Tuhaf bır duygu

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Selam kızlar. 2 Yıldır bır bırlıktelıgım oldu.Ben o kısıyı sevıyordum fakat ben memurum kendısı lıse mezunu ve meslegı yok.Benım aılem karsı cıktı bende evlenınce mutsuz olacagımı düşündüğüm için terkettim onu.Fakat o da benı seviyordu. Daha sonra arkadas olarak görüşmeye başladık ben ona herşeyimi anlatıyordum.Bütün duygularımı paylaşıyordum. Ta ki kendisine internernetten bir kı ayarlayıncaya kadar. Bana soğuk davranmaya başladı.. Aramıyor ben aradıgımdada rahatsız olduğunu düşünüyorum. Birlikte olmak istemiyorum. Ama her zamanda telefonda konuşmak ve birlikte vakit geçirmek istiyorum..Off napıcam ben

Gerçekten tuaf bir duyguymuş
Bence hayatınızda ki boşluktan oluyo bu durum
Üstüne gitmeyin ...
Yani madem sevgi yok arada bağlılık yok
Bence böyle bir insana ihtiyacınız olmamalı

Aramayın bence siz aileniz istemese bile yine görüşüp arkadaş kalabilmişsiniz onun yaptığına bakın :20:

kendinize hemen bir uğraş bulun ve içinzdeki boşluğu doldurunn ve o kişiyi her anlamdada unutun başka arkadaşlarnzla görüşün konuşun madem sevgi aşk bağlılık yok sorunda yok ozaman o kişiyi hayatnzdan kolayca çıkarablrsnz

Başka fıkrı olan var mı ?? Pekı konustugu kızdan uzaklaşırsa bana dönebılırmı?????

ayni seyleri yasadim
Bizdeki ne biliyormusun, bir hayranimizi, bi sevenimizi baskasina kaptirmanin verdigi ofke ve kiskanclik.
Tamamen onun ol desen olmayiz, ama o da bizden baska kimseyi sevsin istemeyiz.
Sen baskasina asik olsan onu aninda unutursun merak etme

ayni seyleri yasadim
Bizdeki ne biliyormusun, bir hayranimizi, bi sevenimizi baskasina kaptirmanin verdigi ofke ve kiskanclik.
Tamamen onun ol desen olmayiz, ama o da bizden baska kimseyi sevsin istemeyiz.
Sen baskasina asik olsan onu aninda unutursun merak etme

Aynen öyle:)) bir başkasıyla çıktım ondan sonra çok hoşlandım ondan.Bu arkadaş aklımın ucundan bile geçmedi.Ama ayrıldık onunla.Nasıl atlatacam ben bunu :((( o Kızdan nasıl soğuyabılır.Soğursa bana dönermi

Back
X