fikirlerinize ihtiyacım var

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Selam kızlar. 2 Yıldır bır bırlıktelıgım oldu.Ben o kısıyı sevıyordum fakat ben memurum kendısı lıse mezunu ve meslegı yok.Benım aılem karsı cıktı bende evlenınce mutsuz olacagımı düşündüğüm için terkettim onu.Fakat o da benı seviyordu. Daha sonra arkadas olarak görüşmeye başladık ben ona herşeyimi anlatıyordum.Bütün duygularımı paylaşıyordum. Ta ki kendisine internernetten bir kı ayarlayıncaya kadar. Bana soğuk davranmaya başladı.. Aramıyor ben aradıgımdada rahatsız olduğunu düşünüyorum. Birlikte olmak istemiyorum. Ama her zamanda telefonda konuşmak ve birlikte vakit geçirmek istiyorum..Off napıcam ben

teşekkür ederim sizlere. Yalniz kalmaktan korktugum ıcın böyle düşünüyorum sanırım:S

Aileni dinlemen çok iyi olmuş.

Ona alışmışsın sadece.Sende ki alışkanlık.

Boşver.

Sende kendine yakışanı bul ve sev canım.

yorumlara katılıyorum..evlendikten sonra mutlu olamazdın ...senin hissettiklerin alışkanlık ya da kaybetmeme güdüsü..boşver arama sen de uzaklaş..

çok saolun kendımı ıyı hıssedıyorum şimdi..

başka fıkrı olan varmı kızlar:S yıned o kızla olmasını kabullenemıyorum ayrıca o benım arkadasımdı neden soğudu kızı bulunca...

başka fıkrı olan varmı kızlar:S yıned o kızla olmasını kabullenemıyorum ayrıca o benım arkadasımdı neden soğudu kızı bulunca...

cnm ben herzaman suna ınanıyorum para karıyer falan bos evlenırken onlara bakmıcan ama sızde soyle bı durum var arkadas olarak gorusurken kıpmussunuz zaten oda baskasını bulmus.Kafaya takılıcak bı durum dııl hatta sallama bıle hayatına bak baska bırıne odaklan sende baska arkadaslar bulup yonelmek eskılerı unutmaktakı en guzel çözüm;)

cnm ben herzaman suna ınanıyorum para karıyer falan bos evlenırken onlara bakmıcan ama sızde soyle bı durum var arkadas olarak gorusurken kıpmussunuz zaten oda baskasını bulmus.Kafaya takılıcak bı durum dııl hatta sallama bıle hayatına bak baska bırıne odaklan sende baska arkadaslar bulup yonelmek eskılerı unutmaktakı en guzel çözüm;)

ama para kariyer tek basına yeterlı değil belki ama olmayıncada olmuyor. Onun mesleği olsa berber,elektrikçi vs. hiçbişeyi yok.Üstelik okumuyorda. Sadece benim maaşımla napabılırızkı. Hem bunu kimsede onaylamaz.Köyde oturuyorlar.Ailesine yardım ediyor. Yani yapabilecek hiçbişey yok.Biz bunları aşamadık ayrıldık. Ama yinede bu durum canımı sıkıyor. Alışmak çok kötü bir şey:5: Sanki hayatım anlamını yitirdi

Canım sen onun aşkını değil, arkadaşlığını özlemişsin..
Yok mu hiç böyle dışarda beraber gezdiğin, vakit geçirdiğin, gezip tozduğun arkadaşların canım :26: Ben buna yordum acıkcası.
Doğru olanı yapmışsın. Ah hani deniyor ya "aşk karın doyurmuyor"... Dilerim hem seveceğin, hem de hayat standartları saha daha yakışan birini bulursun..

Evet ama kızı bulunca arkadaşlığını neden çekti onu anlamadım:S Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Evet özellikle bulunca değilde bana söyledikten sonra cok uzaklaştı benımle konusmuyor.neden olabılır:2:

Eskı asktan dost mu olur ya bellıki senden vazgecmeye karar vermıs.. Hayatında biri varsa seninle görüsmekten elbet rahatsızlık duyar cünkü bı zamanlar aynı duyguları sana da beslemıstı..
Olmayacak bi işmiş senin gözünde bence düsünme daha fazla dünya da dert anlatacak tek insan o değil ya..!

lise mezunu olduğı için evlenmeye tenezzül etmemişsiniz

fekat arkadaşlığına tenezzül etmişsiniz:D çok hesap kitap üzerine

siz hayatınızı kurarken o da yeni biri bulunca kendi hesabını yapmış ve size

mesafeyi koymuş ne bekliyordunuz anlamadım..yeni tanıştığı insanı bir yana brakıp tüm zamanını sizinlemi

geçirecekti ha bu arada eski erkek arkadaşınızda pek mantıklı değil ama tipik

erkek tavırları yani hiç saşaırmadım zaman geçirmiş sizinle..eski sevgililier dost olmaz

buna hep inandım aksini de ispatlayacak bir durum görmedim hayatımda da zaten...

üstünü çizme sırası şimdi eski sevgiline yani kankana gelmiş çok rutin işler bunlar..gözünü aç..

Back
X