Kızlar ben 23 yaşındayım ve kadrolu bir işim var çalışıyorum. Erkek arkadasım ıse benden ıkı yaş küçük ama büyük gösterıyor , olgun bir kişiliği var. Askerlığını yapmamıs ve kadrolu bır ısı yok gecıcı olarak bır yerde calışıyor. Ayrıca meslek sahıbıde değıl. Kpss ye hazırlanıyor ıkı yıl sonra gırecek ve şimdie aöf okuyor.Atanabılrıde atanamayabılırde. Bende artık evlenmek istiyorum ruhen buna hazır olmasamda. Bu kişiyide çok seviyorum. Acaba ne yapsam ben herşeye rağmen gözümü kapatıp evliliğimi düşünsem mi??
Siz olsanız ne yaparsınız? :S
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ama bu bekleme sonucundada durumun nasıl sonuclanacağı belli değilki...
Kızlar ben 23 yaşındayım ve kadrolu bir işim var çalışıyorum. Erkek arkadasım ıse benden ıkı yaş küçük ama büyük gösterıyor , olgun bir kişiliği var. Askerlığını yapmamıs ve kadrolu bır ısı yok gecıcı olarak bır yerde calışıyor. Ayrıca meslek sahıbıde değıl. Kpss ye hazırlanıyor ıkı yıl sonra gırecek ve şimdie aöf okuyor.Atanabılrıde atanamayabılırde. Bende artık evlenmek istiyorum ruhen buna hazır olmasamda. Bu kişiyide çok seviyorum. Acaba ne yapsam ben herşeye rağmen gözümü kapatıp evliliğimi düşünsem mi??
Siz olsanız ne yaparsınız? :S
Onunla çok iyi anlaşıyorum. Beni çok iyi anlıyor. Onun gibisiyle tanışacağımdan şüpheliyim. :26:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Evet ama ben şimdi bu kişiyi beklicem yaşım 26 olacak. Baktımki atanamadı. Başka biriyle düşünecem bu seferde onu tanımakla zamanım geçecek ben çok geç kalmak istemiyorum. Tek çocuğum annem babam yaşlı. Beni seven ve gerçekten sahip çıkacak biri lazım. Hersey kısmet ama bu düşüncelerden kendimi alıkoyamıyorum...
Onunla çok iyi anlaşıyorum. Beni çok iyi anlıyor. Onun gibisiyle tanışacağımdan şüpheliyim. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?