takarmı ..lütfen bişiyler söyleyin bana akannehir işte görüyorsunuz bütün iyilikler ve güzellikler hepsi bir arada olmuyor ..hep bi eksiklik ..işe girmek için çabaladıgını hissetsem hep yanında olurum sorun degil ama böyle vazgecmiş tavırları beni üzüyo .umudunu çoktan kaybetmiş .:sinifsinif: ne yapmalıyım..

Sorun olur elbet...
Beraber yiyeceğiniz yemeğin parasını ailesinden harçlık olarak adamı ister miydiniz?

Bence çalışmayı seviyorsa er yada geç iş bulur, sorun olmaz sonuçta geçici bir durum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tabili ailesinden harçlık almasını istemem .sorun olacagınıda biliyorum ..ama geçici bir durum olarak görüp bir süre tanımalı sonramı karar vermeliyim yoksa direk kestirip atmalımıyım bilemiyorum

Son düzenleme:
gecici bir durum olarak gormelisin.. egerki hoslaniyorsan tanimaya calis gelecege yonelik planlari hakkinda
fikrin olsun..
onyargi iyi degildir..
calismaya hic niyeti yoksa yada gereken gayreti gostermiyorsa uyarirsin (aranizda ciddi bir iliski olacaksa)
simdiden hukum surersen unutmaki insanlarin statüsüsü her an degisebilir..

bir insan uni bitirmis olabilir tabiki hakkidir kendi meslegini yapmak
ama hic bir yerde is bulamiyorsa bulana kadar gecicide olsa hic is yapmamak yerine calismali
hic yoktansa harcligini cikarmali bana göre
simdi düsünün siz bu beyle evlendiniz ileride cocugunuz oldu
calisamazsiniz!! en azindan bir süre
esinizde cok sevdigi is yerinden ayrildi yada cikarildi
bu adam illa kendi isini yapar yoksa calismaz bulamadi diyelim ne olucak ozaman?
yine ailelerinizmi bakicak size ?

bence sende onun için iş araştır uyumluysanız vazgeçmeyin uyumlu çiftlere bayılırım bence iş er geç bulunur kafa uyuşsun yeter ki

merhaba kızlar konuyu uzatmadan sizlere bişey soracagım bana fikir verirseniz sevinirim .bilenler bilir gerci ama özet geceyim .sevgilimden ayrılalı 2 seneye yaklaştım ailevi sebeplerden dolayı ayrıldık .ailesi tutucuydu evlenince çalışmıcak onlarla oturacaktım falan .kültürel farklılıklarımızda vardı .ama çocuğun iyi bir işi ve geliri vardı .neyse biz bu türkonulardan dolayı ayrıldık olmayacagına kanaat getirip
bukadar zaman zarfında hiçkimse ile beraberlik dülşünmedim ama karşıma sevebilecegim tanımayı istedigim biri çıktı .ailesi şartları kültürel özellikleri benim aileme çok yakın .sanki onuda yıllardır tanıyor gibiyim .ama sorun çocuk üniv.mezunu fakat şuanda işsiz :(:(:(:( birazcıkta iş seçiyor ben okadar sene okudum gidipte herkesin emrinde çalışamam diye .bazı yerlere girmek içinde yaş sınırını geçiyor ..
şimdi size soracagım konu ben ne yapmalıyım iş ciddiye binmeden yolmu vereyim yoksa ikimizede biraz zamanmı vereyim.bi erkegin çalışmıyor olmasıda cok zor bi durum .ben güzel bi işte çalışıyorum gelirim iyi acaba bunlar sorun olurmu .mesela buluşmaya gidicez ben arabamla gidicem o dolmuş yada otobüsle benim için hiçççç sorun degil ama o takarmı ..lütfen bişiyler söyleyin bana akannehir işte görüyorsunuz bütün iyilikler ve güzellikler hepsi bir arada olmuyor ..hep bi eksiklik ..işe girmek için çabaladıgını hissetsem hep yanında olurum sorun degil ama böyle vazgecmiş tavırları beni üzüyo .umudunu çoktan kaybetmiş .:sinifsinif: ne yapmalıyım..

bence ona süre tanııyn ama kesinlikle sağlam bir işi olmadan evlenmeyin şimd sorun olmaz gibi gelir ama evlenince gerçekten sorun olur ozaman eşinize iş bak da deseniz batar öyle keyfince otursada batar siz çalıştığınız için
sinyali verin sağlam bir işi olması konusunda
e zaten sizi kazanmak istiyorsa işinide kovalar
yok ud vurmuşsa dünyaya ben böyleyim diyorsa
yolverin gitsin demekki nasip o değildir :)

gerçekten sanki çok kolaymış gibi diyeceksiniz ama bu böyle
erkekler kendileri çalışmazken eşlerinin çalışmasını iyi para kazanmasını daha yüksek mevkilerde olmasını takar ve evliliklerde sıkıntı olur çok seviyorsanız biraz daha süre verin yok normalse kendisine sinyal vererek süre verin..

bu arada süre konusuna gelince bencede bu beye süre taniyin
kimse bir sans vermeden rafa kaldirilmayi hak etmez
bu arada cok kaptirmayin kendinizi

teşekkür ederim kızlar hepinizin fikirlerine ve zaman ayırıp yorum yazdıgınız için ..
düşündümde bir şans versem ne kaybederim tabi kendimi fazla kaptırmadan ..inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ...

Back
X