öncelikle herkese merhaba
ben bundan tam 3 yıl evvel birisi ile görüştüm neyse çok güzel anlaşıyorduk çok çok mutlu ediyordu beni benimde onu çok mutlu ettiğimi kaç defa söylemiştir kendileri asıl mevzuu benim bu eski sevgilim o zamanlar beni sebepsiz yere bıraktı gitti vs. çok üzüldüm çok kahroldum o zaman sonrasında 2 yıl ilişkimiz varla yok arasında istanbul almanya izmir manisa tekrar istanbul arasında sallantıda olan bir ilişki devam etti sonrasında kendiliğinden bitti ama çok kızdım hırçınlaştım adeta cevapsız sorularımla boğuştum durdum 1 yıl boyunca ne adını andım ne başka bir şey hiç konuşmadık ikimizde ama dün msj attı bana kendisi bana yaptıklarından dolayı özür dilediğini söyledi sonra nasılsın iyi misin? vs derken bu yine yeniden başlayalım denildi bir şey demedim sizce ne diyim doğru karar mı yanlış mı hiç bilmiyorum ama eski duygularım olmasa da bir şeyler hissediyorum ondan sonra hayatıma kimseyide almadım istemedim hiç tekrar geri dönüş yapmak sizce doğru bir karar mı olur fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız mutlu olurum.
herkese sevgi & saygılar.