- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
selam kızlar..
sevgilimle ramazandan sonra söz düşünüyoruz..
ev konusu çok kafamıza takılıyor ve evlenmeden ev ve ev eşyalarını yavaş yavaş alıp düğün öncesinde ve sonrasında çok sıkıntı çekmek istemiyoruz..
benim şuan kredi çekme gibi bir imkanım var..
kredi çekip evi alalım diye düşünüyoruz ama annem;
ERKEĞİ ŞİMDİDEN BÖYLE ALIŞTIRMA
GİTSİN KENDİ ÇALIŞIP ÇABALASIN diyor..
ama sevgilimin şuan düzenli bir işi yok.
aöf okuyor ve ortaöğretim kpssye hazırlanıyor..
ben maddiyata hiç önem vermem..
sadece o olsun,onunla olsun yeter..
fakat annem çok karşııııııı..
ne yapayım,ne edeyim..
fikirlerinize ihtiyacım var...
İlişkinizin boyutunu bilemiyorum hani tamam siz çok seviyorsunuz ama karşınızdaki insanı tanıyıp etmeden, yok öyle yapma sakın demek de yanlış, birşey olmaz demek de, bu benim düşüncem.
Fakat, her ihtimale karşı ileride bir hataya imza atmış olmamak adına, biraz kendinizi geri çekin derim, böyle hikayeler vardır kadın verici oldukça erkek sorumluluk almaktan giderek daha fazla kaçıyor. Sonunda sorumsuz bir erkeğe dönüşmemesi açısından belki kendini zorlamasının faydası vardır. Biraz feminist bir bakış açısı olabilir, yani sonuçta kadın erkek eşittir her zaman evi erkeğin alacağı mantığı da yanlıştır tabi.
Ancak diyorum ya biz bayanlar bir hayal kırıklığında daha fazla yıpranıyoruz, bu sebepten derim ki, biraz daha tanıyın birbirinize ve ev işine birlikte ikinizde çalışırken ve ikinizin de ortak katkılarıyla girin, geç olsun ama birlikte olsun.
Anneni dinle,her zaman samanlık seyran olmuyor.maddi külfet altına girme sakın.
açıkcası bende korkuyorum ama dediğim gibi onun bunu sürekli düşünüp kendini yıpratmasına gölüm razı olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?