Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaslar.. benim icimi huzursuz eden bisey var
benim canim arkadasim yani en yakin arkadasim beni taklit etmeye calisiyor, beraber geziyoruz ben bisey begeniyorum bende once aliyor, yada ben aldiktan sonrada aliyor kusura bakma canim kizma bende cok begendim diyor.
tamam hakli begenmis olabilir ama hersey mi ayni olur ki.. 1 sey oyledir 2 sey ama herseyde olmaz ki.. ben bu durumdan cok rahatsizim ama arkadasimi seviyorum ve bu konuyu acipta boyle bi konu yuzunden arkadasligimi arkadasimi kaybetmek istemiyorum..
onu kirmadan incitmeden nasil soyleyebilirim ona bunu.. kac kere denedim kendimi kandirmaya olsun ikimizinde ayni olsun varsin diye ama yok huzursuz oluyorum boyle dolasmak istemiyorum ikizler gibi
ne yapsam ne etsem bilemedim
en sonda gecen gun ben bi palto begenmistim 100 lira, yanimda yoktu alamadim o gun ama butun gun bahsetmistim cok harika yaa diye
dun konustugumuzda bana ben bugun paltoyu aldim cok mutluyum dedi.. nekadar moralim bozuldu anlatamam :/
ben olsam yüzüne sölerdim özellikle mi yapıyosun diye.o paltoyu ne kadar beğendiğimi biliyodun gidip onu mu aldın diyin.arkadaşınız bariz sizi kıskanıyor.bide cok mutluyum diye nispet yapıyor.bence bundan sonra beğendiğiniz şeyleri de söylemeyin.nerden aldın diye sorarsada unuttum diyin hediye diyin
valla bence sorun değil bu biz en yakın arkadaşımla nerdeyse hep aynı şeyleri alırdık, hatta ben ona kendime beğenip aldığım şeyleri giymeden verirdim.kaç kere olursa olsun...
gerçekten çok yakın arkadaş olsanız problem yapmazsınız,giysidir alınır ne varki bunda,taklit etmiş ne olmuş yani?bilmiyorum ben hiç uyarma gereği duymadım.çok incitici birşey çünkü karşısına geçip böyle demesi birinin.bence bikez daha düşün.