fikirlerinize ihtiyacım var

arkadaşlar yardım edinn geçenlerde yazdığıklarımı okursanız yardımcı olabilirsiniz eşimle aramızda geçen olaylar bana tokat atmıştı ayrılmayı düşünüyodum ama altından giirdi üstünden çıktı beni razı etti tekrar denemeye karar verdim yine gülüş cümbüş geçiyodu günlermiz en sonunda bi akşam sokakta kavga ettik beni çok fena tartakladı ben ağlayarak eve kaçtım babama analttım herşeyi o da arkmdan geldi babam bunun üzerine eşime hakaretler edip evden kovdu bütün bohçaları falan verdik ertesi gün boşanma davası açtık nikahımız yapıldı ama düğünümüzü 49 gün var evmiz falan herşeyimiz hazırdı babam bu olaydan sonra beni karşısına aldı bir daha onuna görüşürsen hakkımı hiç bir şekilde helal etmyrm ve ben ölene kadar bu eve giremezsiniz dedi. ayrıldığımız bir hafta oldu hi bir şeklde konuşmadım zaten herkes şiddetle karşı çıkıyo en ufak bir arışma ümidiim bile yok ebn hiçç istemyrm ama bugün beni aradı yarın hastaneye gidiceğini kan kustuğunu bişeylerden şüphelendiğini söyledi daha öncelerden mide sorunu vardı babasıda ülserden vefat etti aklıma bunlar geldi bana dedi ki eğer öyle bir şey varsa bana bi son on dakikayı çok görme son kez göreyim seni dedi ama artık herşeyi bekliyorum ben bundan sizce numaramı yapıyo beni görüp ikna etmek için ??? ne dersinizz

canım mesajlarını baştan sona okudum, şunu belirtmeliyim ben evli değilim ama erkeklerin az çok neyi ne zaman niye yaptıklarını bilirim bi de şu bilinen bi gerçek ki erkekler kadınların duygularına dokunmayı çok iyi bilirler; kadınlar duygusal ve merhametli oldukları için erkekler bu durumu çok güzel kullanırlar.. Allah günah yazmasın eğer eşinizin günahını alıyosam ama bence burda bi duygu sömürüsü var siz diyosunuz babası da ülserden vefat etti diye sizin tam da bu şekilde düşünüp ona gideceğinizi düşündüğü için böyle bi oyun oynamış olabilir mi..?? ben sizin yerinizde olsam kesinlikle görüşmeye gitmem eğer böyle bişe varsa kırmak istemiyorum diyorsanız da başka bahanelerle gitmeyin aman sakın lütfen.. ben biraz çekindim açıkcası çünkü şiddete eğilimi var ve böyle insanların ne zaman ne yapacağı belli olmaz.. ama Allah göstermesin gerçekten ciddi bi durumda varsa bunu yarın öbür gün illaki öğrenirsiniz.

canım mesajlarını baştan sona okudum, şunu belirtmeliyim ben evli değilim ama erkeklerin az çok neyi ne zaman niye yaptıklarını bilirim bi de şu bilinen bi gerçek ki erkekler kadınların duygularına dokunmayı çok iyi bilirler; kadınlar duygusal ve merhametli oldukları için erkekler bu durumu çok güzel kullanırlar.. Allah günah yazmasın eğer eşinizin günahını alıyosam ama bence burda bi duygu sömürüsü var siz diyosunuz babası da ülserden vefat etti diye sizin tam da bu şekilde düşünüp ona gideceğinizi düşündüğü için böyle bi oyun oynamış olabilir mi..?? ben sizin yerinizde olsam kesinlikle görüşmeye gitmem eğer böyle bişe varsa kırmak istemiyorum diyorsanız da başka bahanelerle gitmeyin aman sakın lütfen.. ben biraz çekindim açıkcası çünkü şiddete eğilimi var ve böyle insanların ne zaman ne yapacağı belli olmaz.. ama Allah göstermesin gerçekten ciddi bi durumda varsa bunu yarın öbür gün illaki öğrenirsiniz.

düşünceleriniz için teşekkür ederim gerçekten bende böyle düşünüyorum çok teşekkürler tekrar

Back
X