merhaba ben kayınvalidesiyle sürekli problem yaşamış biriyim ve onun yüzünden 2 yıl içinde boşanmanın eşiğinden kaç kere döndüm bilmiyorum... hatta resmi olarak da boşanma davası bile açtım... neyse eşimle barıştık ve ben eve dönmeden önce eşime annesinin kesinlikle evime gelmeyeceğini onun yüzünü bile görmek istemediğimi söyleyerek geldim ve koşullu geldim aslında çünkü ondan nefret ediyorum... neyse geldim ben hamileyim de şuan 2 aylık ...eşim öğrenir öğrenmez annesinin derdine düştü neymiş onunda torunuymuş falan... ben doktorumdan memnun kalmadım eşimin teyzesinin tanıdığı bir doktor varmış memlekette buarada memleketi de çok yakın olduğumuz yere.. ona gidelim dedi düşük tehlikesi olduğu için ben de bebek sağlıklı doğsun diye tamam dedim.. doktora gittik tabi teyzeye de uğradık teyzeye gidince bir süre sonra seni kaynanana götüreyim dedi ben bütün ısrarlarına rağmen hayır gitmem ben onu görmek istemiyorum dedim.. neyse eşi de geldi bütün aile ısrar edince üzerimde baskı hissettim.. gittim ... şuan çok sinirliyim gittim ama bir daha gitmek istemiyorum onun gelmesini de istemiyorumm.eşime dedim kimse yüz bulmasın kararım aynı gittim ama bir daha gitmem oda gelemez dedim... eşimin böyle onlarla plan yapıp doktor bahanesiyle beni bu duruma sokmasına dayanamıyorum şuan gelir gelmez işe gitti sinirimi de çıkaramadım... sizce ne yapmalıyım...