Fikirlerinize ihtiyacım var..

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.499
11.346
498
Canlarım..selam herkese..çok yoğun bi iş hayatım var..resim öğretmeniyim,özel bi kolejde çalışıyorum ve inanılmaz yorucu..eve geldiğimde sabaha kadar uyusam dinlenemıyorum..
işimden arkadaşlarımdan çok şükür memnunum.
Ne yapacağım konusunda belirsizliklerim var..öyleki bu düşünce artık çok yoruyor beni.
Bu yaz ingilizce eğitimimi tamamlayıp önümüzdeki yıl ales sınavına hazırlanmanıp akademisyen olmak gibi bir arzum var fakat bu kolej o kadar yoruyorki beni hayallerimi erteliyormusum gibi geliyor...
Diğer yapmak istediğim bir konu ise bi güzel sanatlara hazırlık kursu açmak ve işletmek.
Yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere eğitim vermek.

Fakat b işin yolu yordamı nedir,yapabilirmiyim,kazancım ne olur..cesaret edemiyorum...
Herşeyin yolunda gideceğini bilsem hemen yarın başlarım işlerime..
birazda birikmişim var..
istanbul anadolu yakasındayım..
szilererin fikir ve önerileri benim için önemli...

bence sizi iş değil kararsızlık yoruyordur :34:

birsüre kendinize zaman ayırın birşey düşünmeyin....
sonra ales e hazırlanın ona odaklanın belli bir süre inanın biraz daha rahatladığınızı hissedeceksiniz :34:

bence sizi iş değil kararsızlık yoruyordur :34:

birsüre kendinize zaman ayırın birşey düşünmeyin....
sonra ales e hazırlanın ona odaklanın belli bir süre inanın biraz daha rahatladığınızı hissedeceksiniz :34:

Her ikiside yoruyor inanın...herikisinide yapmak istiyorum aleste kursta..hayallerimi ertelemk istemiyorum bi yerden başlamak istiyorum.yorumunuz için teşekkürler:34:

kendi işinizi yapmak tabi ki okuldakinden daha yorucu olacaktır.sonuçta şuan birilerinin altındasınız ve sizi onlar yönetiyor.kolejin karı zararı sizi ilgilendirmiyor.ama kendi işinizi açtığınızda tüm sorumluluk sizde ögrenciler kazanamasa isminiz kötüye çıkar bir diğer yandan kendi işiniz olduğu için kar zarar dogrudan sizi ilgilendirir batarsanız batarsınız.

Merhaba bence kurs açmayı ales sonrasına erteleyin bir kuruluş açmak kolay değil.Yer arayışı,açılış işlemleri resmi kurumlardan izinler,öğrenci arayışları reklamlar ödemeler falan derken zamanınız ve enerjinizinizi ve paracıklarınızın hepsini bitirir :) ingilizzce eğitimi sonrası ales sonrası kurs açılışı daha mantıklı bence nacizane fikrim :)

Back
X