Fikirlerinize ihtiyacım var...

tubhalo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
66
0
36
İçel Mersin
Kızlar ben 23 yaşındayım ve kadrolu bir işim var çalışıyorum. Erkek arkadasım ıse benden ıkı yaş küçük ama büyük gösterıyor , olgun bir kişiliği var. Askerlığını yapmamıs ve kadrolu bır ısı yok gecıcı olarak bır yerde calışıyor. Ayrıca meslek sahıbıde değıl. Kpss ye hazırlanıyor ıkı yıl sonra gırecek ve şimdie aöf okuyor.Atanabılrıde atanamayabılırde. Bende artık evlenmek istiyorum ruhen buna hazır olmasamda. Bu kişiyide çok seviyorum. Acaba ne yapsam ben herşeye rağmen gözümü kapatıp evliliğimi düşünsem mi??
Siz olsanız ne yaparsınız? :S

Bu durumda evlilik düşünmen hata olur,yaş değil sorun,2 yaş büyük bir fark değil fakat arkadaşının işi yok,askerliğini yapmamış.Kendi ayakları üzerine basamamış henüz.Bu durumda bu koşulları sağlayana kadar beklemeniz daha hayırlı olur.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ama bu bekleme sonucundada durumun nasıl sonuclanacağı belli değilki...

Daha iyi ya..önce bir sonuç geçsin elinize daha sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.
Bu şartları sağlamadan nasıl evlilik düşünebildiniz?

Yani bu ıkı yıl sonunda hem atanmamıs olacak hemde askerlıgını yapmamıs olacak. Aradan uzun bi zaman geçmiş olacak :S offf ya

uzun zaman gecsin sen nasıl daha çalışmayan biriyle evlenmeyi dusunuyorsun bence hata ediyorsun tamam seviyorsun ama aynı eve girince sevgiden öne gecen huzursuzluklar cıkıyor

ben olsam işi olmayan bir adamla hemen evlenmeyi düşünmem
kadrolu,sözleşmeli olsun olmasın farketmez
ama çalışsın para kazansın..
evlenince siz çalışıyorsunuz o da evde oturup ders mi çalışacak
tüm sorumluluk sizin üzerinizde
bu yük ağır gelmez mi size
şimdi aşıksınız bişey görünmüyor belki gözünüze ama tanıdığım bir arkadaşımdan biliyorum hiç de öyle olmuyo..
bu süreyi sevgili olarak geçirmeniz en mantıklısı.
mutluluklar

Son düzenleme:
23 yaşındasın daha neyin telaşı anlamadım ki iki sene sonra 25 olacaksın hadi 26 ol ne olur ki..?
işsiz güçsüz adamla naısl evleneceksin bir anlatsan da ona göre yorum yapsak,ona ben bakarım oturum mu diyorsun..?

Daha 23 yaşındasın.Sevgilinin işide yok askerliğinide yapmamış.Tamam seviyorsunuzda.Sevgi karın doyurmuyor malesef.Bekle sevgilin aaskere gitsin işe girsin daha sonra düşün bunları

şimdi oda çalışıyor.Ama işi geçici neyin ne olacagı belli değil.Evlendiğimizde o da calışacak bende ama askerliğini yapmamıs ve işi gecici.:S:26:

Bence de beklemelisin senden küçük olması önemli değil benm annemde babamdan büyük yalnız erkek arkadaşınız 21 yaşında daha oturtması gereken çok şey var evlilikte erkek için küçük bi yaş..askere gitsin olgunlaşsın tamamen işini eline alsın sonrasında düşünün derim ama sizin benim yaşım geçmiş olacak gibi bir düşünceniz mi var:97:

Mantıklı düşünüp,karar vermeniz gerekiyor,
kadının değil de,erkeğin işinin garantili olması çok önemli,
siz 23,o 21 yaşında,erkek için çok erken bir yaş,
bence bazı şeyleri oturtun,temeli her yönüyle sağlam olan
bir ilişki ömür boyu sürer unutmayın...
hakkınızda hayırlısı olsun.
sevgiler...

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Evet ama ben şimdi bu kişiyi beklicem yaşım 26 olacak. Baktımki atanamadı. Başka biriyle düşünecem bu seferde onu tanımakla zamanım geçecek ben çok geç kalmak istemiyorum. Tek çocuğum annem babam yaşlı. Beni seven ve gerçekten sahip çıkacak biri lazım. Hersey kısmet ama bu düşüncelerden kendimi alıkoyamıyorum...

hayat, alelacele alınmış evlilik kararları ile yıkılan evlilikler ve sorunlu büyüyen çocuklarla dolu...

acele karar verme bence
bizde tanıştığımızda ben okuyordum oda okuyordu
okullarımızı bitirdik
askerliğini yaptı
işini garantiye aldı nişanlandık
tek sen değilsin bu sorunları yaşayan
mantıklı düşün

Onunla çok iyi anlaşıyorum. Beni çok iyi anlıyor. Onun gibisiyle tanışacağımdan şüpheliyim. :26:

canım tamam..
kimse ayrıl,bırak demiyor ki..
evlilik için erken diyor yorumda bulunan herkes.
bi düzlüğe çıksın erkek arkadaşın düzenini kursun
şimdi çok zor olur
o ne diyo peki bu işe?
evlenmek istiyor mu hemen?

insan cok sevdıgınde gözü hiçbişey görmüyor işte zamanla taşlar yerıne oturuyor..ne kadr sevsekte duygularla mantık arasındakı dengeyı yakalamak zorundayız bana göre..
bencede biraz daha sabretmelısın sonucta zamanla taşlar yerıne oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…