yahu anlamıyorumki
yarın beni netten aldatıyor diye ağlayacaksın
hiç mi görmüyorsun gerçekleri yaa
msn profilinde arkadaş listesi var ya orada çıkıyor o kadının adı ve resmi,
o kadının profilindede bunun adı ve resmi var,
arkadaş olmasalar arkadaşları arasında görünür mü o kadın?
msndende çok anlamam açıkcası arkadaşları arasında görünce kötü oldum
ya hu siz hangi akla hizmet netten hiç tanımadığınız insanlarla buluşmaya cesaret ediyosunuz.
bu şekilde istismar edilen,alıkonulan,kaçırılan,başına olmadık işler getirilen kısacası namusunu kaybeden bir sürü kız var türkiyede.gazeteler televizyonlar bunların haberleriyle dolu.siz iç duymuyomusunuz görmüyo musunuz bunları?aylarca annesi babası televizyonlarda ağlayan kızımı bulun diyen insanlardan hiç mi ders çıkarmıyosunuz?
siz nasıl bi kültürden geliyosunuz?böyle sanal ortamda adam sapık mıdır,delimidir,akıllımıdır,ne olduğu belli olmayan kişilere nasıl güveniyosunuz ?
senda diger konuda dini paylasimlarinizi gördüm dolayisiyla dini bilgisi olan bir insan oldugunuzu düsünmüstüm. Kader diye bir sey var neticesinde. Internetten tanisip evlenip suan mutlu huzurlu cocuklu yuvaya sahip olan tanidiklarim var. Allahin taktiri diye bir sey var.
Ayrica sadece internette tanisilan insanlar mi kizlarin namusuna el koyuyorlar? Sokakta gördügümüz insanlar cok daha fazlami güvenilir oluyor?
Hanimlar arkadasimizin yazdigini tekrarlayalim: Internet üzerinden tanismamis, ailelerde tanisiyor, yüz yüze konusmaya firsat bulamadiklari icin msnden görüsmüsler, düsnceleri ciddi. Arkadasim tekrarliyorum saklayipta icinde cevaplar aramaya calisma kendince. Ona sor. O sana aciklayacaktir bu durumu. InsaAllah.
sende sanal iliski konumuz olmadigi icin simdi bir sey söylemek istemiyorum. Ama uzamanlar da normal insanlar. Ve bilindigi üzre insanlarda yanilabilir.
bu yazdığını üzerime alındım.
Ben onunla internetten tanışmadım ki,netten tanıştığım birini msnime kabul etmem, böyle ciddi bir ilişki hiç düşünmem, güvenemem,
biz aileler aracılığı ile tanıştık, ailesini az çok tanıyorum kendisinide öyle muhafazakar bir aile yapısı var,
evimize geldiler niyetimiz ciddi şeklinde, görüşmemizi istediler,
bende kabul ettim, görüşmeye fırsat bulamayınca da msn adresini verdi birkaç kez msnden görüştük,
o kızıda profilindeki arkadaşları arasında gördüm,
Hanimlar arkadasimizin yazdigini tekrarlayalim: Internet üzerinden tanismamis, ailelerde tanisiyor, yüz yüze konusmaya firsat bulamadiklari icin msnden görüsmüsler, düsnceleri ciddi. Arkadasim tekrarliyorum saklayipta icinde cevaplar aramaya calisma kendince. Ona sor. O sana aciklayacaktir bu durumu. InsaAllah.
sende sanal iliski konumuz olmadigi icin simdi bir sey söylemek istemiyorum. Ama uzamanlar da normal insanlar. Ve bilindigi üzre insanlarda yanilabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?