fikirlerinize ihtiyacım var....

herseyyalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
22
1
86
Ankara
merhaba ben kayınvalidesiyle sürekli problem yaşamış biriyim ve onun yüzünden 2 yıl içinde boşanmanın eşiğinden kaç kere döndüm bilmiyorum... hatta resmi olarak da boşanma davası bile açtım... neyse eşimle barıştık ve ben eve dönmeden önce eşime annesinin kesinlikle evime gelmeyeceğini onun yüzünü bile görmek istemediğimi söyleyerek geldim ve koşullu geldim aslında çünkü ondan nefret ediyorum... neyse geldim ben hamileyim de şuan 2 aylık ...eşim öğrenir öğrenmez annesinin derdine düştü neymiş onunda torunuymuş falan... ben doktorumdan memnun kalmadım eşimin teyzesinin tanıdığı bir doktor varmış memlekette buarada memleketi de çok yakın olduğumuz yere.. ona gidelim dedi düşük tehlikesi olduğu için ben de bebek sağlıklı doğsun diye tamam dedim.. doktora gittik tabi teyzeye de uğradık teyzeye gidince bir süre sonra seni kaynanana götüreyim dedi ben bütün ısrarlarına rağmen hayır gitmem ben onu görmek istemiyorum dedim.. neyse eşi de geldi bütün aile ısrar edince üzerimde baskı hissettim.. gittim ... şuan çok sinirliyim gittim ama bir daha gitmek istemiyorum onun gelmesini de istemiyorumm.eşime dedim kimse yüz bulmasın kararım aynı gittim ama bir daha gitmem oda gelemez dedim... eşimin böyle onlarla plan yapıp doktor bahanesiyle beni bu duruma sokmasına dayanamıyorum şuan gelir gelmez işe gitti sinirimi de çıkaramadım... sizce ne yapmalıyım...

kararında ısrarlı olduğunu göstermekten başka bişey yapma derim ama bunu tartışmaya götürmeden sinirlerini koruyarak

Ee peki çocuk doğunca nasıl olacak eşiniz mi götürecek babanesine evladınızı?Ne kadar görüşmek istemiyorum gelmesin deseniz de eşinizin annesi önünde sonunda o da size gelecek siz de ona gitmeye devam edeceksiniz.Ki gitmişsiniz de ısrarlara dayanamayıp.Eşiniz ısrarlarına devam edecek görünen o.Bence siz şuan karnınızdaki yavruyu düşünüp sinir stres yapmayın her şeyi oluruna bırakın.

Neler yaşadınız bilmiyorum üstüne de sünger çekin unutun da demiyorum ama bu şekilde sürekli bi çekişme sıkıntı sinir stres yaşayacaksınız ve bu bebeğiniz için hiç iyi değil.Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Anladığım kadarıyla kaynana uzaksın bence böyle tepki gösterme onunda annesi unutma böyle tepki vermen yersiz.. Neler yaşadın bilmiyorum ama gitmesen bile bir telefon aç ayda birkere kocanla git nasl mutlu oldugunu goster cocugun dogunca zaten fazla gıdemezsın ama bırak o gelsin mesafeli davran emin ol 2 gun kalmaz gider. Eşinde haklı sert tepki verme eşinin annesi inan başından atamazsın diyelimki attın eşin içlenir sana nefret olulşturur

canım annesidir eşinde görüşmenizi ister ama kadın sürekli sinirini bozuyosa hatta sizi boşanma derecelerine getirmiş, bence hiç bi daha görüşme derim ne kadar ısrar ederlerse etsinler, boşu boşuna sinirlerini bozup durmasın.. sen üzüleceğine boşver onlar üzülsün.

Bu erkek kısmı kandırmaya çok meyilli sana yalan konuşmuş adam yine bildiğini okuyor kaynanada aynı , eşine söyle bundan sonra bende yalanca olacam de yani eşin seni tınlamıyor

Şimdiden böyle davrandıysa eşiniz çocuk doğduktan sonra kim bilir neler yapar :26: Tabi o zamana kadar kayınvalideniz gelip gitmeye başlamamışsa. :26::18:

Bu erkek kısmı kandırmaya çok meyilli sana yalan konuşmuş adam yine bildiğini okuyor kaynanada aynı , eşine söyle bundan sonra bende yalanca olacam de yani eşin seni tınlamıyor

tınlamıyor evet farkındayım konuyu açınca da yine lafı değiştirecek biliyorum işini öyle götürüyo oda

haklısın canım bence de böylesi daha uygun

Bu kararın uzun sürecek bir karar değil.
Sonuçta annesi.
Bazı şeyleri istemesekde yapmaya mecbur kalıyoruz.
Tabi ayrılmak istemiyorsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…